Cum partajez o colecție în Lightroom?

În meniu, selectați Partajare colecție web > Partajare > Partajare link… Copiați și inserați linkul un e-mail sau un mesaj text pentru a invita pe alții să ofere feedback despre colecția dvs. de fotografii pe Lightroom pe web.

Puteți partaja o bibliotecă Lightroom?

Dacă utilizați Adobe Lightroom CC sau Lightroom Classic CC, există o modalitate ușoară de a vă partaja fotografiile unui grup închis de persoane și chiar de a face fotografiile descărcabile doar pentru ei. Piesa care face posibilă această partajare este conexiunea dintre cele două Lightroom-uri și Creative Cloud de la Adobe.

Cum export o colecție în Lightroom?

Exportați fotografii

 1. Selectați fotografiile din vizualizarea Grilă pentru a le exporta. …
 2. Alegeți Fișier > Export sau faceți clic pe butonul Export din modulul Bibliotecă. …
 3. (Opțional) Alegeți o presetare de export. …
 4. Specificați un folder de destinație, convențiile de denumire și alte opțiuni în diferitele panouri ale casetei de dialog Export. …
 5. (Opțional) Salvați setările de export. …
 6. Faceți clic pe Export.

Cum partajez un album în Lightroom Classic?

Conectați-vă la Adobe Photoshop Lightroom web folosind https://lightroom.adobe.com, folosind Adobe ID-ul pe care îl utilizați cu Lightroom Classic.

 1. Faceți clic pe un album care nu a fost distribuit. …
 2. În colțul din stânga sus al ferestrei browserului, dați clic pe Partajare ( ) și selectați Opțiuni de partajare.
 3. Pentru a partaja albumul, dați clic pe Partajat.

Pot 2 persoane să folosească același cont Lightroom?

Pe scurt, Lightroom este o aplicație „cu un singur utilizator” fără suport pentru acces multi-utilizator. În timp ce unii oameni au solicitat o ediție „multi-utilizator” a Lightroom, Adobe nu are în prezent planuri să creeze o astfel de versiune Lightroom din cauza potențialelor complexități ale unui astfel de software.

Cum export fotografiile și cum pot imprima?

Puteți ajunge la dialogul Export în 3 moduri.

 1. Primul este doar evidențiați/selectați orice fotografie din banda de film și faceți clic dreapta pe fotografie. Din meniul care apare, selectați Export>Export.
 2. Al doilea este să selectați File>Export.
 3. A treia modalitate este să utilizați o comandă rapidă de la tastatură shift+command/ctrl+E.

19.08.2019

Cum export din Lightroom mobil?

Pornind de la Lightroom pentru mobil (Android) versiunea 5.0, puteți exporta fotografiile editate ca JPEG, DNG, TIF sau Original.

Pentru a exporta fotografii, urmați acești pași:

 1. FĂ una din urmĂtoarele: …
 2. Atinge pictograma din colțul din dreapta sus.
 3. În meniul pop-up care apare, atingeți Exportă ca.

Cum export o imagine de înaltă rezoluție din Lightroom?

Setări de export Lightroom pentru web

 1. Alegeți locația în care doriți să exportați fotografiile. …
 2. Alegeți tipul de fișier. …
 3. Asigurați-vă că este selectat „Redimensionați pentru a se potrivi”. …
 4. Schimbați rezoluția la 72 de pixeli pe inch (ppi).
 5. Alegeți ascuțire pentru „ecran”
 6. Dacă doriți să filigranați imaginea dvs. în Lightroom, ați face acest lucru aici. …
 7. Faceți clic pe Export.

Care este diferența dintre o colecție și un set de colecție în Lightroom?

Seturile de colecție sunt doar un alt mod de organizare a imaginilor. O colecție este ca un singur album de fotografii pe care îl selectați. Un set de colecție este ca o cutie de albume foto. Într-un set de colecții pot fi mai multe colecții.

Ce sunt colecțiile inteligente în Lightroom?

Colecțiile inteligente sunt colecții de fotografii create în Lightroom pe baza unor atribute specifice definite de utilizator. De exemplu, poate doriți să colectați toate cele mai bune fotografii ale tale sau fiecare imagine cu o anumită persoană sau locație.

Ce este o colecție rapidă în Lightroom?

Colecția rapidă Lightroom este o modalitate inteligentă de a aduna un grup de imagini din oricare dintre dosarele dvs. într-un catalog fără a schimba locația imaginilor originale. Este esențială pentru procesul de menținere a unei biblioteci organizate.

Lightroom Classic este mai bun decât CC?

Lightroom CC este ideal pentru fotografii care doresc să editeze oriunde și are până la 1 TB de spațiu de stocare pentru a face copii de rezervă ale fișierelor originale, precum și ale editărilor. … Lightroom Classic, totuși, este încă cel mai bun când vine vorba de funcții. Lightroom Classic oferă, de asemenea, mai multă personalizare pentru setările de import și export.

Cum descarc un album partajat în Lightroom?

Faceți clic pe pictograma Partajare din colțul din dreapta sus. În meniul Partajare, puteți găsi opțiuni prestabilite pentru a vă exporta rapid fotografiile. Selectați JPG (mic), JPG (mare), Original sau Setări anterioare. Lightroom vă va solicita apoi să selectați o locație în care să exportați fotografiile.

Alți oameni vă pot vedea fotografiile Lightroom?

Partajare cu Lightroom Classic CC

Primul pas în partajare este să activați sincronizarea. … După ce faceți modificări, acele modificări sunt sincronizate automat înapoi cu Lightroom Classic CC. Această caracteristică vă oferă, de asemenea, opțiunea de a face imaginile disponibile public pe internet pentru ca oricine să le poată vizualiza.

#Cum #partajez #colecție #în #Lightroom

You may also like...