Cum obțin alb pur în Lightroom?

Cum obțin un alb perfect în Lightroom?

Reglați glisoarele din Lightroom la stânga sau la dreapta pentru a modifica temperatura și nuanța culorii. Faceți clic pe pipeta pentru a selecta o culoare neutră pentru setarea balansului de alb. Utilizați meniul Selectare din colțul din dreapta sus pentru a accesa diverse presetări ale balansului de alb.

Cum obțin un fundal alb pur în Lightroom?

Faceți clic pe Pensula de ajustare din modulul Dezvoltare și măriți Pensula A, astfel încât să fie suficient de mare pentru a picta pe fundal. Adăugați o pană mică și, pentru această lucrare, activați Mască automată, astfel încât Lightroom să facă cea mai mare parte a muncii de selecție pentru noi. Setați Density la 100. Faceți clic și pictați peste fundal cu pensula.

Cum albesc o fotografie în Lightroom?

O modalitate ușoară de a începe este să alegi peria prestabilită „Albirea dinților” oferită de Lightroom. Pentru a-l selecta, faceți clic pe meniul derulant situat în dreapta cuvântului „Efect”. Derulați în jos până când găsiți presetarea „Albirea dinților”. Acest lucru vă va oferi un bun punct de plecare cu care să lucrați.

Cum corectezi balansul de alb?

Alegeți o presetare a balansului de alb

Setarea balansului de alb poate fi accesată fie în sistemul de meniuri al camerei, fie folosind un buton dedicat etichetat „WB” de pe corpul camerei. Țineți-l apăsat/apăsați-l și veți putea derula prin diferitele pictograme reprezentând diferite situații de iluminare.

Cum obțineți echilibrul de alb dacă nu există alb în imaginea Lightroom?

Pentru a echilibra imaginea utilizând selectorul de balans de alb, faceți clic pe un pixel care ar trebui să fie gri neutru – nu alb sau negru. Când faceți acest lucru, Lightroom va ajusta imaginea astfel încât pixelul selectat să fie un gri neutru și, ca urmare, toată culoarea imaginii se va schimba.

Ce este masca automată în Lightroom?

Lightroom are un mic instrument numit Automask care locuiește în interiorul periei de ajustare. Este menit să ajute fotografii prin facilitarea lucrărilor de retușare, creând automat o mască virtuală care limitează ajustările la o zonă selectată automat.

Puteți schimba fundalul în Lightroom?

Doar faceți clic dreapta oriunde în zona din jurul imaginii și va apărea un meniu pop-up (după cum se vede mai jos) și puteți alege noua culoare de fundal și/sau pentru a adăuga o textură cu dungi.

Cum estompez fundalul în Lightroom?

Iată câțiva pași pentru a estompa un fundal în Lightroom.

  1. Importați fotografia în Lightroom și pregătiți imaginea. …
  2. Configurați instrumentul Brush pentru a crea o mască de fundal. …
  3. Pictați fundalul imaginii pentru a crea masca. …
  4. Ajustați efectul de estompare cu filtrele de claritate și claritate.

27.02.2018

Puteți albi dinții în Lightroom 2020?

Deși nu există o albire a dinților presetată în perița din aplicația Lightroom CC bazată pe cloud, puteți albi dinții în LIghtroom CC așa cum ați face în Classic – utilizați peria, setată la expunere pozitivă și saturație negativă. Aveți grijă să nu mergeți prea negativ la saturație, altfel dinții vor deveni gri.

Pot albi dinții în Lightroom?

În noua colecție de perii Perfect Portrait Lightroom, există două perii pe care le puteți folosi pentru albirea dinților: Teeth Whiten Grey și Teeth Whiten Yellow. Doar selectați opțiunea de perie Lightroom pentru albirea dinților care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră de a corecta dinții prea galbeni sau prea gri.

Care este cel mai bun fundal alb pentru fotografie?

Hârtia fără sudură este fundalul alb pentru mulți fotografi. Este ieftin, compact și ușor de utilizat, iar un fundal alb, în ​​general, poate fi făcut să arate gri și chiar negru, aprins corect.

De ce fotografii folosesc fundal alb?

Și va reduce cantitatea de lumină care se revarsă asupra subiectului tău. Chiar și atunci când subiectul este aproape de fundal, veți avea mai mult control asupra umbrelor și a luminii revărsate. Iluminarea fundalului îl poate face suficient de luminos și uniform iluminat. Aceasta înseamnă că nu va trebui să postați un proces sau un software de editare foto.

De ce fundalul meu alb arată albastru?

Dacă un fundal alb arată gri, este pentru că este subexpus. (Măsurarea automată a oricărei camere foto nu expune aproape niciodată corect pentru un obiect alb.) Dacă arată albastru, înseamnă că balansul de alb este greșit.

#Cum #obțin #alb #pur #în #Lightroom

You may also like...