Cum folosesc instrumentul de vindecare a punctelor din Photoshop?

Cum folosești instrumentul Healing Brush în Photoshop 2020?

Pentru a utiliza Instrumentul Pensule de vindecare, plasați cursorul peste zona imaginii pe care doriți să o eșantionați. Țineți apăsată tasta ALT (OPȚIUNE pe Mac) și faceți clic pe zona eșantionului (cursorul va deveni un simbol țintă când țineți apăsat ALT/OPTION).

Cum funcționează instrumentul perie pentru vindecarea petelor?

Instrumentul Spot Healing Brush elimină rapid petele și alte imperfecțiuni din fotografiile tale. Spot Healing Brush funcționează similar cu Healing Brush: pictează cu pixeli eșantionați dintr-o imagine sau model și potrivește textura, iluminarea, transparența și umbrirea pixelilor eșantionați cu pixelii care sunt vindecați.

Ce este Spot Healing Photoshop?

Spot Healing Brush a fost introdusă pentru prima dată în Photoshop CS2 și, la fel ca celelalte două instrumente de vindecare (Healing Brush standard și Patch Tool), este în esență un instrument de înlocuire a texturii, ceea ce înseamnă că încearcă să creeze o reparație fără probleme prin înlocuirea deteriorate sau nedorite. textura dintr-o zonă dintr-o imagine cu o bună…

Cum folosești pensula pentru vindecarea punctelor în Photoshop 2021?

Pentru a utiliza instrumentul perie de vindecare a punctelor, mai întâi, deschideți un strat de copiere și redenumiți-l. Apoi selectați instrumentul perie de vindecare a punctelor din bara de instrumente aliniată la stânga. Fixați duritatea periei la 100% pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. După ce, ajustați peria, faceți clic pe pete și alte cicatrici pentru a scăpa de acestea.

Unde este instrumentul pensulă pentru vindecarea punctelor în Photoshop 2020?

Locația

Peria de vindecare a punctelor este situată în bara de instrumente verticală, imbricată cu Peria de vindecare, Instrumentul Patch, Instrumentul de mutare în funcție de conținut și Instrumentul Ochi roșii.

Care este diferența dintre instrumentul Healing Brush și Spot Healing Brush?

Principala diferență între aceasta și peria de vindecare standard este că peria de vindecare a punctelor nu necesită niciun punct sursă. Pur și simplu faceți clic pe petele de care doriți să scăpați (sau trageți cu instrumentul pentru a picta peste zonele mai mari pe care doriți să le reparați), iar peria de vindecare a petelor vă rezolvă restul.

Care este diferența dintre peria de vindecare și ștampila de clonă?

Ștampila clonă pictează o copie completă a ceea ce selectați. Cu toate acestea, instrumentul Pensule de vindecare păstrează luminile și umbrele oriunde pictați și pictează doar culoarea zonei de eșantionare.

Cum folosești un instrument spot?

În panoul Straturi, selectați stratul care conține pete sau obiecte mici pe care doriți să le eliminați. În panoul Instrumente, selectați instrumentul Spot Healing Brush. În bara de opțiuni, ajustați dimensiunea și duritatea instrumentului Spot Healing Brush pentru a se potrivi cu elementul pe care încercați să îl eliminați.

Cum repar imperfecțiunile imaginii mele?

Curățați imperfecțiunile cu Spot Healing

  1. Ce ați învățat: utilizați instrumentul Spot Healing Brush pentru a elimina distragerile.
  2. Când să folosiți peria de vindecare a petelor.
  3. Utilizați un strat separat pentru retușare.
  4. Reglați dimensiunea instrumentului Spot Healing Brush.
  5. Experimentați cu diferite opțiuni de vindecare la fața locului.
  6. Salvează-ți munca.

7.08.2019

Unde este instrumentul de vindecare a petei?

În panoul Straturi, selectați stratul care conține pete sau obiecte mici pe care doriți să le eliminați. În panoul Instrumente, selectați instrumentul Spot Healing Brush. În bara de opțiuni, ajustați dimensiunea și duritatea instrumentului Spot Healing Brush pentru a se potrivi cu elementul pe care încercați să îl eliminați.

Ce este instrumentul Brush?

Un instrument perie este unul dintre instrumentele de bază găsite în aplicațiile de proiectare grafică și editare. Este o parte a setului de instrumente de pictură, care poate include și instrumente creion, instrumente stilou, culoare de umplere și multe altele. Acesta permite utilizatorului să picteze pe o imagine sau o fotografie cu culoarea selectată.

Care este scopul instrumentului de estompare?

Instrumentul de estompare este folosit pentru a picta un efect de estompare. Fiecare cursă realizată folosind Instrumentul de estompare va reduce contrastul dintre pixelii afectați, făcându-i să pară neclare. Bara de opțiuni sensibilă la context, situată de obicei în partea de sus a spațiului de lucru, va afișa toate opțiunile relevante legate de Instrumentul de estompare.

#Cum #folosesc #instrumentul #vindecare #punctelor #din #Photoshop

You may also like...