S-au publicat înregistrările sesiunilor de la ITCamp 2018. Toți cei care doresc să revadă sesiunile preferate sau pentru cei care nu au reușit să participe la toate sesiunile la care au dorit, sau poate chiar nu au ajuns la ITCamp 2018, aceste înregistrări sunt disponibile gratuit. Detalii mai jos.

Pe 7-8 iunie 2018 a avut loc a opta ediție a Conferinței ITCamp. În cele două zile, cei peste 550 de participanți au putut beneficia de 63 de ore de conținut tehnic, prezentate de 45 de speakeri internaționali și locali.

Pentru toți cei care doresc să revadă sesiunile preferate sau pentru cei care nu au reușit să participe la ITCamp 2018, vă anunțăm că am publicat înregistrările sesiunilor de la această ediție.

În timpul conferinței, Ovidiu Mățan de la Today Software Magazine a înregistrat o serie de interviuri, atât cu speakeri de renume, cât și cu organizatorii conferinței, pe care le puteți găsi aici.

Cu acest prilej, anunțăm ITCamp 2019, ediția numărul nouă al conferinței, care va avea loc pe 6-7 iunie 2019, la Grand Hotel Italia în Cluj Napoca. Dacă doriți să fiți la curent cu nouăți despre conferința ITCamp și / sau alte evenimente gratuite de comunitate organizate de ITCamp Community, aici puteți să vă înscrieți pe lista noastră de newsletter.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *