Care este cea mai bună aplicație de înregistrare a apelurilor pentru Android?

Care este cea mai bună aplicație de înregistrare a apelurilor din Android?

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de înregistrare a apelurilor:

 • TapeACall Pro.
 • Rev Call Recorder.
 • Automatic Call Recorder Pro.
 • Truecheller.
 • Super Call Recorder.
 • Call Recorder.
 • RMC Call Recorder.
 • Înregistrator vocal inteligent.

Care este cea mai bună aplicație gratuită de înregistrare a apelurilor pentru Android?

Iată lista aplicațiilor populare de înregistrare a apelurilor pentru Android și iPhone:

 • Call Recorder-Cube ACR.
 • Înregistrare automată a apelurilor de la RSA.
 • Înregistrare automată a apelurilor.
 • Blackbox Call Recorder.
 • Doar apăsați Înregistrare.
 • Rev Call Recorder.
 • Înregistrare automată a apelurilor.
 • Call Recorder Înregistrator automat de apeluri callX.

Puteți înregistra un apel telefonic pe Android?

Pe dispozitivul Android, deschideți aplicația Telefon . Înregistrare apel. Sub „Inregistreaza mereu”, activați Numerele care nu sunt în agenda dvs. Atingeți Înregistrați întotdeauna.

Care este o aplicație bună pentru a înregistra apeluri telefonice?

Cele mai bune aplicații pentru înregistrarea apelurilor telefonice

 1. Rev Call Recorder. Rev Call Recorder este o aplicație gratuită pentru iPhone și disponibilă pentru descărcare prin Apple App Store. …
 2. TapeACall Pro. …
 3. Înregistrare apel prin NoNotes. …
 4. CallRec Lite. …
 5. iRec Call Recorder.

Puteți înregistra apeluri pe Android 10?

Utilizatorii Android pot înregistra apeluri telefonice atingând butonul „Înregistrare” care apare pe interfața de utilizare. Butonul va indica faptul că apelul telefonic curent este în curs de înregistrare. Oamenii vor trebui apoi să apese din nou butonul de înregistrare pentru a opri înregistrarea.

Aplicațiile de înregistrare a apelurilor sunt sigure?

Aplicațiile de înregistrare a apelurilor au o mulțime de utilizări legitime. Unora le place să păstreze telefonul apeluri înregistrate din motive legale și de securitate. Cu toate acestea, practica se limitează la ilegală în multe zone. Vă recomandăm să căutați legile țării dvs. înainte de a utiliza una dintre aceste aplicații.

Ce înregistrare de apeluri funcționează cu Android 10?

În unele țări, în unele telefoane, funcția de înregistrare a apelurilor din Android 10 este activată. În acest caz, nu este nevoie de root, doar instalați Boldbeast Recorder și du-teatât vocea dvs., cât și cea a apelantului sunt puternice și clare în înregistrări.

Samsung are înregistrarea apelurilor?

Caracteristica încorporată are trei moduri: puteți înregistra automat toate apelurile, cele care provin de la numere nesalvate sau urmăresc doar anumite numere. … În concluzie, nu este nevoie să descărcați apelanții terți pentru a înregistra apeluri pe smartphone-ul dvs. Samsung Galaxy.

Pot obține o înregistrare a conversației mele telefonice?

Atingeți comanda Setări. Glisați în jos pe ecran și activați „Opțiuni pentru apeluri primite” pentru a activa înregistrarea apelurilor. Limitarea aici este că puteți înregistra doar apelurile primite. După ce răspundeți la un apel, apăsați tasta număr 4 de pe tastatură pentru a înregistra conversația.

Android 11 are înregistrarea apelurilor?

Din pacate, Google a eliminat funcționalitatea de înregistrare a apelurilor din acestea noua previzualizare pentru dezvoltatori Android 11! … În unele cazuri, aplicațiile au putut accesa aceste date prin alte mijloace care nu mai sunt disponibile, datorită modificărilor pe care le-am făcut pentru a face platforma Android mai sigură.

Call Recorder iCall este gratuit?

Eu chem. iCall funcționează atât pe smartphone-uri iPhone, cât și pe Android. … iCall este o aplicație profesională plătită. Puteți înregistra orice apel și asculta 60 de secunde din acest fișier audio o versiune gratuită.

Care este cea mai bună aplicație de înregistrare a apelurilor ascunse?

Cele mai bune înregistratoare de apeluri ascunse fără pictogramă sunt Cube Call RecorderBlackbox Call Recorder, Otter Voice Notes, Call Recorder automat, Boldbeast Call Recorder și Automatic Call Recorder de RSA.

#Care #este #cea #mai #bună #aplicație #înregistrare #apelurilor #pentru #Android

You may also like...