Culorile vorbesc despre emotiile oamenilor, ele sunt cele care exemplifica modul in care se exprima oamenii, modul in care acestia se manifesta indiferent de tara de provenienta, de mediul social, cultural sau economic din care fac parte. Cunoscand culorile in voga vei ajunge sa intelegi emotiile pe care oamenii le traiesc in prezent, de pe tot globul, si vei intelege, de asemenea, de ce ele sunt prezente peste tot, chiar si in amenajari interioare.

VOPSEA DECORATIVA – RIVES cu efecte tridimensionale

Vopselele decorative de la RIVES scot in evidenta diferite efecte de stucco, piatra metamorfica, metal, nisip, matase. Aceste vopsele de interior sunt potrivite pentru fiecare stil din locuintele particulare, spatii artistice, teatre, muzee, restaurante, showroom-uri etc. Pentru a fi aplicata in grosime, vopseaua decorativa se utilizeaza cu instrumente adecvate, ce permit efecte tridimensionale pline de dinamism si vitalitate, dand forma noua la orice dorinta stilistica. Modern sau clasic, depinde doar de alegerea fiecaruia. Aceste produse de inalta calitate, sunt ecologice si usor de prelucrat cu rezultate uimitoare. Omologate de producator, nu contin substante periculoase pentru mediu si om.

DE CE VOPSEA DECORATIVA RIVES?

ü  Vopselele sunt usor de aplicat, ideale pentru profesionisti sau amatori.

ü  Toate produsele sunt omologate, ecologice si nu contin substante periculoase.

ü  Dezvoltati creativitatea prin multitudinea de culori si combinatii.

ü  Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va ajuta in orice moment.

ü  Toate produsele noastre sunt omologate si certificate ISO System.

RIVES PAINT RESSELER

Rives Paint Resseler este importator de vopsele Rives care de mai bine de un an comercializeaza aceste produse. Vopselele sunt concepute in Italia, sunt pure si ecologice si respecta toate standardele de calitate pentru acest domeniu de activitate. Vopselele protejeaza impotriva mucegaiurilor, au efect antibacterian, iar calitatea este excelenta.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *