Cel mai bun răspuns: Care sunt beneficiile iPhone-ului față de Android?

Care este mai bun iPhone sau Android?

Preț premium telefoane Android sunt la fel de bune ca iPhone-ul, dar Androidii mai ieftini sunt mai predispuși la probleme. Desigur, iPhone-urile pot avea și probleme hardware, dar în general sunt de calitate superioară. … Unii pot prefera alegerea oferită de Android, dar alții apreciază simplitatea mai mare și calitatea superioară a Apple.

Care este avantajul unui iPhone față de un Android?

Cel mai mare avantaj pe care iOS îl are față de Android este actualizări rapide de software timp de cinci sau șase ani; chiar și cele mai bune telefoane Android primesc doar câțiva ani de actualizări și puține primesc acele actualizări rapid.

Care sunt avantajele iPhone-ului față de alte telefoane?

iPhone-ul este un telefon ideal de utilizat dacă dețineți alte produse Apple, cum ar fi computere Mac, iPad-uri și iPod-uri. Cu serviciul gratuit iCloud de la Apple, iPhone partajează date, muzică, fotografii și contacte cu toate celelalte produse Apple. Este o comoditate suplimentară care elimină bătălia de a transfera date între produse.

Ce poate face iPhone-ul ca să nu facă Android?

5 lucruri pe care telefoanele Android le pot face pe care iPhone-urile nu le pot face (și 5 lucruri pe care doar iPhone-urile le pot face)

 • 3 Apple: transfer ușor.
 • 4 Android: alegerea managerilor de fișiere. …
 • 5 Apple: descărcare. …
 • 6 Android: Actualizări de stocare. …
 • 7 Apple: Partajarea parolei WiFi. …
 • 8 Android: Cont de invitat. …
 • 9 Apple: AirDrop. …
 • 10 Android: Mod ecran împărțit. …

Samsung sau Apple sunt mai bune?

iOS este o experiență bună pentru utilizator, dar multe domenii necesită reproiectare sau optimizare. Samsung face o treabă excelentă cu luarea Android brut și îmbunătățirea acestuia cu elementele lor cu valoare adăugată. Deoarece este implementat pe Pixel cu îmbunătățirile platformei Google, Android pur primește un 6.

Care sunt dezavantajele iPhone-ului?

Dezavantaje

 • Aceleași pictograme cu același aspect pe ecranul de start chiar și după upgrade. …
 • Prea simplu și nu acceptă funcționarea computerului ca în alt sistem de operare. …
 • Nu există suport pentru widgeturi pentru aplicațiile iOS care sunt, de asemenea, costisitoare. …
 • Utilizarea limitată a dispozitivului ca platformă rulează numai pe dispozitivele Apple. …
 • Nu oferă NFC și radioul nu este încorporat.

Este Android mai bun decât iPhone 2020?

Cu mai multă RAM și putere de procesare, Telefoanele Android pot face mai multe sarcini la fel de bine, dacă nu mai bine decât iPhone-urile. În timp ce optimizarea aplicației/sistemului poate să nu fie la fel de bună ca sistemul sursă închisă de la Apple, puterea de calcul mai mare face ca telefoanele Android să fie mult mai capabile pentru un număr mai mare de sarcini.

iPhone-urile au camere mai bune decât androidii?

iPhone-urile prezintă unele dintre cele mai bune camere pentru dispozitive mobile. Cel mai recent model al lor, XR, are o cameră de 12 megapixeli care poate chiar înregistra în 4K. Între timp, funcțiile camerei variază foarte mult când vine vorba de Android. Un telefon Android ieftin, cum ar fi Alcatel Raven, are doar o cameră de 5 megapixeli care produce imagini granulate.

De ce iPhone nu este bun?

1. Cel durata de viață a bateriei nu este suficient de lungă inca. … Este un refren peren că proprietarii de iPhone ar prefera cu mult un iPhone care să rămână de aceeași dimensiune sau chiar să devină puțin mai gros, dacă pot obține o durată de viață mai lungă a bateriei dispozitivului. Dar până acum, Apple nu a ascultat.

Care sunt dezavantajele iPhone-ului față de Android?

IOS

 • Are un proces de revizuire, atunci când dezvoltatorii doresc să publice o aplicație, trebuie să o trimită la Apple pentru revizuire, care durează aproximativ 7 zile și durează și mai mult în unele cazuri.
 • Aplicațiile sunt foarte mari în comparație cu alte platforme mobile.
 • Utilizarea iOS este aplicații costisitoare și nu suportă widget.

iPhone-urile durează mai mult decât androidii?

Rapoartele au arătat că, după un an, iPhone-urile păstrează cu aproximativ 15% mai multă valoare decât telefoanele Samsung. Apple încă acceptă telefoane mai vechi, cum ar fi iPhone 6s, care vor fi actualizate la iOS 13, oferindu-le o valoare de revânzare mai mare. Dar telefoanele Android mai vechi, cum ar fi Samsung Galaxy S6, nu primesc cele mai noi versiuni de Android.

#Cel #mai #bun #răspuns #Care #sunt #beneficiile #iPhoneului #față #Android

You may also like...