Cum faci o selecție mai mică în Photoshop?

După ce ați făcut o selecție în Photoshop, puteți face cu ușurință acea selecție cu câțiva pixeli mai mare sau mai mică, selectând Selectare > Modificare. Pentru a mări selecția, alegeți Extindeți, pentru a face selecția mai mică, alegeți Contract.

Cum modific dimensiunea unei selecții în Photoshop?

În panoul Straturi, selectați unul sau mai multe straturi care conțin imagini sau obiecte pe care doriți să le redimensionați. Alegeți Editare > Transformare gratuită. Un chenar de transformare apare în jurul întregului conținut de pe straturile selectate. Țineți apăsată tasta Shift pentru a evita distorsionarea conținutului și trageți colțurile sau marginile până când ajunge la dimensiunea dorită.

Cum redimensionez o selecție rapidă în Photoshop?

Instrument de selecție rapidă

 1. Selectați instrumentul de selecție rapidă. …
 2. În bara de opțiuni, faceți clic pe una dintre opțiunile de selecție: Nou, Adăugați la sau Scădeți din. …
 3. Pentru a modifica dimensiunea vârfului pensulei, faceți clic pe meniul pop-up Pensie din bara de opțiuni și introduceți o dimensiune în pixeli sau trageți glisorul. …
 4. Alegeți opțiunile de selecție rapidă:

26.04.2021

Cum faci un obiect mai mic în Photoshop?

Redimensionarea unui obiect folosind funcția Scale

Cu stratul pătrat alb selectat, faceți clic pe meniul Editare și selectați Transformare>Scalare. În jurul casetei albe va apărea o casetă de delimitare cu mânere de colț și laterale. Pentru a scala rapid caseta, faceți clic și trageți orice mâner, iar dimensiunea casetei se va schimba proporțional.

Ce este Ctrl +J în Photoshop?

Folosind Ctrl + Click pe un strat fără mască, se vor selecta pixelii netransparenti din acel strat. Ctrl + J (Strat nou prin copiere) — Poate fi folosit pentru a duplica stratul activ într-un strat nou. Dacă se face o selecție, această comandă va copia doar zona selectată în noul strat.

Cum redimensionez o imagine?

Cum să redimensionați o imagine pe un computer cu Windows

 1. Deschideți imaginea fie făcând clic dreapta pe ea și selectând Deschide cu, fie făcând clic pe Fișier, apoi pe Deschidere în meniul de sus Paint.
 2. În fila Acasă, sub Imagine, faceți clic pe Redimensionare.
 3. Reglați dimensiunea imaginii fie în procente, fie în pixeli, după cum credeți de cuviință. …
 4. Faceți clic pe OK.

2.09.2020

Cum redimensionez o parte a unei imagini?

Apăsați și mențineți apăsată tasta Shift, apoi apucați un punct de colț și trageți spre interior pentru a reduce imaginea, astfel încât să se încadreze în zona de 8×10 inchi (așa cum se arată aici) și apăsați Return (PC: Enter). Mergeți în meniul Editare și alegeți Scala în funcție de conținut (sau apăsați Command-Option-Shift-C [PC: Ctrl-Alt-Shift-C]).

Cum redimensionez un obiect în Photoshop 2020?

Cum se redimensionează un strat în Photoshop

 1. Selectați stratul pe care doriți să-l redimensionați. Acesta poate fi găsit în panoul „Straturi” din partea dreaptă a ecranului. …
 2. Accesați „Editați” din bara de meniu de sus și apoi faceți clic pe „Transformare gratuită”. Barele de redimensionare vor apărea peste strat. …
 3. Trageți și plasați stratul la dimensiunea dorită.

11.11.2019

Cum poți deselecta o selecție?

Apăsând tasta Ctrl, puteți face clic sau faceți clic și trageți pentru a deselecta orice celule sau intervale dintr-o selecție. Dacă trebuie să reselegeți oricare dintre acele celule, continuați să țineți apăsată tasta Ctrl și să reseclectați acele celule (pentru Mac, utilizați tasta Cmd).

Cum pot face instrumentul de selecție rapidă mai precis?

Sfaturi pentru utilizarea instrumentului de selecție rapidă

Utilizați opțiunile pensulei pentru a face selecții mai precise. Încercați să schimbați dimensiunea periei (apăsați [ to decrease size, ] pentru a crește), duritate și rotunjime pentru a obține cea mai bună selecție posibilă. Măriți atunci când lucrați pe margini greu de selectat pentru a obține o selecție mai bună.

Ce este instrumentul Brush?

Un instrument perie este unul dintre instrumentele de bază găsite în aplicațiile de proiectare grafică și editare. Este o parte a setului de instrumente de pictură, care poate include și instrumente creion, instrumente stilou, culoare de umplere și multe altele. Acesta permite utilizatorului să picteze pe o imagine sau o fotografie cu culoarea selectată.

Unde este lichefiat Photoshop?

În Photoshop, deschideți o imagine cu una sau mai multe fețe. Selectați Filtru > Lichefiare. Photoshop deschide caseta de dialog Lichefiare filtru. În panoul Instrumente, selectați (instrument Față; comandă rapidă de la tastatură: A).

Cum scalați proporțional în Photoshop 2020?

Pentru a scala proporțional din centrul unei imagini, țineți apăsată tasta Alt (Win) / Opțiune (Mac) în timp ce trageți un mâner. Țineți apăsat Alt (Win) / Opțiune (Mac) pentru a scala proporțional din centru.

#Cum #faci #selecție #mai #mică #în #Photoshop

You may also like...