Cum afișați straturile ascunse în Illustrator?

Deschideți panoul Straturi. Dacă faceți clic în dreapta cercului (se numește ținta) pe stratul părinte, veți vedea că este selectat, la fel și substraturile sale, inclusiv stratul ascuns. Puteți chiar să selectați stratul ascuns făcând clic în partea dreaptă a cercului său în panoul Straturi.

Cum afișați straturile în Illustrator?

Pentru a afișa toate straturile și substraturile, selectați Afișare toate straturile din meniul panoului Straturi.

Cum afișați obiectele ascunse în Illustrator?

O modalitate rapidă de a găsi legături sau obiecte ascunse în Illustrator este să selectați Afișare tot din meniul Obiect. Aceasta va afișa orice obiect, fie că este un fișier legat sau un obiect vectorial intern, care se află pe un strat sau sub-strat ascuns. Apoi puteți selecta obiectele care apar și le puteți șterge.

Cum afișez o imagine în Illustrator?

Dacă este un obiect dintr-un strat care este ascuns, puteți utiliza comanda rapidă CMD + ALT + 3, aceasta va apela Obiect -> Afișare tot.

Cum deblochezi fundalul în Illustrator?

Țineți apăsat Shift+Alt (Windows) sau Shift+Option (Mac OS) și alegeți Object > Unlock All. Dacă ați blocat toate straturile, alegeți Deblocați toate straturile din meniul panoului Straturi pentru a le debloca.

Cum afișați toate formele în Illustrator?

Pentru a vedea alte instrumente Formă, țineți apăsat pe instrumentul Dreptunghi din panoul Instrumente din stânga pentru a afișa meniul Formă.

Cum afișați textul ascuns în Illustrator?

Afișarea acestor caractere poate fi utilă atunci când verificați un proiect sau în timpul unei operațiuni de căutare/înlocuire.

  1. Pentru a face vizibile caracterele ascunse, accesați Tip > Afișare caractere ascunse.
  2. Markerii de spațiu alb apar acum în text.

Cum afișez bara de instrumente în Illustrator?

Pentru a ascunde sau afișa toate panourile, inclusiv bara de instrumente și panoul de control, apăsați Tab. Pentru a ascunde sau afișa toate panourile, cu excepția barei de instrumente și a panoului de control, apăsați Shift+Tab. Sfat: Puteți afișa temporar panouri ascunse dacă este selectat Afișare automată panouri ascunse în Preferințele interfeței. Este mereu activat în Illustrator.

Cum pun un strat peste altul în Illustrator?

Pentru a adăuga un nou strat deasupra stratului selectat, faceți clic pe butonul Creare strat nou din panoul Straturi. Pentru a crea un nou substrat în interiorul stratului selectat, faceți clic pe butonul Creare nou substrat din panoul Straturi. Sfat: Pentru a seta opțiuni atunci când creați un nou strat, alegeți Strat nou sau Substrat nou din meniul panoului Straturi.

Cum pun o imagine peste alta în Illustrator?

Efectuați oricare dintre următoarele: Pentru a muta un obiect în poziția de sus sau de jos în grupul sau stratul său, selectați obiectul pe care doriți să-l mutați și alegeți Obiect > Aranjare > Aduceți în față sau Obiect > Aranjare > Trimiteți în spate.

De ce nu pot muta straturi în Illustrator?

Fiecare strat are o stivă independentă de obiecte.

Aceasta controlează ceea ce este peste ceea ce pentru stratul însuși. Comenzile Bring to Front/Back controlează stiva de obiecte și nu stiva de straturi. Prin urmare, Bring to Front/Back nu va muta niciodată obiecte între straturi.

#Cum #afișați #straturile #ascunse #în #Illustrator

You may also like...