Ce este Galeria Web Lightroom?

Modulul Web din Lightroom Classic vă permite să creați galerii foto web, care sunt site-uri web care prezintă fotografia dvs. Într-o galerie web, versiunile în miniatură ale imaginilor leagă la versiuni mai mari ale fotografiilor, pe aceeași pagină sau pe altă pagină.

Partajați albume foto într-o galerie web Lightroom

 1. Accesați lightroom.adobe.com într-un browser web și conectați-vă cu Adobe ID. …
 2. Selectați noul album în panoul Albume. …
 3. Faceți clic pe butonul Partajare din partea de sus. …
 4. Alegeți Adăugare album la Galerie. …
 5. Pentru a partaja galeria dvs. web, faceți clic pe adresa URL din partea de sus a ecranului pentru a accesa pagina Galerie.

4.04.2018

O galerie web este o pagină web care include miniaturi mici și link-uri care permit vizitatorilor să vizualizeze acele imagini într-o dimensiune mai mare. … Galeria poate prezenta, de asemenea, câte o imagine într-o formă mare și poate schimba vizualizarea la intervale, la fel ca o prezentare de diapozitive.

Lightroom are un site web?

Cu Adobe Photoshop Lightroom pe web, puteți accesa, organiza și partaja cu ușurință fotografiile dvs. Adobe Photoshop Lightroom de pe web vă permite, de asemenea, să editați fotografii, inclusiv decuparea, efectuarea de ajustări și aplicarea presetărilor.

Cum salvez pentru Web în Lightroom Classic?

Mai întâi de toate, intrați în dialogul de export apăsând împreună cele trei taste: Comandă (sau ctrl) + Shift + E. Puteți, de asemenea, să faceți clic dreapta pe orice imagine și să alegeți Export, sau să mergeți la meniul Fișier și să alegeți Export, dar acestea sunt prea lente pentru cel mai folosit instrument din Lightroom.

Pentru a crea o galerie web în Lightroom Classic, urmați acești pași de bază:

 1. Selectați fotografiile pe care doriți să le includeți în galeria dvs. …
 2. Aranjați comanda fotografiilor. …
 3. Alegeți un șablon pentru galerie. …
 4. Introduceți informațiile site-ului web. …
 5. (Opțional) Personalizați aspectul și aspectul galeriei. …
 6. Adăugați titluri și subtitrări imaginilor.

Alegeți imaginile pe care doriți să le trimiteți în vizualizarea Grilă, apoi faceți clic dreapta și alegeți > Trimiteți fotografii prin e-mail. Puteți apoi să adăugați o adresă de e-mail și să compuneți un mesaj pentru a merge cu imaginile. Este o modalitate simplă de a partaja câteva fotografii din galerie.

Care este diferența dintre Adobe Lightroom clasic și CC?

Lightroom Classic CC este proiectat pentru fluxurile de lucru de fotografie digitală bazate pe desktop (fișier/dosar). … Prin separarea celor două produse, îi permitem Lightroom Classic să se concentreze asupra punctelor forte ale unui flux de lucru bazat pe fișiere/dosare de care mulți dintre voi se bucură astăzi, în timp ce Lightroom CC abordează fluxul de lucru orientat spre cloud/mobil.

Ar trebui să folosesc Photoshop sau Lightroom pentru a edita fotografii?

Lightroom este mai ușor de învățat decât Photoshop. … Editarea imaginilor în Lightroom este nedistructivă, ceea ce înseamnă că fișierul original nu este niciodată schimbat definitiv, în timp ce Photoshop este un amestec de editare distructivă și nedistructivă.

Cum partajez o colecție în Lightroom Classic?

Pe Lightroom pe web, dați clic pe colecția pe care doriți să o partajați altora. După încărcarea colecției de fotografii, faceți clic pe butonul Acțiuni din colțul din stânga sus și selectați „Opțiuni de partajare”. Apare caseta de dialog Opțiuni de partajare.

Care plan Lightroom este cel mai bun?

Planul de fotografie (1 TB) este cea mai bună modalitate de a cumpăra Lightroom în 2021. Este ceea ce eu (și mii de alți fotografi) folosesc în fiecare zi pentru a edita, a face backup, a sincroniza și a partaja fotografii. Aici, în iunie 2021, fotografii pot folosi doar cea mai recentă versiune de Adobe Lightroom plătind lunar sau anual ca parte a unui plan de abonament.

Lightroom este bun pentru web?

Are mai multe opțiuni, mai ales când vine vorba de dezvoltarea fotografiilor. De asemenea, este mai rapid de utilizat dacă descărcați previzualizările inteligente pe dispozitiv. Lightroom Web poate fi util dacă lucrați pe două computere, de exemplu un desktop și un laptop. … Este o modalitate bună de a arăta fotografiile tale oamenilor.

Lightroom on Web este gratuit?

Lightroom pentru mobil și tablete este o aplicație gratuită care vă oferă o soluție puternică, dar simplă pentru capturarea, editarea și partajarea fotografiilor dvs. Și puteți face upgrade pentru funcții premium care vă oferă un control precis, cu acces fără probleme pe toate dispozitivele dvs. – mobil, desktop și web.

De ce nu îmi va exporta Lightroom fotografiile?

Încercați să vă resetați preferințele Resetarea fișierului de preferințe lightroom – actualizat și vedeți dacă asta vă va permite să deschideți dialogul Export. Am resetat totul la implicit.

Ce este DNG în Lightroom?

DNG înseamnă fișier negativ digital și este un format de fișier RAW open-source creat de Adobe. În esență, este un fișier RAW standard pe care oricine îl poate folosi – și unii producători de camere chiar o fac.

Cum transfer fotografii de pe Lightroom Mobile pe PC?

Cum se sincronizează pe dispozitive

 1. Pasul 1: Conectați-vă și deschideți Lightroom. Folosind computerul desktop în timp ce sunteți conectat la Internet, lansați Lightroom. …
 2. Pasul 2: Activați sincronizarea. …
 3. Pasul 3: Sincronizați colecția de fotografii. …
 4. Pasul 4: Dezactivați sincronizarea colecțiilor de fotografii.

31.03.2019

#este #Galeria #Web #Lightroom

You may also like...