Cum pun Spotify pe ecranul meu de pornire iOS 14?

Atingeți lung un widget sau o zonă goală de pe ecranul de pornire al dispozitivului până când aplicația se mișcă. Atingeți butonul de adăugare care se află în colțul din stânga sus al ecranului. Selectați widget-ul Spotify din listă. Selectați dimensiunea widget-ului pe care doriți să-l adăugați în aplicația Spotify.

Va exista un widget Spotify în iOS 14?

Spotify și-a lansat astăzi foarte așteptatul widget iOS 14 cu cea mai recentă actualizare a aplicației. Noul widget, care vine în ambele dimensiuni mici și mijlocii pentru moment, vă permite să accesați rapid artiștii, albumele și podcasturile recent jucate cu o apăsare.

Cum adaug Spotify pe ecranul meu de pornire?

Accesați albumul pe care doriți să-l adăugați pe ecranul de pornire. Deschide cele 3 puncte din dreapta sus. Din listă, accesați albumul deschis. Deschideți din nou 3 puncte din stânga sus și de data aceasta, adăugați la ecranul de start apare în jos.

De ce mi-a dispărut widgetul Spotify?

Asta-i pentru că Spotify a ales să elimine widgetul din aplicație. Știrea vine ca o surpriză pentru majoritatea utilizatorilor după actualizarea la cea mai recentă aplicație, dar Spotify are o declarație cu privire la această problemă în comunitatea sa. Suntem aici pentru a vă anunța că vom retrage Widget-ul Spotify pentru Android în această săptămână.

Pot face un widget Spotify pe iPhone?

Atingeți lung un widget sau o zonă goală de pe ecranul de pornire al dispozitivului până când aplicația se mișcă. Atingeți butonul de adăugare care se află în colțul din stânga sus al ecranului. Selectează Widget Spotify din lista. Selectați dimensiunea widget-ului pe care doriți să-l adăugați în aplicația Spotify.

Cum îmi personalizez widget-urile?

Personalizați-vă widgetul Căutare

  1. Adăugați widgetul Căutare pe pagina dvs. de pornire. …
  2. Pe telefonul sau tableta dvs. Android, deschideți aplicația Google .
  3. În dreapta sus, atingeți fotografia de profil sau widgetul inițial de căutare Setări. …
  4. În partea de jos, atingeți pictogramele pentru a personaliza culoarea, forma, transparența și sigla Google.
  5. Atingeți Terminat.

Cum îmi schimb tema pe IOS 14?

În pagina de setări a temei, derulați în jos până găsiți Instalați secțiunea de teme. Acum puteți selecta diferitele elemente ale temei în această secțiune, cum ar fi ecranul de pornire, ecranul de blocare și pictogramele aplicației, în funcție de preferința dvs. de a instala pe iPhone.

Cum vă personalizați ecranul de pornire?

Personalizați-vă ecranul de pornire

  1. Eliminați o aplicație preferată: din preferatele dvs., atingeți lung aplicația pe care doriți să o eliminați. Trageți-l în altă parte a ecranului.
  2. Adăugați o aplicație preferată: din partea de jos a ecranului, glisați în sus. Atingeți lung o aplicație. Mutați aplicația într-un loc liber cu favoritele dvs.

#Cum #pun #Spotify #ecranul #meu #pornire #iOS

You may also like...