Cum elimin Centrul de sincronizare din Windows 10?

Cum dezactivez Centrul de sincronizare în Windows 10?

Cum să dezactivați Centrul de sincronizare în Windows

 1. Faceți clic dreapta pe meniul Start.
 2. Selectați opțiunea Run.
 3. Intrați în panoul de control și faceți clic pe OK.
 4. În Panoul de control, setați Vizualizare după la Pictograme mari. …
 5. Acum, găsiți și selectați opțiunea Centru de sincronizare.
 6. Faceți clic pe linkul Gestionați fișierele offline din stânga. …
 7. Faceți clic pe butonul Dezactivați fișierele offline.

Cum scap de Centrul de sincronizare?

Opriți funcționarea Centrului de sincronizare la pornire

Sau, în versiunile anterioare de Windows, puteți deschide Panou de control > Rețea și Internet > Fișiere offline. Apoi, sub fila General, faceți clic pe butonul Dezactivați fișierele offline și faceți clic pe OK.

Cum dezactivez Centrul de sincronizare GPO?

GPO pentru a dezactiva Centrul de sincronizare folosind Editorul de politici de grup

În Editorul GP, accesați „Configurare computer → Șabloane administrative → Rețea → Fișiere offline” pliant. Găsiți dublu clic pe politica „Permiteți sau nu permiteți utilizarea funcției Fișiere offline”. Selectați opțiunea radio „Dezactivat”.

Cum șterg fișierele offline din Centrul de sincronizare?

În Opțiuni folder, pe fila Fișiere offline, apăsați CTRL+SHIFT, apoi faceți clic pe Ștergere fișiere. Apare următorul mesaj: Cache-ul de fișiere offline de pe computerul local va fi reinițializat. Orice modificări care nu au fost sincronizate cu computerele din rețea se vor pierde.

Cum opresc sincronizarea fișierelor?

Dacă nu doriți să faceți copii de rezervă ale fișierelor de pe computer, puteți opri sincronizarea.

Pentru a opri sincronizarea completă, vă puteți deconecta de la cont.

 1. Pe computer, faceți clic pe Backup și sincronizare .
 2. Faceți clic pe Mai multe. Preferințe.
 3. Faceți clic pe Setări.
 4. Faceți clic pe Deconectați contul.
 5. Faceți clic pe Deconectare.

Centrul de sincronizare funcționează în Windows 10 acasă?

Nu există Windows 10 Home Sync Center aici, deoarece Centrul de sincronizare Windows 10 este disponibil numai pentru ediția Professional, Enterprise și Education. Cu toate acestea, puteți încă sincroniza fișiere între două computere cu software-ul său alternativ – SyncToy și AOMEI Backupper Standard.

Fișierele offline sunt activate în mod implicit?

În mod implicit, funcția Fișiere offline este activat pentru folderele redirecționate pe computerele client Windows, și dezactivat pe computerele Windows Server. Utilizatorii pot activa această caracteristică sau puteți utiliza Politica de grup pentru a o controla.

Unde stochează Windows 10 fișierele offline?

De obicei, memoria cache a fișierelor offline se află în următorul director: %systemroot%CSC . Pentru a muta folderul cache CSC într-o altă locație în Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10, urmați acești pași: Deschideți un prompt de comandă ridicat.

Cum pot recupera fișierele offline online?

În plus, poți faceți clic pe File Explorer -> Acasă -> Nou -> Acces facil -> butonul Lucrează offline pentru a obține fișierul offline online. Dacă dați clic din nou, va reveni la starea offline. Notă: nu se va schimba niciodată pentru a funcționa online. Trebuie să monitorizați starea din bara de stare a File Explorer din partea de jos.

Ce se întâmplă când dezactivați fișierele offline?

Nu va șterge datele din cache pe discul localdar nici acele date nu vor mai fi vizibile, ceea ce este încă o problemă, deoarece dacă nu a sincronizat conținut mai recent din cache până la server, atunci l-ați „pierdut” efectiv.

Ce este Centrul de sincronizare în Windows 10?

Centrul de sincronizare este o caracteristică care a fost introdusă în Windows Vista și a fost acceptată în multe versiuni ulterioare de Windows, inclusiv Windows 10 Pro. Scopul principal al Centrului de sincronizare este pentru a vă sincroniza fișierele cu un server de rețea astfel încât să aveți întotdeauna cele mai actualizate copii atunci când aveți nevoie de ele.

Cum dezactivez Mobsync EXE?

Dezactivați mobsync.exe în Windows 7

Faceți clic pe meniul Start și intrați fișiere offline în caseta de căutare și apăsați Enter. În fereastra Fișiere offline, faceți clic pe butonul Dezactivați fișierele offline, apoi faceți clic pe Ok. Va trebui să reporniți computerul pentru ca noua setare să intre în vigoare.

#Cum #elimin #Centrul #sincronizare #din #Windows

You may also like...