Ce este Windows Feature Update?

Ce este Windows Feature Update?

Obțineți actualizarea Windows 10 aprilie 2018

Horoscop chinezesc 2023 anul iepure...
Horoscop chinezesc 2023 anul iepurelui de apă neagră.
 • Windows 10 vă va anunța când actualizarea din aprilie 2018 este disponibilă pentru dispozitivul dvs. Când actualizarea este gata, vi se va cere să alegeți un moment pentru a o instala.
 • Dacă doriți să instalați actualizarea acum, selectați butonul Start, apoi selectați Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows. Selectați Verificați actualizările.

Obțineți actualizarea Windows 10 aprilie 2018

 • Windows 10 vă va anunța când actualizarea din aprilie 2018 este disponibilă pentru dispozitivul dvs. Când actualizarea este gata, vi se va cere să alegeți un moment pentru a o instala.
 • Dacă doriți să instalați actualizarea acum, selectați butonul Start, apoi selectați Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows. Selectați Verificați actualizările.

Actualizare Windows 10 noiembrie – Caracteristici, modificări și îmbunătățiri

 • Au trecut doar trei luni de la disponibilitatea generală a Windows 10, iar Microsoft lansează acum prima sa actualizare majoră.
 • Modul tabletă.
 • Meniul contextual.
 • Cortana.
 • Desktop.
 • Aplicația Setări.
 • Confidențialitate.
 • Microsoft Edge.

Windows a avut o varietate de instrumente de dictare de-a lungul anilor, dar Microsoft creează o modalitate rapidă de a accesa versiunea Windows 10 încorporată cu Actualizarea din aprilie 2018. Îl puteți lansa cu tasta Windows + comanda rapidă de la tastatură H și vă va permite să dictați în orice aplicație.

Ce este o actualizare a caracteristicilor Windows 10?

Versiunea 1803, numită Windows 10 April 2018 Update, este actualizarea majoră a Windows 10 care a precedat Actualizarea din octombrie 2018. Cea mai importantă funcție nouă este Timeline, care vă permite să revizuiți și să reluați activitățile și să deschideți fișierele pe care le-ați început pe computerul dvs. sau pe orice alt computer Windows pe care îl aveți.

Ce este o actualizare a caracteristicilor?

Odată ce actualizarea s-a dovedit a fi fiabilă, lansarea începe pentru consumatori și apoi pentru clienții de afaceri prin Windows Update sau ca instalare manuală. De obicei, aceste actualizări includ noi funcții, îmbunătățiri vizuale și modificări semnificative pentru a îmbunătăți experiența generală și securitatea.

Sunt chiar necesare actualizările Windows 10?

Actualizările care nu sunt legate de securitate rezolvă de obicei problemele cu sau activează noi funcții în Windows și alte software-uri Microsoft. Începând cu Windows 10, este necesară actualizarea. Da, puteți schimba cutare sau cutare setare pentru a le amâna puțin, dar nu există nicio modalitate de a le împiedica să se instaleze.

Care sunt noile caracteristici ale Windows 10?

Top 10 noi funcții Windows 10

 1. Meniul Start revine. Este ceea ce au cerut detractorii Windows 8, iar Microsoft a readus în sfârșit meniul Start.
 2. Cortana pe desktop. A fi leneș a devenit mult mai ușor.
 3. Aplicația Xbox.
 4. Browser proiect Spartan.
 5. Multitasking îmbunătățit.
 6. Aplicații universale.
 7. Office Apps Obține asistență Touch.
 8. Continuum.

Cât durează actualizarea Windows 10 în 2018?

„Microsoft a redus timpul necesar pentru a instala actualizări majore de caracteristici pe PC-urile cu Windows 10, efectuând mai multe sarcini în fundal. Următoarea actualizare majoră a caracteristicilor pentru Windows 10, care urmează să fie instalată în aprilie 2018, durează în medie 30 de minute pentru a fi instalată, cu 21 de minute mai puțin decât actualizarea Fall Creators de anul trecut.”

Cât ar trebui să dureze o actualizare Windows 10?

