Cum elimin temele din Windows 10?

Cum șterg o temă Windows?

1: Ștergeți din Setări

Dacă doriți să vizualizați sau să ștergeți doar câteva dintre pachetele dvs. de teme, faceți clic pe Start > Setări > Personalizare > Teme. Derulați în jos Modificare tema în fereastra din dreapta. Toate temele instalate se găsesc aici. Pentru a elimina o temă, faceți clic dreapta pe orice temă și faceți clic pe Ștergere.

Cum dezinstalez o temă personalizată?

În fila Aspect pagină, în grupul Teme, faceți clic pe Teme. Sub Personalizat, faceți clic dreapta pe tema pe care doriți să o ștergeți, apoi faceți clic pe Ștergere din meniul contextual.

Cum îmi schimb tema Windows înapoi la normal?

Pentru a reveni la culorile și sunetele implicite, faceți clic dreapta pe butonul Start și alegeți Panou de control. În Secțiunea Aspect și personalizare, alegeți Schimbați tema. Apoi alegeți Windows din secțiunea Teme implicite Windows.

Microsoft lansează Windows 11?

Data a fost anunțată: Microsoft va începe să ofere Windows 11 5 octombrie la computere care îndeplinesc pe deplin cerințele sale hardware.

Cum îmi resetez tema implicită Windows 10?

Pentru a vă reseta culorile, urmați acești pași:

  1. Minimizați aplicațiile, astfel încât să puteți vedea desktopul.
  2. Faceți clic dreapta pe o parte goală a ecranului pentru a afișa un meniu și apoi faceți clic stânga pe Personalizare.
  3. În această fereastră de setări, accesați Teme și selectați tema Sussex: Culorile dvs. vor reveni la normal.

Cum elimin o temă dintr-un document Word?

Pentru a elimina o temă personalizată: Corect– dați clic pe el în meniul Teme și alegeți comanda Ștergere. Faceți clic pe butonul Da din promptul care apare pentru a elimina tema.

Care este tema Windows implicită?

Tema implicită pentru Windows 10 este „aero. fișierul theme”. în folderul „C:WindowsResourcesThemes”. Opțiunea 1 sau 2 din tutorialul de mai jos vă poate arăta cum să vă schimbați tema la tema implicită „Windows”, dacă este necesar.

#Cum #elimin #temele #din #Windows

You may also like...