Ce s-a întâmplat cu galeria pe Android?

Galeria a fost depreciată cu mult timp în urmă. Îl folosesc în continuare în vanilla AOSP, deoarece Google Photos este proprietar, dar Photos este acum opțiunea preferată pentru Android. Gallery este aplicația implicită pe sistemul Android vanilla și stochează imagini și vizualizează imagini pe dispozitiv.

Restaurați fotografii și videoclipuri

 1. Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Google Foto .
 2. În partea de jos, atinge Coșul de gunoi din bibliotecă .
 3. Atingeți lung fotografia sau videoclipul pe care doriți să îl restaurați.
 4. În partea de jos, atingeți Restaurare. Fotografia sau videoclipul va reveni: în aplicația de galerie a telefonului. În biblioteca dvs. Google Foto. În orice album a fost în.

Dacă fotografiile dvs. sunt vizibile în Fișierele mele, dar nu sunt în aplicația Galerie, aceste fișiere pot fi setate ca ascunse. Acest lucru împiedică Galerie și alte aplicații să scaneze pentru conținut media. Pentru a rezolva acest lucru, puteți modifica opțiunea de afișare a fișierelor ascunse.

3 Răspunsuri. Google a decis să elimine aplicația Galerie, înlocuindu-l cu aplicația „Fotografii”. Asigurați-vă că nu l-ați dezactivat. Accesați Setări -> Aplicații -> Toate/Dezactivat și vedeți dacă l-ați dezactivat.

Accesați Stocare. Dacă aplicația Galerie este coruptă sau înghețată, va trebui să atingeți Forțare Stop să o închid mai întâi. Alegeți butonul Golire cache situat în colțul din dreapta jos. Apoi, reporniți telefonul și vedeți dacă fotografiile lipsă apar în aplicația Galerie.

Modificarea setărilor din Galeria Android

 1. Apăsați „Acasă” pe telefonul mobil Android pentru a vedea ecranul de pornire.
 2. Atingeți „Meniu”, apoi atingeți pictograma „Galerie”. …
 3. Apăsați „Meniu” pentru a afișa un meniu în partea de jos a ecranului. …
 4. Atingeți „Meniu” și atingeți „Mai multe” pentru a afișa setările disponibile. …
 5. Atingeți „Salvați” pentru a vă păstra noile setări.

Vizitând aplicația Galerie

Porniți aplicația Galerie prin localizarea pictogramei acesteia. Poate fi direct pe ecranul de pornire sau într-un folder. Și poate fi întotdeauna găsit în sertarul de aplicații. Modul în care arată Galeria variază de la telefon la telefon, dar, în general, imaginile sunt organizate pe albume.

Răsfoiți galeria de imagini

 1. Pentru a afișa galeria de imagini, faceți clic pe Galerie de imagini sau apăsați F9 .
 2. Faceți clic pe o imagine din galerie pentru a o afișa la dimensiune completă. De asemenea, puteți utiliza tastele Stânga și Dreapta pentru a sări peste imaginile din galerie.
 3. Pentru a ascunde galeria, dați clic din nou pe Galerie de imagini sau apăsați F9 .

Accesați Setări -> Aplicații / Manager de aplicații -> căutați Galerie -> deschideți Galeria și apăsați pe Ștergeți datele. Opriți telefonul și așteptați câteva minute (să zicem 2-3 minute), apoi porniți și așteptați câteva minute.

Unde au mers pozele mele pe telefonul meu Samsung?

Pasul 1: Deschideți aplicația Setări preinstalată în telefonul dvs. Samsung. Pasul 2: Glisați în jos pe ecran până când vedeți „Aplicații”, apoi atingeți-l. Pasul 3: Găsiți „Galerie” glisând din nou în jos din partea de sus a ecranului și selectați „Galerie”.

#întâmplat #galeria #Android

You may also like...