Cum filtrez după cuvinte cheie în Lightroom?

Plasați cursorul peste un cuvânt cheie și faceți clic pe săgeata din extrema dreaptă pentru a filtra după cuvânt cheie. O altă modalitate de filtrare este utilizarea panoului Listă de cuvinte cheie din modulul Bibliotecă. Mai întâi, plasați cursorul peste un cuvânt cheie, apoi faceți clic pe săgeata din dreapta cuvântului cheie.

Cum obțin bara de filtrare în Lightroom?

Bara de filtre se găsește în modulul Bibliotecă, în partea de sus a ferestrei de conținut, sub Module Picker (banda din partea de sus care listează modulele Lightroom și vă permite să vă deplasați între ele). Dacă nu îl vezi, înseamnă că este ascuns. Apăsați tasta ” pentru a o afișa.

Cum editez cuvintele cheie în Lightroom?

Lightroom Classic: Cum editez un cuvânt cheie existent? Dacă doriți să editați un cuvânt cheie, poate pentru a corecta ortografia, pur și simplu faceți clic dreapta pe cuvântul cheie din panoul Lista de cuvinte cheie și selectați Editați eticheta cuvântului cheie. Când redenumiți un cuvânt cheie, acesta este actualizat automat și pentru toate fotografiile etichetate.

Unde au mers toate presetările mele Lightroom?

Opțiunea 1. Editare > Preferințe ( Lightroom > Preferințe pe Mac) și selectați fila Presets. Faceți clic pe Afișare presetări de dezvoltare Lightroom. Acest lucru vă va duce la locația folderului Setări unde sunt stocate presetările de dezvoltare.

Cum văd metadatele în Lightroom?

Găsiți fotografii folosind filtrul de metadate

În modulul Bibliotecă, selectați o sursă în panoul Catalog, Foldere sau Colecții. În bara de filtrare a bibliotecii, selectați Metadate. Alegeți o categorie de metadate din coloana din stânga făcând clic pe antet și alegând din meniul pop-up. Apoi, alegeți o intrare în acea coloană.

Unde sunt stocate cuvintele cheie Lightroom?

În mod implicit, subtitrările, cuvintele cheie etc. sunt stocate în baza de date Lightroom. Puteți activa o opțiune care determină Lightroom să scrie aceste informații în fișierele în sine (cu excepția Raw, caz în care Lightroom scrie aceste informații în fișierele sidecar).

Câte cuvinte cheie puteți adăuga în Lightroom?

Seturi de cuvinte cheie Lightroom

Ori de câte ori este posibil, adăugarea de cuvinte cheie folosind un set de cuvinte cheie este o idee grozavă. Un set de cuvinte cheie este un grup de până la 9 cuvinte cheie care sunt legate între ele. Alegerea unui set de cuvinte cheie va aduce cele 9 cuvinte cheie direcționate către un anumit tip de fotografie sau setare de fotografie.

Cum adaugi cuvinte cheie la o imagine?

Cum să adăugați, să editați și să eliminați cuvinte cheie din fotografia dvs

  1. Deschideți folderul cu fotografii în panoul din stânga.
  2. Selectați fotografiile pe care doriți să le adăugați cuvinte cheie.
  3. Faceți clic pe butonul „Editați EXIF/IPTC” pentru a deschide dialogul Proprietăți sau faceți de două ori clic pe fotografia selectată din panoul central sau accesați meniul „Editați EXIF/IPTC -> Editați EXIF/IPTC”.
  4. Deschideți fila „Cuvinte cheie”.

Ce este un cuvânt cheie persoană în Lightroom?

Aceasta înseamnă că, dacă ați atribuit anterior un cuvânt cheie cu numele cuiva, îl puteți converti într-un cuvânt cheie de persoană. … Dar acolo unde se adaugă o regiune a feței și introduceți primele litere ale numelui acelei persoane, Lightroom va ști acum să completeze automat ca cuvânt cheie de persoană cunoscută.

Cum scrieți cuvintele cheie în Lightroom mobil?

În Lightroom (pe bază de cloud) și Lightroom mobil, este ușor să adăugați cuvinte cheie: Mobil: Accesați Vizualizarea detaliată, apoi selectați Vizualizare cuvinte cheie (iOS) / Vizualizare informații (Android) și introduceți pur și simplu cuvântul cheie (cuvintele) – separați mai multe cuvinte cheie printr-un virgulă.

Cum șterg toate cuvintele cheie din Lightroom?

Ștergeți toate cuvintele cheie din toate fotografiile

  1. Selectați toate fotografiile.
  2. În panoul din dreapta: Cuvinte cheie , selectați toate cuvintele cheie și ștergeți-le.

De ce mi-am pierdut toate presetările pe Lightroom?

Verificați Lightroom pe web pentru a vedea dacă fotografiile și presetările dvs. s-au sincronizat. Dacă sunt sincronizate, puteți reinstala aplicația și toate activele dvs. vor fi disponibile. Dacă sincronizarea a fost întreruptă, orice material nesincronizat ar putea fi în pericol. Dacă elementele nu sunt sincronizate, fotografiile și presetările vor fi șterse atunci când ștergeți aplicația.

De ce nu îmi pot vedea presetările în Lightroom mobil?

Deci, trebuie să instalați și să deschideți Lightroom (bazat pe cloud) pe computerul desktop Lr-Classic, care va citi apoi setările de dezvoltare create în Lr-Classic și le va sincroniza cu toate versiunile Lightroom-mobile.

De ce au dispărut presetările mele în Lightroom?

Pentru Lightroom Classic CC 8.1 și versiuni ulterioare, vă rugăm să vă verificați preferințele Lightroom (bara de meniu de sus > Preferințe > Presetari > Vizibilitate). Dacă vedeți opțiunea „Afișați presetări de dezvoltare parțial compatibile” debifată, verificați-o pentru a apărea presetările dvs.

#Cum #filtrez #după #cuvinte #cheie #în #Lightroom

You may also like...