Cum fac AirDrop de la Android la iOS?

Selectați dispozitivul Android sau iOS din radar pentru a deschide vizualizatorul Finder. Găsiți și alegeți fișierul pe care doriți să-l trimiteți și fie dați dublu clic pe el, fie selectați „Alege”. Procesul de transfer va începe imediat, cu un pop-up care va apărea pe dispozitivul Android sau iOS odată finalizat. Selectați „Descărcare” la capătul de recepție.

Cum transfer fișiere de pe Android pe iPhone?

Metoda 6: partajați fișiere de pe Android pe iPhone prin aplicația Shareit

 1. Descărcați aplicația Shareit și instalați-o atât pe dispozitivele Android, cât și pe iPhone. …
 2. Puteți trimite și primi fișiere folosind această aplicație. …
 3. Pe dispozitivul Android apăsați butonul „Trimite”. …
 4. Acum selectați fișierele pe care doriți să le transferați de pe Android pe iPhone.

Puteți partaja Nearby Android pe iPhone?

Google lansează o nouă funcție Android numită „Partajare în apropiere” care permite partajarea directă între orice dispozitiv care rulează Android 6 și o versiune ulterioară. … Nearby Share funcționează foarte asemănător cu caracteristica Apple AirDrop pentru iPhone: pur și simplu selectați Butonul Partajare din apropiere din meniul Partajare apoi așteptați să apară un telefon din apropiere.

Funcționează AirDrop cu Android?

Atâta vreme, AirDrop invidie. Funcția Nearby Share de la Android transferă fotografii, videoclipuri și alte fișiere într-o clipă și este minunat. Partajarea în apropiere este rapidă și ușoară, asigurați-vă că o configurați mai întâi. … Acum, Telefoanele Android primesc în sfârșit versiunea AirDrop de la Googlenumit Nearby Share.

Care este cea mai bună aplicație pentru a transfera date de pe Android pe iPhone?

Împărtășește-l este una dintre aplicațiile populare de partajare a fișierelor disponibile pe Android și iPhone. SHAREit creează o rețea hotspot pentru a transfera fișiere fără a utiliza datele tale mobile. Similar cu Xender, trebuie să atingeți butonul Trimiteți și Primiți de pe dispozitivele respective și apoi selectați Conectați-vă la iPhone.

Cum transfer fișiere de pe Android pe iPhone 12?

Pentru a transfera date de pe un vechi telefon Android pe un nou iPhone 12 cu ajutorul programului Phone Transfer, urmați acești pași:

 1. Conectați telefonul Android la computer și activați modul de depanare USB.
 2. Conectați noul iPhone 12 la aparat și atingeți Încredere când vi se solicită.
 3. Selectați conținutul de transferat.
 4. faceți clic pe Start Copy.

Unde este partajarea în apropiere pe iPhone-ul meu?

Configurați Partajarea acasă

 1. Alegeți meniul Apple  > Preferințe de sistem.
 2. Faceți clic pe Partajare.
 3. Faceți clic pe Partajare media.
 4. Selectează Partajare acasă și conectează-te cu ID-ul tău Apple. Folosiți același ID Apple pentru fiecare computer sau dispozitiv din rețeaua Home Sharing.
 5. Faceți clic pe Activați partajarea acasă.

Cum transfer fișiere de pe Android pe iPhone prin Bluetooth?

Ce să știi

 1. De pe un dispozitiv Android: deschideți managerul de fișiere și selectați fișierele de partajat. Alegeți Partajare > Bluetooth. …
 2. Din macOS sau iOS: deschideți Finder sau aplicația Fișiere, găsiți fișierul și selectați Partajare > AirDrop. …
 3. Din Windows: Deschideți managerul de fișiere, faceți clic dreapta pe fișier și alegeți Trimiteți către > Dispozitiv Bluetooth.

Cum îmi conectez Android-ul la AirDrop?

Puteți glisa în jos din partea de sus a ecranului și atinge pictograma „Roată roată” sau puteți găsi aplicația Setări în sertarul de aplicații după ce glisați în sus pe ecranul de pornire. De acolo, atingeți opțiunea „Google”. Accesați Conexiuni dispozitiv > Partajare în apropiere. Comutați comutatorul din partea de sus a ecranului pentru a activa Partajarea în apropiere (dacă nu este deja).

Cum partajez fișiere între iPhone și Android?

Lansați SHAREit pe ambele telefoane și acordați permisiunile necesare. Atingeți butonul Primire de pe telefonul Android și atingeți butonul butonul Trimitere pe telefonul Android. Răsfoiți și alegeți fișierele pe care doriți să le trimiteți de pe iPhone și trimiteți-le. După aceea, dispozitivul receptorului (Android) ar trebui să apară pe ecran.

Unde este AirDrop pe telefonul meu?

Apple iPhone – Porniți / dezactivați AirDrop

 1. Din ecranul de pornire de pe Apple® iPhone®, navigați: Setări. > General. Dacă o aplicație nu este disponibilă pe ecranul de pornire, glisați spre stânga pentru a accesa Biblioteca de aplicații.
 2. Atinge AirDrop.
 3. Selectați setarea AirDrop: Recepție oprită: AirDrop dezactivat.

Cum transfer fișiere de pe Android pe iPhone folosind Xender?

Pentru a utiliza Xender pe iPhone și Android, asigurați-vă că dispozitivul dvs. are funcția Personal Hotspot.

 1. Deschideți aplicația Xender pe dispozitivul Android.
 2. Atingeți butonul „TRIMITERE”.
 3. După aceasta, faceți clic pe „Conectați-vă la iPhone? butonul ‘. …
 4. Acum, deschideți Xender pe iPhone. …
 5. Odată terminat, veți vedea un ecran în care partajarea este în proces, atât pe dispozitivele Android, cât și pe iOS.

Este greu să treci de la Android la iPhone?

Trecerea de la un telefon Android la un iPhone poate fi dificilă, deoarece trebuie să te adaptezi la un sistem de operare complet nou. Dar schimbarea în sine necesită doar câțiva pași, iar Apple chiar a creat o aplicație specială pentru a vă ajuta.

Cum pot trimite fișiere mari de pe Android pe iPhone?

Împărtășește-l vă permite să partajați fișiere offline între dispozitivele Android și iOS, atâta timp cât ambele dispozitive sunt în aceeași rețea Wi-Fi. Deschideți aplicația, selectați elementul pe care doriți să îl partajați și căutați dispozitivul către care doriți să trimiteți un fișier, care trebuie să aibă modul de primire activat în aplicație.

#Cum #fac #AirDrop #Android #iOS

You may also like...