Cum creez o comandă personalizată în Lightroom?

Cum comandați fotografiile personalizate în Lightroom?

Pentru a reordona imaginile în Bibliotecă, vizualizați-le în vizualizarea Grid și apoi trageți (în miniatură) și plasați pentru a le repoziționa. Aceasta creează ceea ce se numește o comandă de sortare personalizată.

De ce nu pot face o comandă personalizată în Lightroom?

„Comanda personalizată” nu este disponibilă în toate sursele. Este disponibil atunci când selectați un folder care în sine nu are subdosare, este disponibil și în majoritatea colecțiilor statice (o excepție fiind colecția „Import anterior”).

Cum sortez o colecție în Lightroom?

Crearea unei comenzi de sortare personalizată în Lightroom bazat pe cloud pe mobil

  1. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus și alegeți Sortare după pentru a deschide panoul Sortare după.
  2. În panoul Sortare după, atingeți Editați lângă Personalizat (doar atingeți Personalizat pentru a vedea ordinea de sortare personalizată preexistentă).

18.09.2019

Cum aranjez fișierele într-o comandă personalizată?

Sortați fișiere și foldere

Pe desktop, faceți clic sau atingeți butonul File Explorer din bara de activități. Deschideți folderul care conține fișierele pe care doriți să le grupați. Faceți clic sau atingeți butonul Sortare după din fila Vizualizare. Selectați o opțiune de sortare în meniu.

De ce Lightroom îmi importă fotografiile în neregulă?

Toate fișierele sunt plasate aleatoriu pe unitatea computerului dvs. … Redenumirea lor la import pentru a avea un număr de secvență poate și de cele mai multe ori le va face să apară neordine dacă selectați Ordinea de sortare a numelui fișierului, dar ar trebui totuși să le afișați în ordine utilizând timpul de capturare.

Cum sortez fotografiile după nume în Lightroom?

Sortați fotografiile

În orice vizualizare, faceți clic pe pictograma din colțul din stânga jos al ferestrei Lightroom pentru a afișa opțiunile de sortare. Alegeți una dintre opțiunile de sortare din meniul pop-up – Data capturii, Data importului, Data modificării, Numele fișierului sau Evaluarea cu stele.

Cum creez o colecție rapidă în Lightroom?

Adăugați fotografii în colecția rapidă

  1. Selectați una sau mai multe fotografii în ecranul Filmstrip sau Grid.
  2. În modulul Bibliotecă sau Dezvoltare, alegeți Fotografie > Adăugați la colecția rapidă. În modulele Slideshow, Print sau Web, alegeți Editare > Adăugare la colecția rapidă. Notă: Din orice modul, selectați o fotografie și apăsați tasta B.

Ce este o colecție inteligentă în Lightroom?

Colecțiile inteligente sunt colecții de fotografii create în Lightroom pe baza unor atribute specifice definite de utilizator. De exemplu, poate doriți să colectați toate cele mai bune fotografii ale tale sau fiecare imagine cu o anumită persoană sau locație.

Lightroom Classic este mai bun decât CC?

Lightroom CC este ideal pentru fotografii care doresc să editeze oriunde și are până la 1 TB de spațiu de stocare pentru a face copii de rezervă ale fișierelor originale, precum și ale editărilor. … Lightroom Classic, totuși, este încă cel mai bun când vine vorba de funcții. Lightroom Classic oferă, de asemenea, mai multă personalizare pentru setările de import și export.

Ar trebui să măresc pentru ecran în Lightroom?

Dacă scot un fișier imagine finit direct din Lightroom, ajustarea clarității ieșirii este simplă. De fapt, se poate face direct din meniul Export. … De asemenea, pentru imaginile de pe ecran, este probabil să fie vizibilă o cantitate mai mare de claritate și să arate mai clară decât un nivel scăzut de claritate pentru ecran.

Cum gestionez stocarea în Lightroom?

Ajustați preferințele în Lightroom

  1. Pentru a deschide dialogul de preferințe, alegeți Editare > Preferințe (Win) sau Lightroom > Preferințe (macOS).
  2. În caseta de dialog de preferințe, alegeți orice set de preferințe din meniul din stânga: Cont, Stocare locală, General sau Interfață.
  3. Setați preferințele necesare și faceți clic pe Terminat.

26.06.2020

#Cum #creez #comandă #personalizată #în #Lightroom

You may also like...