Deci, timpul necesar va depinde de viteza conexiunii dvs. la Internet, împreună cu viteza computerului dvs. (unitate, memorie, viteza procesorului și setul dvs. de date – fișiere personale). O conexiune de 8 MB ar trebui să dureze aproximativ 20 până la 35 de minute, în timp ce instalarea efectivă în sine ar putea dura aproximativ 45 de minute până la 1 oră.

Va exista Windows 11?

Windows 12 este totul despre VR. Sursele noastre din companie au confirmat că Microsoft intenționează să lanseze un nou sistem de operare numit Windows 12 la începutul lui 2019. Într-adevăr, nu va exista Windows 11, deoarece compania a decis să treacă direct la Windows 12.

Cum verifici dacă este instalată o actualizare Windows 10?

În Windows 10, Windows Update se găsește în Setări. Mai întâi, atingeți sau faceți clic pe meniul Start, urmat de Setări. Odată ajuns acolo, alegeți Actualizare și securitate, urmat de Windows Update în stânga. Verificați dacă există noi actualizări pentru Windows 10 atingând sau făcând clic pe butonul Căutați actualizări.

Ce este caracteristica Windows Update 1803?

Actualizarea Windows 10 din aprilie 2018 (versiunea 1803) este următoarea versiune majoră – numele de cod Redstone 4 – care oferă un nou val de funcții și îmbunătățiri.

Este necesar să actualizezi Windows?

Microsoft corectează în mod obișnuit găurile nou descoperite, adaugă definiții de malware la utilitățile Windows Defender și Security Essentials, întărește securitatea Office și așa mai departe. Cu alte cuvinte, da, este absolut necesar să actualizezi Windows. Dar nu este necesar ca Windows să te cicăie de fiecare dată.

De ce este important să actualizați Windows?

Actualizările de software sunt importante deoarece includ adesea patch-uri critice pentru găurile de securitate. De fapt, multe dintre atacurile malware mai dăunătoare pe care le vedem profită de vulnerabilitățile software din aplicațiile obișnuite, cum ar fi sistemele de operare și browserele.

Cât de des ar trebui să vă actualizați computerul?

Potrivit Computer Hope, ar trebui să vă așteptați să vă înlocuiți computerul o dată la patru ani. Aceasta se bazează pe o analiză a costurilor, plus timpul mediu necesar pentru a uza părțile interne ale computerului. Home Computer Help oferă o estimare ușor diferită: cinci ani pentru desktop-uri și trei până la patru pentru laptopuri.

Care este caracteristica Windows 10?

Windows 10, versiunea 1703, cunoscută și sub numele de Windows 10 Creators Update, lansat pe 11 aprilie 2017, este proiectat pentru mediul IT modern de astăzi, cu noi funcții pentru a ajuta profesioniștii IT să gestioneze mai ușor și să protejeze mai bine dispozitivele și datele din organizațiile lor.

Care este cea mai recentă actualizare a Windows 10?

Upgrade-ul de luna trecută la Windows 10 a fost cea mai recentă revizuire de către Microsoft a sistemului său de operare Windows 10, sosind la mai puțin de un an după actualizarea aniversară (versiunea 1607) din august 2016. Actualizarea creatorilor include câteva caracteristici noi, cum ar fi o reorganizare 3-D a sistemului. Program de vopsea.

Care este cea mai recentă versiune de Windows?

Windows 10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare Windows al Microsoft, a anunțat astăzi compania și urmează să fie lansată public la jumătatea anului 2015, relatează The Verge. Microsoft pare să omite complet Windows 9; cea mai recentă versiune a sistemului de operare este Windows 8.1, care a urmat Windows 8 din 2012.

De ce durează atât de mult actualizarea Microsoft?

Timpul necesar poate fi afectat de mai mulți factori. Dacă lucrați cu o conexiune la internet de viteză redusă, descărcarea unui gigabyte sau doi – în special printr-o conexiune fără fir – poate dura ore întregi. Așadar, vă bucurați de internet prin fibră și actualizarea dvs. durează încă o veșnicie.

Este sigur să actualizezi Windows 10 acum?

