Cine sunt utilizatorii mai deștepți de iPhone sau Android?

Studiul a mai constatat că jucătorii cu Android au un coeficient de inteligență mai mare decât cei cu iOS (iPhone și iPad). Scorul mediu IQ printre participanții la studiu al căror dispozitiv mobil principal rulează pe Android a fost 110,3, iar scorul IQ pentru utilizatorii iOS a fost de doar 102,1.

Care este mai inteligent Android sau iOS?

Ecosistemul închis al Apple asigură o integrare mai strânsă, motiv pentru care iPhone-urile nu au nevoie de specificații super puternice pentru a se potrivi cu telefoanele Android de ultimă generație. Totul este în optimizarea dintre hardware și software. … În general, totuși, dispozitive iOS sunt mai rapide și mai fluide decât majoritatea telefoanelor Android la intervale de preț comparabile.

Cine este mai bun iPhone sau Android?

Telefoanele Android cu preț premium sunt cam la fel de bun ca iPhone, dar Androidii mai ieftini sunt mai predispuși la probleme. Desigur, iPhone-urile pot avea și probleme hardware, dar în general sunt de calitate superioară. … Unii pot prefera alegerea oferită de Android, dar alții apreciază simplitatea mai mare și calitatea superioară a Apple.

Sunt iPhone-urile mai puternice decât Android?

Geekbench 5 dă 3.494 iPhone 11 Pro Max, dar doar 2.673 iPhone SE. Adică o scădere de 23%. Aceasta înseamnă că iPhone SE nu este „mai rapid decât cele mai rapide telefoane Android.” De fapt, acest aspect particular al performanței este cu 20% mai scăzut în comparație cu telefoanele Android de top.

Care este cel mai bun telefon din lume?

Cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra astăzi

 • Apple iPhone 12. Cel mai bun telefon pentru majoritatea oamenilor. Specificații. …
 • OnePlus 9 Pro. Cel mai bun telefon premium. Specificații. …
 • Apple iPhone SE (2020) Cel mai bun telefon de buget. …
 • Samsung Galaxy S21 Ultra. Cel mai bun smartphone hyper-premium de pe piață. …
 • OnePlus Nord 2. Cel mai bun telefon mid-range din 2021.

Samsung sau Apple sunt mai bune?

Pentru practic totul în aplicații și servicii, Samsung trebuie să se bazeze Google. Deci, în timp ce Google primește un 8 pentru ecosistemul său în ceea ce privește amploarea și calitatea ofertelor sale de servicii pe Android, Apple obține un 9 pentru că cred că serviciile sale de purtabile sunt cu mult superioare celor pe care le are Google acum.

Care sunt dezavantajele iPhone-ului?

Dezavantaje

 • Aceleași pictograme cu același aspect pe ecranul de start chiar și după upgrade. …
 • Prea simplu și nu acceptă funcționarea computerului ca în alt sistem de operare. …
 • Nu există suport pentru widgeturi pentru aplicațiile iOS care sunt, de asemenea, costisitoare. …
 • Utilizarea limitată a dispozitivului ca platformă rulează numai pe dispozitivele Apple. …
 • Nu oferă NFC și radioul nu este încorporat.

De ce sunt androizii mai buni decât iPhone-ul?

Android bate cu ușurință iPhone-ul deoarece oferă mult mai multă flexibilitate, funcționalitate și libertate de alegere. … Dar chiar dacă iPhone-urile sunt cele mai bune care au fost vreodată, telefoanele Android oferă încă o combinație mult mai bună de valoare și caracteristici decât gama limitată a Apple.

De ce ar trebui să trec de la Android la iPhone?

7 motive pentru a trece de la Android la iPhone

 • Securitatea informațiilor. Companiile de securitate a informațiilor sunt de acord în unanimitate că dispozitivele Apple sunt mai sigure decât dispozitivele Android. …
 • Ecosistemul Apple. …
 • Ușurință în utilizare. …
 • Obțineți mai întâi cele mai bune aplicații. …
 • Apple Pay. …
 • Împărtășirea în familie. …
 • iPhone-urile își păstrează valoarea.

Este Android mai bun decât iPhone 2021?

Dar câștigă din cauza calitate peste cantitate. Toate aceste câteva aplicații pot oferi o experiență mai bună decât funcționalitatea aplicațiilor pe Android. Deci războiul aplicațiilor este câștigat pentru calitate pentru Apple și pentru cantitate, Android îl câștigă. Și bătălia noastră dintre iPhone iOS și Android continuă cu următoarea fază de bloatware, cameră și opțiuni de stocare.

De ce iPhone-urile sunt atât de rapide?

Deoarece Apple are o flexibilitate totală asupra arhitecturii lor, le permite, de asemenea, să aibă un cache de performanță mai mare. O memorie cache este, practic, o memorie intermediară, care este mai rapidă decât RAM, așa că stochează unele informații necesare pentru procesor. Cu cât aveți mai mult cache – cu atât mai repede va rula procesorul.

Este Android mai lent decât iPhone?

În trecut, s-a spus că Interfața de utilizare a Androidului este întârziată în comparație cu iOS pentru că elementele UI nu au fost accelerate hardware până la Honeycomb. Cu alte cuvinte, de fiecare dată când glisați ecranul pe un telefon Android, procesorul trebuie să deseneze fiecare pixel din nou și nu este ceva la care CPU-urile sunt foarte bune.

#Cine #sunt #utilizatorii #mai #deștepți #iPhone #sau #Android

You may also like...