Cel mai bun răspuns: Cum schimb expunerea în Illustrator?

Cum schimb luminozitatea și contrastul în Illustrator?

Cum să creșteți contrastul în Illustrator

 1. Apăsați „V” pentru a activa instrumentul de selecție în Adobe Illustrator. …
 2. Faceți clic pe un obiect pe care l-ați creat cu textul sau instrumentele de desen Illustrator pentru a-l selecta pentru editare. …
 3. Setați valoarea B – pentru luminozitate – la un număr mai mare pentru a face umplerea obiectului dvs. să devină mai ușoară.

Puteți regla contrastul în Illustrator?

Accesați fila Avansat și selectați Adăugare efect/Adnotare->Procesare culori->Luminozitate-Contrast. Reglați valoarea glisorului de luminozitate (-100% +100%). Faceți clic pe Start! iar luminozitatea fotografiilor tale Adobe Illustrator va fi ajustată în curând.

Cum reglezi saturația în Illustrator?

Reglați saturația mai multor culori

 1. Selectați obiectele ale căror culori doriți să le ajustați.
 2. Alegeți Editare > Editare culori > Saturare.
 3. Introduceți o valoare de la –100% la 100% pentru a specifica procentul cu care să micșorați sau să creșteți culoarea sau nuanța de culoare spot.

15.02.2017

Cum editezi efectele în Illustrator?

Modificați sau ștergeți un efect

 1. Selectați obiectul sau grupul (sau vizați stratul din panoul Straturi) care utilizează efectul.
 2. Efectuați una dintre următoarele: Pentru a modifica efectul, faceți clic pe numele său subliniat albastru în panoul Aspect. În caseta de dialog a efectului, faceți modificările dorite, apoi faceți clic pe OK.

Unde este modul de amestecare în Illustrator?

Pentru a schimba modul de îmbinare al unei umpleri sau al unei linii, selectați obiectul, apoi selectați umplerea sau conturul în panoul Aspect. În panoul Transparență, alegeți un mod de amestecare din meniul pop-up. Puteți izola modul de amestecare la un strat sau un grup vizat pentru a lăsa obiectele dedesubt neafectate.

Cum creșteți claritatea în Illustrator?

Caseta de dialog Ajustare claritate are comenzi de claritate care nu sunt disponibile cu instrumentul Claritate sau cu Claritate automată.

Clarificați cu precizie o imagine

 1. Alegeți Îmbunătățire > Ajustare claritate.
 2. Selectați caseta de selectare Previzualizare.
 3. Setați oricare dintre următoarele opțiuni pentru a vă clarifica imaginea, apoi faceți clic pe OK. Cantitate. Setează cantitatea de ascuțire.

27.07.2017

Cum creșteți expunerea în Illustrator?

ilustratorul reglează luminozitatea

 1. Selectează-ți obiectele.
 2. Deschideți caseta de dialog Recolorează ilustrația.
 3. Faceți clic pe fila Editare din caseta de dialog.
 4. Reglați luminozitatea folosind glisorul.

Cum ies din tonurile de gri în Illustrator?

Dacă nu se afișează, mergeți la Fereastră -> Culoare sau apăsați F6. Faceți clic pe panoul Culoare și apoi faceți clic pe cele 3 linii din cercul roșu. După cum puteți vedea aici, modul în tonuri de gri este selectat. Doar selectați modul RGB sau CMYK și sunteți gata de plecare!

De ce nu pot recolora opera de artă în Illustrator?

Nu puteți recolora fișierele JPEG și PNG. Selectați opera de artă cu Instrumentul de selecție (V) și deschideți panoul de recolorare a ilustrației apăsând pictograma roată de culori sau accesând Editare/Editare culori/Recolorare ilustrație. … Dacă doriți să utilizați culori aleatorii din grupul dvs., faceți clic pe butonul Schimbați aleatoriu ordinea culorilor.

De ce culorile mele par plictisitoare în Illustrator?

Illustrator încearcă să vă ajute. Încearcă să vă împiedice să utilizați culori care nu pot afișa sau imprima corect. Aceasta este ceea ce face managementul culorilor. Culoarea pe care încercați să o selectați este în afara gamei modelului de culoare pe care toate aplicațiile dvs. CS6 sunt acum setate să îl utilizeze.

Unde este glisorul Nuanță în Illustrator?

Creați o nuanță

Faceți clic pe Culoare de umplere sau Culoare contur în panoul Proprietăți și faceți clic pe opțiunea Mixer de culori din partea de sus a panoului pentru a afișa un glisor de nuanță unică (T). Trageți glisorul spre stânga pentru a face culoarea mai deschisă.

Puteți edita imagini în Illustrator?

Adobe Illustrator este o aplicație de grafică vectorială pe care o puteți utiliza pentru a crea și proiecta grafică digitală. Nu a fost conceput pentru a fi un editor de fotografii, dar aveți opțiuni pentru a vă modifica fotografiile, cum ar fi schimbarea culorii, decuparea fotografiei și adăugarea de efecte speciale.

Cum convertesc o imagine într-un vector în Illustrator?

Iată cum puteți converti cu ușurință o imagine raster într-o imagine vectorială folosind instrumentul Urmărire imagini din Adobe Illustrator:

 1. Cu imaginea deschisă în Adobe Illustrator, selectați Window > Image Trace. …
 2. Cu imaginea selectată, bifați caseta Previzualizare. …
 3. Selectați meniul derulant Mod și alegeți modul care se potrivește cel mai bine designului dvs.

#Cel #mai #bun #răspuns #Cum #schimb #expunerea #în #Illustrator

You may also like...