Cum extinzi o selecție în Photoshop?

Cum redimensionez o selecție rapidă în Photoshop?

Semainier Excel & PDF personnal...
Semainier Excel & PDF personnalisable et gratuit

Instrument de selecție rapidă

  1. Selectați instrumentul de selecție rapidă. …
  2. În bara de opțiuni, faceți clic pe una dintre opțiunile de selecție: Nou, Adăugați la sau Scădeți din. …
  3. Pentru a modifica dimensiunea vârfului pensulei, faceți clic pe meniul pop-up Pensie din bara de opțiuni și introduceți o dimensiune în pixeli sau trageți glisorul. …
  4. Alegeți opțiunile de selecție rapidă:

26.04.2021

Cum curăț o selecție în Photoshop?

Utilizați instrumentele din panoul din stânga, cu opțiunile Adăugare la selecție și Scădere din selecție, pentru a curăța selecția.

  1. Utilizați instrumentul de selecție rapidă pentru a selecta automat pe baza tonurilor și marginilor imaginii similare.
  2. Utilizați instrumentul Rafinare perie pentru margini pentru o selecție mai precisă a marginilor moi, cum ar fi părul sau blana.

18.07.2018

Cum repar instrumentul de selecție rapidă?

Cursorul Instrumentului de selecție rapidă poate fi redimensionat rapid de la tastatură, în același mod în care am redimensiona o pensulă. Apăsați tasta paranteza stângă ( [ ) to make the cursor smaller or the right bracket key ( ] ) pentru a o face mai mare. De obicei, un cursor mai mic vă va oferi rezultate mai precise.

De ce Photoshop spune că zona selectată este goală?

Primiți acel mesaj deoarece partea selectată a stratului la care lucrați este goală.

Cum redimensionez o parte a unei imagini?

Țineți apăsată tasta Shift, apoi apucați un punct de colț și trageți spre interior pentru a reduce imaginea, astfel încât să se încadreze în zona de 8×10 inchi (așa cum se arată aici) și apăsați Return (PC: Enter). Mergeți în meniul Editare și alegeți Scala în funcție de conținut (sau apăsați Command-Option-Shift-C [PC: Ctrl-Alt-Shift-C]).

Cum folosesc instrumentul de mască de selecție?

Deschideți o imagine în Photoshop și efectuați una dintre următoarele:

  1. Alegeți Selectați > Selectați și mascați.
  2. Apăsați Ctrl+Alt+R (Windows) sau Cmd+Opțiune+R (Mac).
  3. Activați un instrument de selecție, cum ar fi Selecția rapidă, Bagheta magică sau Lasso. Acum, faceți clic pe Selectați și mascați în bara de opțiuni.

26.04.2021

Cum ascundeți o selecție în Photoshop?

În unele cazuri, este posibil să doriți să ascundeți conturul selecției (furnicile în marș). Puteți face acest lucru apăsând Ctrl H (Mac: Command H). Amintiți-vă că selecția este încă activă, este pur și simplu invizibilă. Pentru a-l readuce pur și simplu apăsați Ctrl H din nou.

Cum poți deselecta o selecție?

Apăsând tasta Ctrl, puteți face clic sau faceți clic și trageți pentru a deselecta orice celule sau intervale dintr-o selecție. Dacă trebuie să reselegeți oricare dintre acele celule, continuați să țineți apăsată tasta Ctrl și să reseclectați acele celule (pentru Mac, utilizați tasta Cmd).

Ce este instrumentul Brush?

Un instrument perie este unul dintre instrumentele de bază găsite în aplicațiile de proiectare grafică și editare. Este o parte a setului de instrumente de pictură, care poate include și instrumente creion, instrumente stilou, culoare de umplere și multe altele. Acesta permite utilizatorului să picteze pe o imagine sau o fotografie cu culoarea selectată.

#Cum #extinzi #selecție #în #Photoshop

You may also like...