Cum configurez Windows 10 fără un cont Microsoft?

Nu puteți configura Windows 10 fără un cont Microsoft. În schimb, sunteți forțat să vă conectați cu un cont Microsoft în timpul procesului de configurare pentru prima dată – după instalare sau în timp ce vă configurați noul computer cu sistemul de operare.

Cum ocolesc contul Microsoft în Windows 10?

Dacă preferați să nu aveți un cont Microsoft asociat cu dispozitivul dvs., îl puteți elimina. Terminați de parcurs configurarea Windows, apoi selectați butonul Start și accesați Setări > Conturi > Informațiile dvs. și selectați Conectați-vă cu un cont local.

Chiar am nevoie de un cont Microsoft?

A Este necesar un cont Microsoft pentru a instala și activa versiunile Office 2013 sau mai recenteși Microsoft 365 pentru produse pentru casă. Este posibil să aveți deja un cont Microsoft dacă utilizați un serviciu precum Outlook.com, OneDrive, Xbox Live sau Skype; sau dacă ați achiziționat Office din magazinul online Microsoft.

Cum ocolesc autentificarea Microsoft?

Ocolirea unui ecran de conectare Windows fără parolă

 1. În timp ce sunteți conectat la computer, deschideți fereastra Run apăsând tasta Windows + tasta R. Apoi, tastați netplwiz în câmp și apăsați OK.
 2. Debifați caseta de lângă Utilizatorii trebuie să introducă un nume de utilizator și o parolă pentru a utiliza acest computer.

Cum instalez Windows 10 pe un cont local?

Cum să configurați un cont local în timpul configurării Windows 10 Home

 1. Selectați regiunea dvs. …
 2. Faceți clic pe butonul Da.
 3. Selectați aspectul tastaturii. …
 4. Faceți clic pe butonul Da.
 5. Faceți clic pe butonul Omite.
 6. Deconectați dispozitivul de la rețea. …
 7. Faceți clic pe butonul Înapoi din colțul din stânga sus. …
 8. Confirmați numele contului local.

Windows 10 necesită un cont Microsoft?

Nu, nu aveți nevoie de un cont Microsoft pentru a utiliza Windows 10. Dar vei obține mult mai mult din Windows 10 dacă o faci.

Care este diferența dintre un cont Microsoft și un cont local în Windows 10?

Marea diferență față de un cont local este că utilizați o adresă de e-mail în loc de un nume de utilizator pentru a vă conecta la sistemul de operare. … De asemenea, un cont Microsoft vă permite să configurați un sistem de verificare în doi pași a identității dvs. de fiecare dată când vă conectați.

Pot avea atât un cont Microsoft, cât și un cont local pe Windows 10?

Puteți comuta după bunul plac între un cont local și un cont Microsoft, folosind opțiuni din Setări > Conturi > Informațiile dvs. Chiar dacă preferați un cont local, luați în considerare mai întâi să vă conectați cu un cont Microsoft.

Care este mai bun contul local sau contul Microsoft?

Un cont Microsoft oferă multe caracteristici care: a contul local face nu, dar asta nu înseamnă că un cont Microsoft este pentru toată lumea. Dacă nu vă pasă de aplicațiile Windows Store, aveți un singur computer și nu aveți nevoie de acces la datele dvs. oriunde decât acasă, atunci un cont local va funcționa bine.

Ce fac dacă nu am un cont Microsoft?

Dacă nu aveți un cont Microsoft, puteți selecta Niciun cont? Creeaza una!. Rețineți că vă recomandăm să utilizați un e-mail pe care îl aveți deja și îl utilizați în mod regulat. Introduceți parola și selectați caseta Păstrați-mă conectat dacă doriți să accesați direct contul data viitoare (nu este recomandat pentru computerele partajate).

Cum știu dacă am un cont Microsoft?

Dacă adresa dvs. de e-mail este afișată sub numele dvs, atunci utilizați un cont Microsoft. Dacă nu vedeți nicio adresă de e-mail listată, dar vedeți „Cont local” scris chiar sub numele dvs. de utilizator, atunci utilizați un cont local offline.

Cum îmi recuperez parola contului Microsoft?

Dacă ați uitat parola contului Microsoft și nu vă amintiți, resetați-o

 1. Accesați pagina Resetați parola.
 2. Alegeți motivul pentru care aveți nevoie de resetarea parolei, apoi faceți clic pe Următorul.
 3. Introdu adresa de email, nr. sau ID-ul Skype pe care l-ați folosit când v-ați creat contul Microsoft.

#Cum #configurez #Windows #fără #cont #Microsoft

You may also like...