Cum fac un obiect de o anumită dimensiune în Illustrator?

Cum reduc dimensiunea unui obiect în Illustrator?

Pentru a reduce dimensiunea, începeți prin a naviga la instrumentul de transformare. Asigurați-vă că butonul „Constrain Width and Height Proportions” este activ. Introduceți înălțimea dorită, aici vom folosi 65,5 inci. Illustrator reduce automat lățimea proporțional cu înălțimea.

Cum fac un dreptunghi de o anumită dimensiune în Illustrator?

Faceți clic și trageți pe panoul de desen, apoi eliberați mouse-ul. Apăsați lung Shift în timp ce trageți pentru a crea un pătrat. Pentru a crea un pătrat, dreptunghi sau dreptunghi rotunjit cu o anumită lățime și înălțime, faceți clic pe panoul de grafic în care doriți colțul din stânga sus, introduceți valorile pentru lățime și înălțime, apoi faceți clic pe OK.

Cum scalați ceva în Illustrator?

Puneți cursorul pe obiectul selectat și trageți-l, ținând apăsat butonul stâng al mouse-ului. Obiectul se schimbă în direcția în care mutați cursorul. Dacă doriți să modificați numeric lățimea sau înălțimea obiectului, faceți clic pe Obiect din bara de instrumente, apoi alegeți Transformare urmată de Scalare.

Cum blocați proporțiile în Illustrator?

Țineți apăsată tasta Command (Mac) sau Alt (Windows) în timp ce redimensionați pentru a menține punctul central original al obiectului. Sau țineți apăsate tastele Shift + Opțiune (Mac) sau Shift + Alt (Windows) pentru a menține raportul de aspect original și punctul central original pe măsură ce redimensionați (Figura 37b).

Cum redimensionez mai multe obiecte în Illustrator?

Folosind Transform Each

  1. Selectați toate obiectele pe care doriți să le scalați.
  2. Selectați Obiect > Transformare > Transformați fiecare sau utilizați comanda de comandă rapidă + opțiunea + shift + D.
  3. În caseta de dialog care apare, puteți alege să scalați obiectele, să mutați obiectele orizontal sau vertical sau să le rotiți la un anumit unghi.

Ce face Ctrl H în Illustrator?

Vedeți opera de artă

Comenzi rapide Windows macOS
Ghid de lansare Ctrl + Shift-ghid dublu clic Comandă + Shift-dublu clic ghid
Afișați șablonul de document Ctrl + H Comanda + H
Afișați/Ascundeți panourile de desen Ctrl + Shift + H Comandă + Shift + H
Afișați/Ascundeți riglele tabloului de desen Ctrl + R Comandă + Opțiune + R

Cum se creează o cale de obiect în Illustrator?

Pentru a converti o cale într-o formă live, selectați-o, apoi faceți clic pe Obiect > Formă > Convertiți în formă.

Cum găsesc dimensiunea unei forme în Illustrator?

Dimensiunile obiectului se vor afișa în caseta de dialog Info.

  1. De asemenea, puteți utiliza Fereastra > Transformare pentru a vedea (și modifica) dimensiunile.
  2. Pentru a le vedea în diferite unități de măsură, accesați Illustrator > Preferințe > Unități și modificați meniul drop-down Unități generale.

Cum schimb lățimea și înălțimea în Illustrator?

Faceți clic pe „Editați panouri de artă” pentru a afișa toate panourile de grafică din proiectul dvs. Mutați cursorul peste planșa de lucru pe care doriți să o redimensionați, apoi apăsați Enter pentru a afișa meniul Opțiuni pentru planșa de lucru. Aici, veți putea introduce o lățime și o înălțime personalizate sau veți putea alege dintr-o gamă de dimensiuni prestabilite.

De ce nu pot scala în Illustrator?

Activați caseta de delimitare din meniul Vizualizare și selectați obiectul cu instrumentul obișnuit de selecție (săgeata neagră). Ar trebui să puteți scala și roti obiectul folosind acest instrument de selecție. Asta nu este cutia de delimitare.

Cum faci o bară de scară în Illustrator?

Barele de scară pot fi, de asemenea, redimensionate folosind meniul Adobe Illustrator Obiect > Transformare > Transformare fiecare, prin schimbarea scărilor orizontale sau verticale. Pentru a schimba stilul barei de scară sau pentru a modifica orice parametru fără a genera unul nou, selectați bara de scară și faceți clic pe butonul Bară de scară din bara de instrumente MAP.

Cum deformați un obiect în Illustrator?

Distorsionați obiectele folosind un plic

Pentru a utiliza o formă de deformare prestabilită pentru plic, alegeți Obiect > Distorsionare plic > Creare cu deformare. În caseta de dialog Warp Options, selectați un stil warp și setați opțiunile. Pentru a configura o grilă dreptunghiulară pentru plic, alegeți Obiect > Distorsionare plic > Realizare cu plasă.

Cum reduceți un obiect?

Pentru a scala un obiect la o dimensiune mai mică, pur și simplu împărțiți fiecare dimensiune la factorul de scară necesar. De exemplu, dacă doriți să aplicați un factor de scară de 1:6 și lungimea articolului este de 60 cm, împărțiți pur și simplu 60 / 6 = 10 cm pentru a obține noua dimensiune.

#Cum #fac #obiect #anumită #dimensiune #în #Illustrator

You may also like...