Cum navighez în iOS 13?

Visând la o femeie îmbrăcată î...
Visând la o femeie îmbrăcată în negru
Cum folosești cursorul pe iOS 13?

De asemenea, mutarea cursorului în iOS 13 s-a schimbat. Este puțin mai intuitiv – pur și simplu atingeți cursorul de introducere a textului care clipește și apoi trageți-l. Nu trebuie să țineți apăsat pentru o lungă perioadă de timp pentru a „să-l ridicați”, doar atingeți și trageți imediat unde doriți să ajungă.

Unde este bara de navigare pe iPhone?

O bară de navigare apare în partea de sus a ecranului unei aplicații, sub bara de stare și permite navigarea printr-o serie de ecrane ierarhice. Când este afișat un nou ecran, în partea stângă a barei apare un buton înapoi, adesea etichetat cu titlul ecranului anterior.

Cum caut pe iOS 13?

Utilizați Căutare pe iPhone, iPad sau iPod touch

  1. Glisați în jos din mijlocul ecranului de pornire.
  2. Atingeți câmpul Căutare, apoi introduceți ceea ce căutați. Pe măsură ce introduceți text, Căutarea actualizează rezultatele în timp real.
  3. Pentru a vedea mai multe rezultate, atingeți Afișați mai multe sau căutați direct într-o aplicație atingând Căutați în aplicație.
  4. Atingeți un rezultat al căutării pentru a-l deschide.

1 окт. 2020 г.

Cum ajungi la centrul de control pe iOS 13?

Pentru a declanșa Centrul de control pe un iPhone X sau mai recent sau pe orice iPad, glisați în jos din colțul din dreapta sus al ecranului. Pentru a-l declanșa pe un iPhone mai vechi, glisați în sus din partea de jos a ecranului. Apar pictogramele Centrului de control.

Cum îmi schimb cursorul pe iPhone 12?

De asemenea, rețineți că această funcție este disponibilă numai pe iPhone-urile care rulează iOS 12 și versiuni ulterioare.

  1. Introdu orice casetă de text sau zonă în care poți introduce…
  2. Apăsați și mențineți apăsat un deget pe bara de spațiu. …
  3. Glisați cu degetul peste bara de spațiu, iar cursorul se va deplasa în jurul zonei de text.

4 сент. 2020 г.

Cum îmi schimb cursorul pe iPhone?

Dacă utilizați un mouse sau un trackpad cu iPhone, puteți modifica aspectul indicatorului ajustându-i culoarea, forma, dimensiunea, viteza de defilare și multe altele. Accesați Setări > Accesibilitate > Control indicator, apoi ajustați oricare dintre următoarele: Măriți contrastul. Ascunde automat indicatorul.

Unde este bara de navigare?

O bară de navigare a site-ului web este afișată cel mai frecvent ca o listă orizontală de link-uri în partea de sus a fiecărei pagini. Poate fi sub antet sau logo, dar este întotdeauna plasat înaintea conținutului principal al paginii. În unele cazuri, poate avea sens să plasați bara de navigare vertical în partea stângă a fiecărei pagini.

Cum activez bara de navigare?

Cum să activați sau să dezactivați butoanele de navigare de pe ecran:

  1. Accesați meniul Setări.
  2. Derulați în jos la opțiunea Butoane care se află sub titlul Personal.
  3. Activați sau dezactivați opțiunea barei de navigare pe ecran.

25 нояб. 2016 г.

De ce nu funcționează căutarea pe iPhone?

Dacă credeți că Căutarea nu găsește elemente, ceea ce înseamnă că nu funcționează corect, încercați acești pași: Accesați Setări > General > Căutare Spotlight. Opriți (dezactivați) totul (rezultatele căutării) Acum opriți dispozitivul apăsând și menținând apăsat butonul de pornire/oprire până când vedeți glisorul.

De ce nu pot căuta aplicații pe iPhone-ul meu?

Accesați Setări > Siri și Căutare. Derulați în jos și selectați o aplicație. Apoi atingeți Căutare, Sugestii și Comenzi rapide pentru a permite sau a preveni afișarea rezultatelor și a sugestiilor de comenzi rapide. … Dezactivați această opțiune pentru a preveni apariția aplicației în rezultatele căutării.

Cum îmi repornesc iPhone 12?

Reporniți forțat iPhone X, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11 sau iPhone 12. Apăsați și eliberați rapid butonul de creștere a volumului, apăsați și eliberați rapid butonul de reducere a volumului, apoi apăsați și mențineți apăsat butonul lateral. Când apare logo-ul Apple, eliberați butonul.

Unde sunt setările iOS?

În aplicația Setări , puteți căuta setările iPhone pe care doriți să le modificați, cum ar fi parola, sunete de notificare și multe altele. Atingeți Setări pe ecranul de pornire (sau în Biblioteca de aplicații). Glisați în jos pentru a afișa câmpul de căutare, introduceți un termen—„iCloud”, de exemplu, apoi atingeți o setare.

De ce nu pot aluneca în sus pe iPhone-ul meu?

IPhonele pot deveni să nu răspundă pe unele ecrane dacă iPhone-ul întâlnește o eroare în software-ul său de sistem sau în aplicație. O repornire sau o resetare poate rezolva problema. Dacă nu, aveți alte opțiuni pentru a ocoli ecranul de blocare, astfel încât să puteți închide aplicațiile de fundal care ar putea avea erori.

#Cum #navighez #în #iOS

You may also like...