Cum pot recupera iOS 13?

Pentru a reveni la iOS 13, va trebui să aveți acces la un computer și un cablu Lightning sau USB-C pentru a vă conecta dispozitivul la Mac sau PC. Dacă reveniți la iOS 13, veți dori în continuare să utilizați iOS 14 odată ce va fi finalizat în această toamnă.

Cum revin înapoi la iOS 13?

Cum să downgrade la o versiune mai veche de iOS pe iPhone sau iPad

 1. Faceți clic pe Restaurare în fereastra pop-up Finder.
 2. Faceți clic pe Restaurare și actualizare pentru a confirma.
 3. Faceți clic pe Următorul pe iOS 13 Software Updater.
 4. Faceți clic pe De acord pentru a accepta Termenii și condițiile și pentru a începe descărcarea iOS 13.

16 сент. 2020 г.

De ce nu apare iOS 13?

Dacă iPhone-ul dvs. nu se va actualiza la iOS 13, este posibil ca dispozitivul dvs. să nu fie compatibil. Nu toate modelele de iPhone se pot actualiza la cel mai recent sistem de operare. Dacă dispozitivul dvs. se află pe lista de compatibilitate, atunci ar trebui să vă asigurați și că aveți suficient spațiu de stocare liber pentru a rula actualizarea.

Cum refac de la iOS 13 la iOS 14?

Pași despre cum să downgrade de la iOS 14 la iOS 13

 1. Conectați iPhone-ul la computer.
 2. Deschideți iTunes pentru Windows și Finder pentru Mac.
 3. Faceți clic pe pictograma iPhone.
 4. Acum selectați opțiunea Restaurare iPhone și mențineți simultan apăsată tasta de opțiune din stânga pe Mac sau tasta Shift din stânga pe Windows.

22 сент. 2020 г.

Puteți anula o actualizare de software?

Puteți anula doar o actualizare a software-ului pe Android, afișând imaginea din fabrică a versiunii de Android pe care o doriți și flash-o pe telefon. Trebuie să mergeți la XDA-Developers Android Forums și să căutați dispozitivul dvs.

De ce iPhone-ul meu nu afișează noua actualizare?

De obicei, utilizatorii nu pot vedea noua actualizare deoarece telefonul lor nu este conectat la internet. Dar dacă rețeaua dvs. este conectată și încă nu se afișează actualizarea iOS 14/13, este posibil să fie necesar să vă reîmprospătați sau să resetați conexiunea la rețea. Pur și simplu porniți modul Avion și opriți-l pentru a vă reîmprospăta conexiunea.

De ce iOS-ul meu 14 nu apare?

Asigurați-vă că nu aveți profilul iOS 13 beta încărcat pe dispozitiv. Dacă o faci, iOS 14 nu va apărea niciodată. verifică-ți profilurile în setări. Am avut un profil ios 13 beta și l-am eliminat.

iOS 13 va îmbunătăți durata de viață a bateriei?

Noul software Apple pentru iPhone are o caracteristică ascunsă, astfel încât bateria să nu se uzeze atât de repede. Actualizarea iOS 13 include o funcție care vă va prelungi durata de viață a bateriei. Se numește „încărcare optimizată a bateriei” și va împiedica iPhone-ul tău să se încarce cu peste 80% până când va fi necesar.

Pot reveni la o versiune mai veche de iOS?

Apple s-ar putea să vă permită ocazional să faceți downgrade la o versiune anterioară de iOS dacă există o problemă mare cu cea mai recentă versiune, dar asta este tot. Puteți alege să stați pe margine, dacă doriți – iPhone-ul și iPad-ul dvs. nu vă vor obliga să faceți upgrade. Dar, după ce faceți upgrade, în general nu este posibil să faceți din nou downgrade.

Puteți anula o actualizare pentru iPhone?

Dacă ați actualizat recent la o nouă versiune a sistemului de operare iPhone (iOS), dar preferați versiunea mai veche, puteți reveni după ce telefonul este conectat la computer.

La ce mă pot aștepta cu iOS 14?

iOS 14 introduce un nou design pentru ecranul de pornire care permite o personalizare mult mai mare cu încorporarea de widget-uri, opțiuni pentru a ascunde pagini întregi de aplicații și noua bibliotecă de aplicații care vă arată tot ce ați instalat dintr-o privire.

Cum anulez actualizarea iOS 14?

Restaurați iPhone-ul sau iPad-ul pe iOS 13. 1. Pentru a dezinstala iOS 14 sau iPadOS 14, va trebui să ștergeți complet și să vă restaurați dispozitivul. Dacă utilizați un computer Windows, trebuie să aveți iTunes instalat și actualizat la cea mai recentă versiune.

Cum revin la o versiune anterioară a unei aplicații?

Android: Cum să downgradezi o aplicație

 1. Din ecranul de pornire, selectați „Setări” > „Aplicații“.
 2. Alegeți aplicația pe care doriți să o faceți downgrade.
 3. Selectați „Dezinstalați” sau „Dezinstalați actualizările“.
 4. Sub „Setări” > „Ecran de blocare și securitate“, activați „Surse necunoscute“. …
 5. Folosind un browser pe dispozitivul dvs. Android, vizitați site-ul APK Mirror.

#Cum #pot #recupera #iOS

You may also like...