Actualizare 21 octombrie 2018: încă nu este sigur să instalați actualizarea Windows 10 octombrie 2018 pe computer. Deși au existat o serie de actualizări, începând cu 6 noiembrie 2018, încă nu este sigur să instalați actualizarea Windows 10 octombrie 2018 (versiunea 1809) pe computer.

Pot opri actualizările Windows 10?

După ce ați finalizat pașii, Windows 10 nu va mai descărca automat actualizările. În timp ce actualizările automate rămân dezactivate, puteți încă descărca și instala patch-uri manual din Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows și făcând clic pe butonul Căutați actualizări.

Ce se întâmplă dacă computerul meu se oprește în timpul actualizării?

Repornirea/oprirea în timpul instalării unei actualizări poate provoca daune grave PC-ului. Dacă computerul se oprește din cauza unei căderi de curent, așteptați ceva timp și apoi reporniți computerul pentru a încerca să instalați aceste actualizări încă o dată. Este foarte posibil ca computerul să fie blocat.

Pot opri o actualizare Windows în curs?

De asemenea, puteți opri o actualizare în curs făcând clic pe opțiunea „Actualizare Windows” din Panoul de control, apoi făcând clic pe butonul „Oprire”.

Pot opri o actualizare Windows 10 în curs?

Metoda 1: Opriți actualizarea Windows 10 în Servicii. Pasul 3: Aici trebuie să faceți clic dreapta pe „Windows Update” și din meniul contextual selectați „Stop”. Alternativ, puteți face clic pe linkul „Oprire” disponibil sub opțiunea Windows Update din partea stângă sus a ferestrei.

Cum instalez actualizări pe Windows 10?

Cum să descărcați și să instalați actualizarea Windows 10 Anniversary

 • Deschideți meniul Setări și accesați Actualizare și securitate > Actualizare Windows.
 • Faceți clic pe Verificați actualizări pentru a solicita computerului să scaneze cele mai recente actualizări. Actualizarea va fi descărcată și instalată automat.
 • Faceți clic pe Restart Now pentru a reporni computerul și a finaliza procesul de instalare.

Cum întrerup Windows Update?

Programați o repornire sau întrerupeți actualizările în Windows 10

 1. Selectați butonul Start, apoi selectați Setări > Actualizare și securitate > Actualizare Windows . Sub Actualizare setări, selectați Opțiuni avansate.
 2. Activați Întrerupeți actualizările. Notă: după o anumită perioadă de timp sau după anularea unei pauze, va trebui să instalați cele mai recente actualizări înainte de a putea întrerupe din nou actualizările.

Merită upgrade-ul la Windows 10?

Dacă în prezent rulați Windows 7, 8 sau 8.1, este posibil să simțiți presiunea de a face upgrade gratuit (în timp ce încă puteți). Nu asa de repede! În timp ce un upgrade gratuit este întotdeauna tentant, Windows 10 ar putea să nu fie sistemul de operare pentru tine. Iată cinci motive pentru care nu ar trebui să faceți încă upgrade la Windows 10 – chiar dacă este gratuit.

Cum opresc o actualizare Windows 7 în curs?

Faceți clic pe Start > Panou de control > Sistem și securitate > Activați sau dezactivați actualizarea automată. În meniul Actualizări importante, selectați Nu verificați niciodată actualizările. Debifați Dă-mi actualizări recomandate în același mod în care primesc actualizări importante.

Puteți anula o actualizare Windows?

Cum să anulați o actualizare Windows când este descărcată. Trebuie doar să opriți propria „întreținere” Windows. Căutați Panoul de control în caseta de căutare Windows 10 și selectați rezultatul relevant. Selectați Sistem și securitate din lista de opțiuni de meniu.

Cum opresc instalarea unui Windows Update?

Pentru a ascunde această actualizare:

 • Deschide Panoul de control.
 • Deschideți Securitate.
 • Selectați „Windows Update”.
 • Selectați opțiunea Vizualizare actualizări disponibile în colțul din stânga sus.
 • Găsiți actualizarea în cauză, faceți clic dreapta și selectați „Ascunde actualizarea”

Fotografie în articolul „Wikimedia Commons” https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Neowin.net_Homepage.png

#este #Windows #Feature #Update

You may also like...