Cum îmi conectez iPhone-ul la Windows 10 prin Bluetooth?

Cum îmi conectez iPhone-ul la Windows 10 fără fir?

Activați sincronizarea Wi-Fi

  1. Conectați-vă dispozitivul la computer. Vă puteți conecta dispozitivul utilizând un cablu USB sau USB-C sau o conexiune Wi-Fi. …
  2. În aplicația iTunes de pe computer, faceți clic pe butonul Dispozitiv din partea stângă sus a ferestrei iTunes.
  3. Faceți clic pe Rezumat.
  4. Bifați caseta de selectare pentru „Sync with this [device] prin Wi-Fi.”
  5. Faceți clic pe Aplicare.

Se poate conecta iPhone la PC prin Bluetooth?

Transferați imagini iPhone pe computer prin Bluetooth

Conectarea iPhone-ului la computer prin Bluetooth este la fel de simplă conectarea oricăror două dispozitive prin Bluetooth. Tot ce trebuie să faceți este să activați conexiunea pe telefon și să vă asigurați că poate fi descoperită. Apoi, porniți Bluetooth pe computer și lăsați-l să descopere noi dispozitive.

De ce nu îmi pot conecta iPhone-ul la computer prin Bluetooth?

Ar trebui mai întâi să vă asigurați că Bluetooth este pornit și încercați să vă conectați dispozitivul în setările Bluetooth. Dacă iPhone-ul dvs. încă nu se va conecta la Bluetooth, puteți încerca să ștergeți alte dispozitive din setările Bluetooth, să vă actualizați software-ul iOS, să vă resetați setările de rețea sau să reporniți iPhone-ul complet.

Cum îmi conectez iPhone-ul la Windows-ul meu Bluetooth?

Pe computer, accesați Setări Bluetooth (fie din colțul din dreapta jos al barei de activități – systray – sau căutând „bluetooth”). Glisați comutatorul Bluetooth în poziție – acest lucru va face computerul vizibil pentru alte dispozitive. Faceți clic pe „Adăugați Bluetooth-ul altui dispozitiv” și lăsați computerul să detecteze iPhone-ul.

Puteți sincroniza un iPhone cu un computer cu Windows 10 fără fir (prin rețeaua locală WiFi) sau prin cablul Lightning. Prima dată va trebui să utilizați cablul pentru a atașa iPhone-ul la computer. … Conectați-vă iPhone-ul (sau iPad-ul sau iPod-ul) la computer folosind un cablu Lightning (sau un conector mai vechi cu 30 de pini).

Îmi pot sincroniza iPhone-ul cu computerul fără fir?

Pe iPhone, atingeți Setări → General → iTunes Wi-Fi Sync. Apar setările iTunes Wi-Fi Sync. În setările iTunes Wi-Fi Sync, atingeți Sincronizare acum pentru a sincroniza cu un computer conectat la aceeași rețea Wi-Fi. Dacă trebuie să vă conectați iPhone-ul la o rețea, atingeți Setări → Wi-Fi, apoi atingeți o rețea pentru a vă conecta.

Pot folosi AirDrop de pe iPhone pe PC?

Poti de asemenea transfera fisiere între iPhone și alte dispozitive utilizând AirDrop și trimițând atașamente la e-mail. Alternativ, puteți transfera fișiere pentru aplicații care acceptă partajarea fișierelor conectând iPhone la un Mac (cu un port USB și OS X 10.9 sau o versiune ulterioară) sau un PC Windows (cu un port USB și Windows 7 sau o versiune ulterioară).

Cum transfer fișiere de pe iPhone pe PC prin Bluetooth?

Iată cum:

  1. În primul rând, accesați casa iPhone și vizitați Panoul de control al acestuia pentru a activa Bluetooth. …
  2. Acum, plasați-l lângă computer și accesați meniul Start. …
  3. În setările Windows, navigați la Dispozitive > Bluetooth și alte dispozitive și asigurați-vă că funcția Bluetooth este activată.
  4. Grozav!

Ce face conectarea iPhone la Windows 10?

Aplicația renovată iCloud pentru Windows introduce o nouă funcție iCloud Drive care face este mai ușor să partajați fișiere între dispozitivele iOS și Windows 10 PC-uri. Concurenții de odinioară pentru dominația desktop-urilor și foștii concurenți de smartphone-uri colaborează pentru a îmbunătăți experiența posesorilor de iPhone care folosesc computere cu Windows 10.

Cum îmi pot oglindi iPhone-ul pe computer?

De pe iPhone, deschideți Control Center și atingeți butonul Screen Mirroring. Dacă nu vedeți un astfel de buton, poate fi necesar să-l adăugați din Setările iPhone-ului. După ce atingeți butonul Screen Mirroring, selectați laptopul LonelyScreen din listă, iar ecranul iPhone-ului va apărea imediat pe computer.

#Cum #îmi #conectez #iPhoneul #Windows #prin #Bluetooth

You may also like...