Cum comprim un fișier PNG în Windows?

Cum reduc dimensiunea unui fișier PNG?

Reduceți dimensiunea fișierului PNG prin limitarea culorilor

Una dintre cele mai de bază modalități de a reduce dimensiunea fișierului PNG este limitarea numărului de culori pe care le are imaginea. PNG-urile pot fi salvate în tonuri de gri, Truecolor, Indexed-color, Grayscale cu alfa și Truecolor cu alfa.

PNG poate fi comprimat?

De asemenea, puteți comprima un fișier PNG scăzând calitatea imaginii. Spre deosebire de fișierele JPEG care obțin artefacte de imagine groaznice cu o compresie puternică, PNG-ul utilizează compresie fără pierderi, ceea ce înseamnă că compresia nu afectează calitatea imaginii.

Cum reduc dimensiunea unui PNG fără a pierde calitatea?

Urmați pașii dați pentru a reduce dimensiunea fișierului imagine PNG fără a reduce calitatea.

 1. Deschideți fișierul PNG cu Photoshop.
 2. Faceți clic pe „Fișier” și alegeți opțiunea „Salvare pentru web și dispozitive”.
 3. Salvați-l în orice locație, dimensiunea va fi redusă.

Cum reduc dimensiunea fișierului?

Puteți experimenta cu opțiunile de compresie disponibile pentru a găsi cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

 1. Din meniul fișier, selectați „Reduceți dimensiunea fișierului”.
 2. Schimbați calitatea imaginii la una dintre opțiunile disponibile în afară de „Fidelitate înaltă”.
 3. Alegeți la ce imagini doriți să aplicați compresia și faceți clic pe „Ok”.

Cum fac un fișier PNG?

Conversia unei imagini cu Windows

Deschideți imaginea pe care doriți să o convertiți în PNG făcând clic pe Fișier > Deschidere. Navigați la imaginea dvs. și apoi faceți clic pe „Deschide”. Odată ce fișierul este deschis, faceți clic pe Fișier > Salvare ca. În fereastra următoare, asigurați-vă că ați selectat PNG din lista derulantă de formate, apoi faceți clic pe „Salvați”.

Care sunt dezavantajele utilizării PNG?

Dezavantajele formatului PNG includ:

 • Dimensiune mai mare a fișierului — comprimă imaginile digitale la o dimensiune mai mare a fișierului.
 • Nu este ideal pentru grafică de imprimare de calitate profesională — nu acceptă spații de culoare non-RGB, cum ar fi CMYK (cian, magenta, galben și negru).
 • Nu acceptă încorporarea metadatelor EXIF ​​utilizate de majoritatea camerelor digitale.

Cât de mare este un fișier PNG?

PNG la dimensiune completă are o dimensiune a fișierului de 402 KB, dar formatul JPEG la dimensiune completă, comprimat, este de doar 35,7 KB. JPEG funcționează mai bine pentru această imagine, deoarece compresia JPEG a fost făcută pentru imaginile fotografice. Compresia funcționează în continuare pentru imagini color simple, dar pierderea calității este mult mai vizibilă.

Pentru ce este ideal PNG?

PNG (grafică de rețea portabilă)

Formatul de fișier Portable Network Graphic (PNG) este ideal pentru arta digitală (imagini plate, logo-uri, pictograme etc.) și folosește culoarea pe 24 de biți ca bază. Abilitatea de a utiliza un canal de transparență crește versatilitatea acestui tip de fișier.

Cum comprim o imagine la 20 kb?

Redimensionați și comprimați fotografii și imagini digitale online

 1. Pasul 1: Faceți clic pe butonul de răsfoire și selectați o fotografie digitală de pe computer pe care doriți să o optimizați.
 2. Pasul 2: Selectați nivelul de compresie între 0-99 pe care doriți să îl aplicați imaginii.

Cum reduc dimensiunea fișierului fără a pierde calitatea?

Puteți utiliza PTGui pentru a reduce dimensiunea fișierului JPEG atunci când generați fotografii panoramice. Alternativ, puteți utiliza și Lightroom sau Photoshop. Trebuie remarcat faptul că trebuie să comprimați fotografiile individual în Photoshop. De asemenea, puteți utiliza aplicații web gratuite, cum ar fi Toolur, pentru a reduce dimensiunea fișierului dvs. JPEG.

Cum fac un fișier mai mic pentru a-l putea încărca?

Scanați documentul la o rezoluție mai mică (96 DPI). Decupați imaginea pentru a elimina orice spațiu gol din jurul ei. Reduceți imaginea. Salvați fișierul în format JPG.

Cum pot face un fișier JPEG mai mic?

Dacă doriți să redimensionați rapid fotografiile pe dispozitivul dvs. Android, Photo & Picture Resizer este o alegere excelentă. Această aplicație vă permite să reduceți cu ușurință dimensiunea imaginii fără a pierde calitatea. Nu trebuie să salvați manual imaginile redimensionate, deoarece acestea sunt salvate automat într-un folder separat pentru dvs.

Cum reduc dimensiunea unui fișier BMP?

Cum să comprimați fișierele BMP

 1. Lansați Windows Explorer sau My Computer.
 2. Răsfoiți folderele computerului până când găsiți fișierul BMP de comprimat.
 3. Faceți clic dreapta pe fișierul BMP o dată. Faceți clic pe „Trimiteți la” și apoi faceți clic pe „Foldere comprimate (zipped)”. Windows va crea o arhivă ZIP cu fișierul bitmap în ea. Publicitate.

#Cum #comprim #fișier #PNG #în #Windows

You may also like...