Cel mai bun răspuns: Siri este iPhone sau Android?

Apple are Siri; Android are Asistent Google. Microsoft și-a dat seama că Windows Phone are nevoie de ceva, așa că a apărut cu Cortana. Dar compania nu s-a oprit aici. Ulterior a lansat versiuni pentru Android și iOS.

Există o versiune de Android a Siri?

– Pe ce dispozitive este Bixby? (Pocket-lint) – Telefoanele Android de la Samsung vin cu propriul asistent vocal numit Bixby, pe lângă faptul că acceptă Google Assistant. Bixby este încercarea Samsung de a se confrunta cu Siri, Google Assistant și Amazon Alexa.

Ce aplicație Android este ca Siri?

Vom analiza aici unele dintre cele mai bune aplicații Siri pentru Android, care pot fi o alternativă bună la Siri pentru telefoanele Android.

 • Asistent Google.
 • Asistent vocal Bixby.
 • Cortana.
 • Extreme – Asistent vocal personal.
 • Câine.
 • Asistent personal Jarvis.
 • Asistent virtual Lyra.
 • Robin.

23 дек. 2020 г.

Care este versiunea Google de Siri?

Asistentul Google este disponibil pe majoritatea telefoanelor Android, toate lansările recente oferind sistemul AI. Chiar și dispozitivele care oferă un alt sistem AI, cum ar fi Bixby de la Samsung, oferă și Google Assistant. În esență, dacă telefonul tău are Android, telefonul tău are Asistent Google.

Cine este mai inteligent Google sau Siri?

Abilitățile Asistentului Google domină Siri și Alexa, arată cercetările. Google este cel mai bun și mai precis asistent pentru smartphone, conform noilor cercetări. … Siri a înțeles 99,8 la sută dintre întrebări și a răspuns corect la 83,1 la sută, în timp ce Alexa a înțeles 99,9 la sută și a răspuns corect 79,8 la sută din timp.

Bixby este la fel cu Siri?

Bixby Voice este ca Siri pe steroizi – de fapt, poate rapa insulte la Siri în coreeană. Nu numai asta, dar este construit pentru a se adapta la felul de a vorbi al unei persoane – mai degrabă decât invers.

Cine este cel mai bun asistent vocal?

Ne-am concentrat cercetările asupra acestor cinci asistenți vocali. Toate sunt disponibile prin smartphone, dar evidențiem și cele mai bune difuzoare inteligente care dispun de asistenți vocali.

Paralizie de analiză? Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.

 • Amazon Alexa.
 • Asistent Google.
 • Apple Siri.
 • Microsoft Cortana.
 • Samsung Bixby.

28 окт. 2020 г.

Care este cel mai bun asistent de telefon?

9 cele mai bune aplicații Android Assistant pentru 2018

 1. Asistent Google. Asistentul Google este, fără îndoială, cel mai bun asistent pentru Android. …
 2. Asistent virtual Lyra. …
 3. Microsoft Cortana. …
 4. Asistent vocal extrem de personal. …
 5. Asistent DataBot. …
 6. Robin. …
 7. Jarvis. …
 8. AIVC (Alice)

23 февр. 2018 г.

Este Siri mai bun decât Alexa?

În numărul nostru final, Google Assistant a învins-o pe Alexa pentru numărul de locuri pe primul loc, deși ambele au fost la egalitate în total de puncte. Siri a ajuns pe locul trei la general.

Alexa vs. Google Assistant vs. Siri: Servicii muzicale acceptate.

Serviciul de Muzică Pandora
Alexa da
Asistent Google da
Siri Nu

Cine este inamicul lui Siri?

Un alt concurent cu aspect inteligent la tronul vocal al lui Siri a explodat pe iOS și Android în această săptămână. Se numește Evi, iar astăzi ne uităm dacă are bunurile pentru a-l învinge pe campionul Apple în vigoare.

Este Siri bun?

Asistentul Google este încă în frunte, dar acum cu un scor de 92,9% pentru răspunsul corect la întrebări. Siri răspunde corect la 83,1% dintre întrebări, în timp ce Alexa obține corect 79,8%. … Apple Siri a avut cele mai bune rezultate la comenzi.

Google poate vorbi cu Siri?

Acum puteți vorbi cu Asistentul Google prin Siri pe iPhone – iată cum. Google a lansat recent o comandă rapidă Siri care vă permite să vorbiți cu Asistentul Google prin Siri pe iPhone. Este o prostie, îți cere să spui „Hei Siri, OK Google”, pentru a afișa Google, dar funcționează.

Poți să beatbox ca Siri?

Internetul a descoperit recent că Siri este capabil să dea un ritm rudimentar. Cereți asistentului digital Apple să beatbox și acesta va scuipa o buclă de „cizme și pisici”, o mantră de bază de beatboxing pe care Siri spune că „a practicat-o”.

Cum pot instala Siri pe telefonul meu?

Răspunsul scurt este: nu, nu există Siri pentru Android – și probabil că nu va exista niciodată. Dar asta nu înseamnă că utilizatorii de Android nu pot avea asistent virtual la fel de mult ca și uneori chiar mai bun decât Siri.

Este Siri o aplicație gratuită?

New Siri For Android este un program gratuit pentru Android care aparține categoriei Utilități-instrumente și a fost dezvoltat de mejora.

#Cel #mai #bun #răspuns #Siri #este #iPhone #sau #Android

You may also like...