Cum aleg o pălărie fedora?

Ce culoare fedora ar trebui să port?

Dacă intenționați să purtați fedora cu un costum, asigurați-vă potriviți culoarea pălăriei cu culoarea costumului. Dacă ai tendința de a purta costume negre sau gri, alege un fedora negru sau gri. În mod similar, dacă purtați costume maro, rămâneți cu un fedora maro.

Ce simbolizează un fedora?

Pălăria era la modă pentru femei și mișcarea pentru drepturile femeii a adoptat-o ​​ca simbol. După ce Edward, Prințul de Wales (mai târziu Ducele de Windsor) a început să le poarte în 1924, aceasta a devenit populară în rândul bărbaților pentru stilul său și capacitatea de a proteja capul purtătorului de vânt și intemperii.

Poți purta un fedora din pâslă vara?

Datorită versatilității sale, Palaria din fetru de lana poate fi purtata in orice anotimp si la toate tipurile de temperaturi. Acestea fiind spuse, este important să recunoaștem grosimea, greutatea și materialul pâslei, mai ales pentru acele temperaturi mai ridicate din timpul verii.

Ce mărime fedora ar trebui să-mi iau?

Pentru a determina dimensiunea pălăriei, utilizați o bandă de măsurare. Măsurați în jurul circumferinței capului folosind banda de măsurare. Măsurarea trebuie făcută în cel mai lat punct al capului, puțin deasupra urechilor. Dacă măsurarea dvs. se încadrează între dimensiuni, comandați o mărime mai mare.

Cine este faimos pentru că poartă un fedora?

Printre persoanele celebre care purtau pălării fedora se numără Justin Timberlake, Humphrey Bogart, Tom Landry, Prințul Edward, Johnny Depp și Brad Pitt. Începând cu 1891, pălăria Fedora a fost o declarație de modă de bază în cultura americană. Mulți erau cunoscuți pentru a împodobi acest accesoriu iconic încă de la introducerea sa.

Ce culoare este cea mai bună pălărie?

Deoarece o pălărie este purtată atât de aproape de față, este important ca culoarea pălăriii să măgulească nuanța pielii. Dacă aveți pielea palidă, a culoare caldă, cum ar fi roz sau rugină este o alegere bună. Pielea mai închisă este mai ușor de ales, deși dacă este foarte închisă, negrul este cel mai bine evitat.

Pălăriile pentru bărbați revin?

Oriunde te uiți astăzi, pălăriile revin. Vânzările de pălării sunt în creștere pentru prima dată în decenii – deoarece un număr tot mai mare de bărbați consideră din nou „cool” să poarte pălării. Tendința a început acum câțiva ani, când cântăreți precum Justin Timberlake și Usher au făcut din pălării o parte cheie a garderobei lor.

#Cum #aleg #pălărie #fedora

You may also like...