Ai întrebat: Pot folosi iMessage pe Mac cu Android?

În timp ce iMessage nu poate funcționa pe dispozitive Android, iMessage funcționează atât pe iOS, cât și pe macOS. Compatibilitatea Mac este cea mai importantă aici. weMessage este un program pentru Mac care direcționează mesajele prin rețeaua iMessage.

Funcționează iMessage pe Mac cu Android?

iMessage este o aplicație de mesagerie încorporată pentru toată lumea din ecosistemul Apple. De pe Mac, puteți trimite mesaje tuturor prietenilor dvs. care folosesc iPhone și, dacă aveți și un iPhone, puteți trimite și primi mesaje SMS regulate cu utilizatorii Android.

Pot trimite mesaje text utilizatorilor care nu sunt Apple de pe Mac?

Pe cont propriu, un Mac nu poate trimite mesaje către dispozitive care nu sunt iPhone. Pentru ca un Mac să trimită mesaje SMS, trebuie să îl asociați cu un iPhone folosind Continuity. Cu Continuity, toate mesajele text SMS și MMS pe care le trimiteți și le primiți pe iPhone pot apărea și pe Mac, iPad și iPod touch.

Pot folosi iMessage pe Mac fără iPhone?

Puteți trimite mesaje către alte dispozitive Apple, da. Doar folosiți adresa lor de e-mail sau un număr de telefon atașat unui iPhone pe care îl au, pentru a le trimite mesaje. Nu veți putea trimite mesaje text sms către dispozitive care nu sunt Apple de pe Mac.

Pot trimite un iMessage pe un dispozitiv care nu este Apple?

Nu poți. iMessage este de la Apple și funcționează numai între dispozitive Apple precum iPhone, iPad, iPod touch sau Mac. Dacă utilizați aplicația Mesaje pentru a trimite un mesaj către un dispozitiv care nu este Apple, acesta va fi trimis ca SMS.

Puteți instala iMessage pe Android?

Mai simplu spus, nu poți folosi oficial iMessage pe Android, deoarece serviciul de mesagerie al Apple rulează pe un sistem criptat end-to-end, folosind propriile servere dedicate. Și, pentru că mesajele sunt criptate, rețeaua de mesagerie este disponibilă doar pentru dispozitivele care știu să decripteze mesajele.

Există o versiune pentru Android a iMessage?

Cele mai multe dintre cele mai populare funcții iMessage sunt integrate în Google Chat, care este inclus în aplicația Google Messages, inclusiv abilitatea de a trimite și primi mesaje de pe computer. Pentru a fi clar, pentru a utiliza funcțiile, trebuie să utilizați aplicația Google Messages, nu aplicația proprietară de mesaje text a mărcii dvs. de telefon.

Pot trimite un mesaj text de pe computerul meu Mac?

Mac-ul dvs. poate primi și trimite mesaje text SMS și MMS prin iPhone atunci când configurați redirecționarea mesajelor text. De exemplu, dacă un prieten vă trimite un mesaj text de pe un alt telefon decât iPhone, mesajul apare pe Mac și iPhone în Mesaje.

Nu este înregistrat cu iMessage pe Mac?

Dacă vedeți „Acest utilizator nu este înregistrat cu iMessage”

Dacă încercați să trimiteți un mesaj și vedeți o alertă că persoana nu este înregistrată la iMessage, mesajul încearcă să fie trimis prin SMS/MMS. Asigurați-vă că redirecționarea mesajelor text este configurată și că iPhone-ul este pornit.

Pot trimite un mesaj text de pe MacBook Air?

Puteți prelua apeluri și le puteți efectua direct de pe MacBook Air. De asemenea, puteți primi și trimite mesaje text. Notă: este necesară o conexiune Wi-Fi pentru a efectua sau primi apeluri telefonice pe MacBook Air.

Pot folosi iMessage pe Mac?

Cu Messages for Mac, puteți trimite mesaje nelimitate către orice Mac, iPhone, iPad sau iPod touch care utilizează iMessage, serviciul de mesagerie securizat al Apple. Posesorii de iPhone îl pot folosi și pentru mesaje SMS și MMS.

Cum activez iMessage pe Mac-ul meu?

Accesați Setări > Mesaje și asigurați-vă că iMessage este activat. Poate fi necesar să așteptați un moment pentru a se activa. Atingeți Trimiteți și primiți. Dacă vedeți „Folosiți ID-ul Apple pentru iMessage”, atingeți-l și conectați-vă cu același ID Apple pe care îl utilizați pe Mac, iPad și iPod touch.

Cum sincronizez iMessage cu Mac-ul meu?

Cum să configurați partajarea mesajelor iCloud pe Mac

  1. Deschideți aplicația „Mesaje” din dock sau folderul „Aplicații”.
  2. În bara de meniu de sus, faceți clic pe „Mesaje” și apoi pe „Preferințe”.
  3. Bifați caseta de selectare de lângă „Activați mesajele pe iCloud”. Activați caseta din imagine. …
  4. Puteți apoi să faceți clic pe „Sincronizați acum” pentru a vă sincroniza iMessage-urile.

25 нояб. 2020 г.

Puteți adăuga un Android la un chat de grup iMessage?

Cu toate acestea, toți utilizatorii, inclusiv utilizatorul Android, trebuie să fie incluși atunci când creați grupul. „Nu puteți adăuga sau elimina persoane dintr-o conversație de grup dacă unul dintre utilizatorii din textul grupului folosește un dispozitiv care nu este Apple. Pentru a adăuga sau a elimina pe cineva, trebuie să începeți o nouă conversație de grup.”

De ce mesajele mele nu sunt trimise utilizatorilor care nu sunt iPhone?

Motivul pentru care nu puteți trimite utilizatorilor care nu sunt iPhone este că aceștia nu folosesc iMessage. Se pare că mesajele dvs. text obișnuite (sau SMS) nu funcționează și toate mesajele dvs. sunt trimise ca iMessage către alte iPhone-uri. Când încercați să trimiteți un mesaj către un alt telefon care nu folosește iMessage, acesta nu va trece.

Ce se întâmplă dacă trimit un iMessage către un alt iPhone?

Nu utilizează sistemul obișnuit de mesaje text SMS pe care majoritatea telefoanelor îl folosesc pentru mesajele de bază. Așa că trebuie să dezactivați iMessage ÎNAINTE de a schimba telefoanele – altfel alte iPhone-uri vor continua să livreze mesaje către contul dvs. iMessage și nu către telefonul dvs. real.

#întrebat #Pot #folosi #iMessage #Mac #Android

You may also like...