Cum funcționează instrumentul de pete în Photoshop?

Instrumentul Smudge simulează o pensulă cu vopsea umedă. Pensula preia culoarea de unde începe cursa și o împinge în direcția în care o glisați sau o deplasați. Utilizați instrumentul Smudge pentru a remodela ușor marginile importante în linii mai atrăgătoare și mai blânde. În caseta de instrumente Photoshop, instrumentul Smudge este o pictogramă cu degetul arătat.

Ce face instrumentul smudge în Photoshop?

Instrumentul Smudge simulează efectul pe care îl vedeți când trageți un deget prin vopsea umedă. Instrumentul preia culoarea de unde începe cursa și o împinge în direcția în care trageți.

Cum faci ca o imagine să pară pătată?

Pentru a aplica instrumentul Smudge, trebuie doar să urmați acești pași:

  1. Deschideți imaginea și selectați instrumentul Smudge din panoul Instrumente.
  2. Selectați setările dorite din bara de opțiuni: …
  3. Utilizați opțiunea Pictură cu degetul pentru a începe pata folosind culoarea primului plan. …
  4. Pictați peste zonele pe care doriți să le pătați.

Photoshop are un instrument pentru pete?

Instrumentul Smudge este o caracteristică Photoshop care vă permite să amestecați sau să amestecați conținutul într-o zonă a imaginii dvs. Este inclusă printre instrumentele Focus ale programului și funcționează mult ca pictura în viața reală. Folosit corect, acest instrument vă poate ajuta să creați o varietate de efecte artistice unice.

Cum patezi în Photoshop 2020?

Pentru a utiliza Instrumentul Smudge în Photoshop Elements, selectați „Smudge Tool” din caseta de instrumente și bara de opțiuni. În bara de opțiuni de instrumente, setați cursa periei și alte opțiuni de perie, după cum doriți. Selectați un mod de amestecare și o putere din meniul drop-down și cursorul disponibil.

Care este tasta de comandă rapidă pentru instrumentul de pată?

Instrumentele imbricate sub instrumentul Estompare (Esteclară/sharpen/smudge) sunt singurul set de instrumente din panoul de instrumente fără o comandă rapidă de la tastatură. Cu toate acestea, le puteți atribui o comandă rapidă apăsând Ctrl Alt Shift K (Mac: Cmd Opt Shift K) pentru a deschide editorul de comenzi rapide de la tastatură.

La ce folosește instrumentul de estompare?

Instrumentul de estompare este folosit pentru a picta un efect de estompare. Fiecare cursă realizată folosind Instrumentul de estompare va reduce contrastul dintre pixelii afectați, făcându-i să pară neclare. Bara de opțiuni sensibilă la context, situată de obicei în partea de sus a spațiului de lucru, va afișa toate opțiunile relevante legate de Instrumentul de estompare.

Cum arată instrumentul de pete?

Instrumentul Smudge simulează o pensulă cu vopsea umedă. Pensula preia culoarea de unde începe cursa și o împinge în direcția în care o glisați sau o deplasați. Utilizați instrumentul Smudge pentru a remodela ușor marginile importante în linii mai atrăgătoare și mai blânde. În caseta de instrumente Photoshop, instrumentul Smudge este o pictogramă cu degetul arătat.

Ce este instrumentul Heal?

Instrumentul Heal este unul dintre cele mai utile instrumente pentru editarea fotografiilor. Este folosit pentru îndepărtarea petelor, refixarea fotografiilor, repararea fotografiilor, îndepărtarea ridurilor etc. Este destul de asemănător cu instrumentul de clonare, dar este mai inteligent decât să cloneze. O utilizare tipică a instrumentului de vindecare este eliminarea ridurilor și a punctelor negre din fotografii.

Cum arată instrumentul de estompare în Photoshop?

Instrumentul Blur se află în bara de instrumente din partea stângă a ferestrei spațiului de lucru Photoshop. Pentru a-l accesa, localizați pictograma lacrimă, pe care o veți găsi grupată cu Instrumentul Sharpen și Instrumentul Smudge. Photoshop grupează aceste instrumente împreună, deoarece toate sunt concepute fie pentru a focaliza, fie pentru a defocala imaginile.

Ce instrument este folosit pentru retușarea și repararea imaginilor?

Instrumentul Patch vă permite să reparați o zonă selectată cu pixeli dintr-o altă zonă sau un model. La fel ca instrumentul Healing Brush, instrumentul Patch potrivește textura, iluminarea și umbrirea pixelilor eșantionați cu pixelii sursă. De asemenea, puteți utiliza instrumentul Patch pentru a clona zone izolate ale unei imagini.

Unde este instrumentul de pată în Photoshop 2021?

Selectați instrumentul Smudge (R) din bara de instrumente. Dacă nu găsiți instrumentul Pete, faceți clic și țineți apăsat pe instrumentul Neclar ( ) pentru a afișa celelalte instrumente asociate, apoi selectați instrumentul Pete. Alegeți un vârf de pensulă și opțiunile modului de amestecare din bara de opțiuni.

Ce este instrumentul Blend?

Instrumentul Blend și comanda Make Blend vă permit să creați amestecuri, care sunt o serie de obiecte intermediare și culori între două sau mai multe obiecte selectate.

#Cum #funcționează #instrumentul #pete #în #Photoshop

You may also like...