Care sunt noile funcții ale iOS 13 5 1?

Funcțiile suplimentare includ emoji-uri actualizate și suplimentare, Anunțați mesaje pentru AirPods, suport pentru AirPods Pro, HomeKit Secure Video, routere compatibile HomeKit și noi setări de confidențialitate Siri. Această actualizare conține, de asemenea, remedieri de erori și îmbunătățiri. Această actualizare include, de asemenea, remedieri de erori și alte îmbunătățiri.

Cum Se Remediază Datele Mobile Car...
Cum Se Remediază Datele Mobile Care Nu Funcționează Pe Android
Care sunt noile caracteristici ale ios13?

Caracteristici

 • Modul întunecat la nivel de sistem.
 • Aplicație Fotografii renovată.
 • Nouă interfață de editare a fotografiilor.
 • Conectați-vă cu opțiunea Apple.
 • Limitele datelor de locație.
 • Vedere Privire în jur în Hărți.
 • Noua aplicație Mementouri.

1 сент. 2020 г.

Care sunt noile comenzi rapide pe iOS 13?

În iOS 13, aplicația Shortcuts este acum complet integrată în sistem. Ca aplicație încorporată, Comenzile rapide pot face mult mai mult decât orice aplicație terță parte. Acum poate crea automatizări care pot fi declanșate de lucruri precum ora din zi, locația, etichetele NFC și chiar și atunci când setări precum Nu deranjați și Modul avion sunt comutate.

Ce urmează în iOS 14?

iOS 14 este una dintre cele mai mari actualizări iOS de la Apple până în prezent, introducând modificări în designul ecranului de pornire, noi funcții majore, actualizări pentru aplicațiile existente, îmbunătățiri Siri și multe alte modificări care simplifică interfața iOS. … Fiecare pagină de ecran de pornire poate afișa widget-uri personalizate pentru muncă, călătorii, sport și multe altele.

Cum va arăta iPhone 13?

display iPhone 13

Dacă Apple rămâne să aibă patru modele de iPhone 13, atunci ne putem aștepta ca ecranele să măsoare la 5,4 inchi, 6,1 inchi și 6,7 inci. Un raport de la ET News spune că Apple va adopta o rată de reîmprospătare de 120 Hz pentru iPhone 13 Pro de 6,1 inchi și iPhone 13 Pro Max de 6,7 inchi.

Ce poți face cu comenzile rapide iOS?

Adăugați aceste comenzi rapide utile în caseta de instrumente iOS

 • Găsiți GIF-ul perfect în câteva secunde. GIF-uri. …
 • Creează o listă de redare cu melodiile tale preferate. …
 • Creează o aplicație cu o singură atingere pentru a-ți suna copilul. …
 • Falsează orice număr de mesaje text. …
 • Lasă bacșișul perfect. …
 • Opriți telefonul într-o anumită situație. …
 • Faceți un GIF live. …
 • Obțineți indicații către cea mai apropiată nevoie.

19 дек. 2020 г.

Cum schimb pictogramele aplicațiilor pe comenzile rapide de pe iPhone?

Iată cum.

 1. Deschideți aplicația Comenzi rapide pe iPhone (este deja preinstalată). Atinge pictograma plus din colțul din dreapta sus. …
 2. În bara de căutare, tastați Deschideți aplicația și selectați aplicația Deschideți aplicația. Atingeți Alegeți și selectați aplicația pe care doriți să o personalizați. …
 3. Acolo unde scrie Nume ecran de pornire și pictogramă, redenumiți comanda rapidă la orice doriți.

9 mar. 2021 г.

Cum obțin iOS 14 acum?

Instalați iOS 14 sau iPadOS 14

 1. Accesați Setări > General > Actualizare software.
 2. Atinge Descărcare și instalare.

De ce nu pot obține iOS 14?

Dacă iPhone-ul tău nu se va actualiza la iOS 14, ar putea însemna că telefonul tău este incompatibil sau nu are suficientă memorie liberă. De asemenea, trebuie să vă asigurați că iPhone-ul este conectat la Wi-Fi și are suficientă autonomie a bateriei. De asemenea, poate fi necesar să reporniți iPhone-ul și să încercați să actualizați din nou.

Cât va costa iPhone 12 pro?

iPhone 12 de 799 USD este modelul standard cu un ecran de 6,1 inchi și cameră duală, în timp ce noul iPhone 12 Mini de 699 USD are un ecran mai mic, de 5,4 inchi. iPhone 12 Pro și 12 Pro Max costă 999 USD și, respectiv, 1099 USD și vin cu camere cu lentile triple și design premium.

iPhone 12 este scos?

Precomenzile pentru iPhone 12 Pro încep vineri, 16 octombrie, cu disponibilitate începând de vineri, 23 octombrie. … iPhone 12 Pro Max va fi disponibil pentru precomandă vineri, 6 noiembrie, și în magazine începând de vineri, 13 noiembrie.

Ar trebui să aștept iPhone 13 sau să cumpăr iPhone 12?

Potrivit unui raport de la Patently Apple, exact asta se va schimba cu iPhone 13. Odată cu generația 2021 de iPhone-uri, mai multe modele vor oferi suport 5G mmWave. Dacă nu doriți să așteptați să cumpărați un iPhone nou, consultați turul nostru cu cele mai bune oferte iPhone 12 pentru a vedea dacă puteți economisi bani pe un iPhone nou.

iPhone 12 este disponibil în Nigeria?

Apple Iphone 12 Pro Max Prețul de pornire este NGN. 688.000 în NGN. 842.800, Apple Iphone 12 Pro Max vine cu IOS 14, ecran XDR OLED de 6,7 inci 120 Hz, chipset Apple A14, camere triple spate și duale pentru selfie, 6 GB RAM și 128 GB / 256 GB / 512 GB ROM.

Specificații Apple iPhone 12 Pro Max.

INFORMATII DE BAZA
Marca măr
MARGINE da
APARAT FOTO

#Care #sunt #noile #funcții #ale #iOS

You may also like...