Cum redenumesc un strat în Photoshop CC?

Cum putem redenumi stratul?

 1. Într-un design deschis, faceți clic pe Vizualizare > Control strat. Se deschide caseta de dialog Layer Control.
 2. Selectați stratul de redenumit și faceți clic pe Redenumire sau faceți dublu clic pe numele stratului din lista Nume.
 3. Introduceți un nume nou.
 4. Faceți clic pe Aplicare pentru a aplica modificările și pentru a continua configurarea opțiunilor sau faceți clic pe OK.

Care este scurtătura pentru redenumirea unui strat?

Dacă aveți versiunea cs5 sau mai veche, puteți face o comandă rapidă pentru Strat> Proprietăți strat folosind Editare> Comenzi rapide de la tastatură. Pe cs6 ar fi Strat> Redenumire strat. Dacă utilizați CS6 lucrurile sunt puțin mai ușoare. Faceți dublu clic pe unul dintre numele straturilor pentru a reintroduce.

Cum putem adăuga un nou strat?

Pentru a crea un strat și a specifica un nume și opțiuni, alegeți Strat > Nou > Strat sau alegeți Strat nou din meniul panoului Straturi. Specificați un nume și alte opțiuni, apoi faceți clic pe OK. Noul strat este selectat automat și apare în panoul de deasupra stratului care a fost selectat ultima dată.

Cum denumești un strat în Photoshop?

Redenumiți un strat sau un grup de straturi

 1. Alegeți Strat > Redenumire strat sau Strat > Redenumire grup.
 2. Introduceți un nume nou pentru strat/grup în panoul Straturi.
 3. Apăsați Enter (Windows) sau Return (Mac OS).

26.04.2021

Cum redenumesc un strat în Photopea?

Faceți dublu clic pe numele stratului, apoi puteți introduce un nume nou. După ce tastați un nume nou, apăsați Enter pentru a-l confirma sau Escape pentru a reveni la numele anterior.

Cum putem șterge un strat?

Faceți clic dreapta pe paleta Straturi și alegeți Ștergere. Trageți stratul pe butonul Ștergere strat. 1 În paleta Straturi, faceți clic pe numele stratului pe care doriți să îl ștergeți. Asigurați-vă că nu este selectat nimic în afara stratului.

Ce sunt straturile Photoshop?

Straturile Photoshop sunt ca niște foi de acetat stivuite. Puteți vedea prin zonele transparente ale unui strat la straturile de mai jos. … Zonele transparente ale unui strat vă permit să vedeți straturile de mai jos. Folosiți straturi pentru a efectua sarcini precum compunerea mai multor imagini, adăugarea de text la o imagine sau adăugarea de forme grafice vectoriale.

Cum putem schimba numele unui strat și să-i dăm un alt nume?

Pentru a redenumi un strat

 1. Dacă este necesar, deschideți Managerul proprietăți strat făcând clic pe fila Acasă panoul Straturi Proprietăți strat.
 2. Selectați stratul pe care doriți să-l redenumiți și faceți clic pe numele stratului.
 3. Introduceți un nume nou pentru strat și apăsați Enter.

30.04.2018

Cum fac o casetă de text mai mare în Photoshop?

Cum se redimensionează textul

 1. Deschideți documentul Photoshop cu textul pe care doriți să îl editați. …
 2. Selectați instrumentul Mutare din bara de instrumente.
 3. În bara de opțiuni, procedați astfel: …
 4. Faceți clic pentru a selecta textul pe care doriți să îl redimensionați.
 5. În caseta de transformare care apare, trageți unul dintre punctele de ancorare pentru a redimensiona textul proporțional.

La ce folosește ascunderea unui strat?

Ascunderea straturilor poate fi utilă atunci când trebuie să vedeți ce se află în spatele lui sau dacă doriți să le eliminați fără a le șterge complet. În Transition Designer, ascunderea straturilor poate fi utilă atunci când acestea nu sunt utilizate în tranziție.

Cum ascundeți sau afișați straturi individuale?

Puteți ascunde straturile cu un singur clic rapid al butonului mouse-ului: Ascundeți toate straturile, cu excepția unuia. Selectați stratul pe care doriți să-l afișați. Alt-clic (Opțiune-clic pe Mac) pictograma ochi pentru acel strat din coloana din stânga a panoului Straturi și toate celelalte straturi dispar din vedere.

#Cum #redenumesc #strat #în #Photoshop

You may also like...