Cum activez o mască în Photoshop?

De ce nu pot activa masca de strat?

Este inactivă, deoarece stratul dvs. nu are în prezent o mască, deci nu este nimic de activat. Pentru a crea o nouă mască de strat, selectați stratul și faceți clic pe pictograma Mască de strat din partea de jos a panoului Straturi.

Unde este butonul Mască în Photoshop?

Creați o mască de strat

Selectați un strat în panoul Straturi. Faceți clic pe butonul Adăugați mască de strat din partea de jos a panoului Straturi. Pe stratul selectat apare o miniatură albă de mască de strat, dezvăluind tot ce este pe stratul selectat.

Cum transform selecția într-o mască?

Apăsați Ctrl+Alt+R (Windows) sau Cmd+Opțiune+R (Mac). Activați un instrument de selecție, cum ar fi Selecția rapidă, Bagheta magică sau Lasso. Acum, faceți clic pe Selectați și mascați în bara de opțiuni.

Care este diferența dintre o mască de strat și o mască de tăiere?

Măștile de tăiere vă permit, de asemenea, să ascundeți porțiuni ale unei imagini, dar aceste măști sunt create cu mai multe straturi, în timp ce măștile de strat folosesc doar un singur strat. O mască de tăiere este o formă care maschează alte lucrări de artă și dezvăluie doar ceea ce se află în formă.

Cum se creează o mască de strat în Photoshop cs6?

Alegeți Strat → Mască de strat → Afișați selecția sau Ascundeți selecția. De asemenea, puteți face clic pe butonul Adăugați mască de strat din panoul Straturi pentru a crea o mască care dezvăluie selecția. În cele din urmă, puteți crea o mască din zonele transparente ale imaginii dvs. Zonele transparente sunt umplute cu negru pe masca de strat.

Cum mascați un strat?

Adăugați măști de strat

  1. Asigurați-vă că nu este selectată nicio parte a imaginii dvs. Alegeți Selectați > Deselectați.
  2. În panoul Straturi, selectați stratul sau grupul.
  3. Efectuați una dintre următoarele: Pentru a crea o mască care să dezvăluie întregul strat, faceți clic pe butonul Adăugare mască de strat din panoul Straturi sau alegeți Strat > Mască de strat > Dezvăluie tot.

4.09.2020

De ce masca mea de strat este albă?

Albul de pe mască dezvăluie complet stratul de textura. Negrul de pe mască ascunde complet stratul de textură, iar griul face stratul parțial vizibil.

Cum resetez o mască de strat în Photoshop?

Pasul 2: Restabiliți setările implicite

În ImageReady, puteți reseta instrumentul de mască de strat făcând clic pe „Editare”, urmat de „Preferințe” și apoi pe „General”. Apoi veți alege „Resetați toate instrumentele”.

Ce este instrumentul de mască în Photoshop?

Folosirea instrumentului Mască de tip din Photoshop Elements simbolizează combinația de tip și imagine. Instrumentul Type Mask nu creează un nou strat. În schimb, creează o selecție pe stratul activ. … Instrumentul Mască de tipare vă permite să tăiați textul din straturile de culoare solidă sau de imagini.

Cum adaug o imagine la o mască de strat?

Pentru a utiliza măști de straturi aplicate

  1. Creați un strat de ajustare și selectați masca de strat. Creați un strat de ajustare și apoi selectați Masca de strat făcând clic pe mască.
  2. Selectați Imagine > Aplicați imagine. …
  3. Alegeți stratul pe care doriți să îl aplicați pe mască. …
  4. Alegeți modul de amestecare.

7.12.2017

De ce Photoshop spune că zona selectată este goală?

Primiți acel mesaj deoarece partea selectată a stratului la care lucrați este goală.

Ce comandă face o mască de tăiere?

Creați o mască de tăiere

Țineți apăsat Alt (Opțiune în Mac OS), poziționați indicatorul peste linia care desparte două straturi din panoul Straturi (indicatorul se schimbă în două cercuri suprapuse), apoi faceți clic. În panoul Straturi, selectați stratul superior al unei perechi de straturi pe care doriți să le grupați și alegeți Strat > Creare mască de tăiere.

Cum transform o selecție într-un strat?

Convertiți o selecție într-un nou strat

  1. Alegeți Strat > Nou > Strat prin copiere pentru a copia selecția într-un strat nou.
  2. Alegeți Strat > Nou > Strat prin tăiere pentru a tăia selecția și a o lipi într-un strat nou.

#Cum #activez #mască #în #Photoshop

You may also like...