Ce este instalarea macOS High Sierra?

Apple a lansat macOS High Sierra, care oferă noi funcții, cum ar fi Apple File System, funcții noi în aplicația Fotografii, redare îmbunătățită a videoclipurilor și multe altele. Puteți obține aceste noi funcții și întregul sistem de operare gratuit. Înainte de a instala High Sierra, ar trebui să faceți o copie de rezervă pentru Mac.

Pot șterge instalarea macOS High Sierra?

2 Răspunsuri. Este sigur să ștergeți, nu veți putea instala macOS Sierra până când nu descărcați din nou programul de instalare din Mac AppStore. Nimic, cu excepția faptului că ar trebui să-l descărcați din nou dacă aveți nevoie vreodată de el. După instalare, fișierul ar fi de obicei șters oricum, cu excepția cazului în care îl mutați în altă locație.

Trebuie să instalez macOS High Sierra?

Actualizarea Apple a macOS High Sierra este gratuit pentru toți utilizatorii și nu există o expirare a upgrade-ului gratuit, așa că nu trebuie să vă grăbiți să îl instalați. Majoritatea aplicațiilor și serviciilor vor funcționa pe macOS Sierra cel puțin încă un an.

Ce este necesar pentru a instala High Sierra?

Înainte de a începe, va trebui să creați o unitate flash bootabilă. Acest lucru necesită acces la un Mac care rulează în prezent High Sierra, pentru a descărca fișierul High Sierra de 7,7 GB din App Store. Veți avea nevoie, de asemenea, de o unitate flash goală care poate încăpea 5,4 GB.

De unde pot descărca programul de instalare macOS High Sierra?

Cum să descărcați complet „Instalați macOS High Sierra. aplicație” aplicație

 • Accesați dosdude1.com aici și descărcați aplicația High Sierra patcher*
 • Lansați „MacOS High Sierra Patcher” și ignorați totul despre corecție, în schimb trageți în jos meniul „Instrumente” și alegeți „Descărcați MacOS High Sierra”

Pot instala High Sierra pe Mac-ul meu?

MacOS High Sierra este disponibil ca un actualizare gratuită prin Mac App Store. Pentru a-l obține, deschideți Mac App Store și faceți clic pe fila Actualizări. MacOS High Sierra ar trebui să fie listat în partea de sus. Faceți clic pe butonul Actualizare pentru a descărca actualizarea.

High Sierra este încă acceptată?

În conformitate cu ciclul de lansare al Apple, Apple va înceta să mai lanseze noi actualizări de securitate pentru macOS High Sierra 10.13 după lansarea sa completă a macOS Big Sur. … Ca rezultat, acum eliminăm treptat suportul software pentru toate computerele Mac care rulează macOS 10.13 High Sierra și va înceta suportul la 1 decembrie 2020.

De ce nu se instalează macOS Sierra?

Pentru a remedia problema macOS High Sierra în care instalarea eșuează din cauza spațiului redus pe disc, reporniți Mac-ul și apăsați CTL + R în timp ce pornește pentru a intra în meniul Recuperare. Selectați „Pornire pe disc” pentru a porni normal, apoi eliminați toate fișierele de care nu mai aveți nevoie. … După ce ați eliberat suficient spațiu, reîncercați instalarea.

Cum instalez macOS 10.13 High Sierra?

Cum se instalează macOS High Sierra 10.13. 6 actualizare

 1. Faceți clic pe meniul , selectați Despre acest Mac, apoi în secțiunea Prezentare generală, faceți clic pe butonul Actualizare software. …
 2. În aplicația App Store, faceți clic pe Actualizări din partea de sus a aplicației.
 3. O intrare pentru „macOS High Sierra 10.13. …
 4. Faceți clic pe butonul Actualizare din dreapta intrării.

Cât de proaspăt instalați OSX High Sierra USB?

Creați un program de instalare macOS bootabil

 1. Descărcați macOS High Sierra din App Store. …
 2. Când s-a terminat, programul de instalare se va lansa. …
 3. Conectați stick-ul USB și lansați Disk Utilities. …
 4. Faceți clic pe fila Ștergere și asigurați-vă că Mac OS Extended (Journaled) este selectat în fila Format.
 5. Dați un nume stick-ului USB, apoi faceți clic pe Ștergere.

#este #instalarea #macOS #High #Sierra

You may also like...