Care este cea mai recentă versiune insider a Windows 10?

Deci, cea mai recentă versiune de Windows este denumită oficial Windows 10 versiunea 21H1 sau Actualizarea din mai 2021. Următoarea actualizare a caracteristicilor, care va avea loc în toamna lui 2021, va fi versiunea 21H2. [ Related: Windows 11 Insider Previews: What’s in the latest build? ]

Care este cea mai recentă versiune de Windows 10 build?

Cea mai recentă versiune de Windows 10 este Actualizarea din mai 2021. care a fost lansat pe 18 mai 2021. Această actualizare a primit numele de cod „21H1” în timpul procesului său de dezvoltare, deoarece a fost lansată în prima jumătate a anului 2021. Numărul său final de versiune este 19043.

Cum obțin cea mai recentă versiune Windows Insider?

Instalare

  1. Accesați Setări > Actualizare și securitate > Program Windows Insider pe dispozitivul dvs. Windows 10. …
  2. Selectați butonul Începeți. …
  3. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a alege experiența și canalul prin care doriți să obțineți versiuni Insider Preview.

Cum actualizez Windows Insider?

Merge la Setări > Actualizare și securitate > Program Windows Insider pe dispozitivul dvs. Setați-l pe Canalul Dev. Accesați Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows pentru a verifica cea mai recentă actualizare și actualizați dispozitivul la cea mai recentă versiune disponibilă în Canalul Dev.

Care versiune de Windows 10 este cea mai bună?

Comparați edițiile Windows 10

  • Windows 10 Home. Cel mai bun Windows din toate timpurile este din ce în ce mai bun. …
  • Windows 10 Pro. O bază solidă pentru fiecare afacere. …
  • Windows 10 Pro pentru stații de lucru. Proiectat pentru persoanele cu sarcini avansate de lucru sau nevoi de date. …
  • Windows 10 Enterprise. Pentru organizațiile cu nevoi avansate de securitate și management.

Va exista Windows 11?

Microsoft spune că Windows 11 va începe să se lanseze 5 octombrie. Windows 11 are în sfârșit o dată de lansare: 5 octombrie. Prima actualizare majoră a sistemului de operare Microsoft în șase ani va fi disponibilă ca descărcare gratuită pentru utilizatorii Windows existenți începând cu acea dată.

Cum obțin Windows 11 acum?

De asemenea, îl puteți deschide accesând Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows. În fereastra care apare, faceți clic pe „Căutați actualizări”. Ar trebui să apară versiunea Windows 11 Insider Preview și o puteți descărca și instala ca și cum ar fi o actualizare obișnuită a Windows 10.

Sunt stabile versiunile Windows Insider?

Dacă sunteți îngrijorat de probleme majore, cum ar fi pierderea tuturor fișierelor sau nevoia de a face o instalare curată a Windows pe dispozitiv, vă recomandăm să alegeți Canalul Beta, care este de încredere, sau canalul de previzualizare a lansăriicare vă va aduce build-uri foarte stabile.

Când a apărut Windows 11?

Microsoft nu ne-a dat o dată exactă de lansare pentru Windows 11 încă, dar unele imagini de presă scurse au indicat că data lansării este 20 octombrie. ale Microsoft pagina web oficială spune „va vine mai târziu în acest an”.

Cum știu dacă sunt Windows Insider?

Verificați din nou setările Windows Insider

Merge la Setări > Actualizare și securitate > Program Windows Insider pentru a verifica dacă contul dvs. Insider înregistrat este conectat și dacă sunteți pe canalul potrivit.

Este bine să folosești programul Windows Insider?

Foarte recomandat a nu folosi acestea se bazează pe un computer funcțional, așa cum sa menționat anterior, riscul pierderii datelor este posibil. A nu fi un fan al pornirii duble, computerele de rezervă și mașinile virtuale sunt cea mai sigură modalitate de a testa aceste versiuni. Personal, nu aș testa niciodată aceste versiuni pe sistemul meu de lucru zilnic.

#Care #este #cea #mai #recentă #versiune #insider #Windows

You may also like...