Cum faci ca GIF-urile să funcționeze pe Discord?

Găsiți pur și simplu GIF-ul preferat pe un site web precum GIPHY și fie copiați și lipiți linkul asociat într-un canal de text, fie salvați-l pe desktop. Dacă alegeți cel din urmă, puteți încărca GIF-ul pe Discord făcând clic pe butonul + din partea stângă a casetei de chat, apoi făcând clic pe „Încărcați un fișier”.

Cum Să Convertiți Un Articol Înt...
Cum Să Convertiți Un Articol Într -Un Videoclip Gratuit Online?

Cum activez GIF-urile pe discord?

După ce atingeți caseta de chat/text, veți vedea pictograma emoji (care arată ca o față zâmbitoare)! Atingeți acea pictogramă emoji și veți vedea fila Emoji și Gif care apar!

De ce GIF-urile mele nu funcționează pe Discord?

Ei bine, Discord acceptă toate Gif-urile posibile pe care ați dori să le utilizați, dar există o problemă cu care va trebui să vă confruntați dacă Gif-ul pe care încercați să îl încărcați este prea mare în dimensiune. Trebuie să vă asigurați că utilizați niște Gif de dimensiuni medii, iar asta va funcționa perfect.

De ce nu funcționează GIF-urile?

Dispozitivele Android nu au suport încorporat pentru GIF animate, ceea ce face ca GIF-urile să se încarce mai lent pe unele telefoane Android decât pe alte sisteme de operare. Există dispozitive Android cu suport GIF animat încorporat? Da! GIF-urile sunt acceptate mult mai mult acum pe mai multe dispozitive Android, dar, din păcate, nu toate.

Cum nu văd GIF-uri pe Discord?

Puteți să dezactivați acest lucru în Setări utilizator > Text și imagini > „Redați automat GIF-uri când Discord este concentrat”…”

Cât de lungă poate fi un GIF PFP discord?

NOTĂ: Limita actuală de dimensiune a fișierului pentru PFP este de 10,24 MB, ceea ce înseamnă că orice avatare GIF ar trebui să aibă în general mai puțin de o secundă și să aibă un fundal alb mai degrabă decât unul transparent.

Poți posta GIF-uri pe discord?

Prima modalitate de a încărca o imagine în Discord este atât de simplă – trageți o imagine sau GIF dintr-o altă sursă și plasați-o în fereastra Discord. Acest lucru se poate face în browser sau în aplicația desktop!

De ce nu funcționează GIF-urile pe iPhone?

Dezactivați funcția de reducere a mișcării. Primul sfat comun pentru a rezolva GIF-urile care nu funcționează pe iPhone este să dezactivați funcția Reduce Motion. Această funcție este concepută pentru a limita mișcarea ecranului și pentru a salva durata de viață a bateriei telefonului dvs. Cu toate acestea, în mod normal reduce unele funcții, cum ar fi limitarea GIF-urilor animate.

De ce GIF-urile nu funcționează pe Google?

Deconectați-vă de la contul dvs. Google și conectați-vă din nou. Reporniți dispozitivul. Aruncă o privire la conexiunea ta Wi-Fi și asigură-te că funcționează. Încercați să resetați setările rețelei de internet.

De ce nu pot trimite GIF-uri pe mesaje?

Spre deosebire de aplicația de mesagerie implicită a iPhone, aplicațiile de mesagerie Android nu conțin un magazin de aplicații încorporat și, prin urmare, nu puteți încorpora tastaturi GIF de la terțe părți în tastatura implicită.

De ce nu se vor reda GIF-urile pe computerul meu?

Pentru a reda fișiere GIF animate, trebuie să deschideți fișierele în fereastra Previzualizare/Proprietăți. Pentru a face acest lucru, selectați fișierul GIF animat, apoi în meniul Vizualizare, faceți clic pe Previzualizare/Proprietăți. Dacă GIF-ul nu se redă, încercați să salvați din nou GIF-ul animat în colecția în care doriți să-l puneți.

De unde își ia discord GIF-urile?

Discord acceptă GIF-uri de pe majoritatea site-urilor web. Găsiți pur și simplu GIF-ul preferat pe un site web precum GIPHY și fie copiați și lipiți linkul asociat într-un canal de text, fie salvați-l pe desktop.

Ce bot Discord poate șterge mesajele?

MEE6 Bot. Botul MEE6 este una dintre cele mai puternice opțiuni de care aveți la dispoziție dacă doriți să vă curățați canalele serverului. După cum am menționat, poate face până la 1.000 de mesaje per acțiune, deși puteți specifica orice alt număr. Acest bot vă permite să ștergeți fără discernământ sau numai mesajele de la anumiți utilizatori.

Ce face Carl bot în discord?

Carl Bot este un bot avansat care vă permite să gestionați jurnalele, să stocați chat-uri și să creați roluri de reacție, la fel ca mulți roboți de server Discord disponibili online.

#Cum #faci #GIFurile #să #funcționeze #Discord

You may also like...