Cum remediați widget-urile pe iOS 14?

Visând la o femeie îmbrăcată î...
Visând la o femeie îmbrăcată în negru
De ce nu funcționează widget-urile mele iOS 14?

Închideți fiecare aplicație și reporniți dispozitivul, apoi actualizați iOS sau iPadOS. … Deschideți aplicațiile și asigurați-vă că setările și permisiunile sunt corecte. Eliminați orice widget-uri care nu funcționează, apoi adăugați-le din nou. Ștergeți aplicațiile relevante, apoi reinstalați-le din App Store.

Nu puteți edita widget-uri iOS 14?

Dacă glisați în jos pentru Centrul de notificări și glisați spre Azi, nu puteți edita widget-uri. Dar dacă glisați la dreapta pe primul ecran de pornire până la Azi, este posibil să editați de acolo. … Dacă glisați în jos pentru Centrul de notificări și glisați spre Azi, nu puteți edita widget-uri.

Cum reîmprospătați widget-urile pe iOS 14?

Utilizatorii pot întotdeauna forța manual o reîmprospătare atingând butonul de reîmprospătare din vizualizarea zoom widget sau pur și simplu atingând de două ori un widget în vizualizarea tabloului de bord principal.

De ce nu mai funcționează widget-urile mele?

Se pare că aceasta este o caracteristică a Android în care widget-urile sunt blocate pentru aplicațiile care sunt instalate pe cardul SD. … Aceste selecții pot varia între dispozitive, în funcție de versiunea sistemului de operare Android pe care îl rulați. Selectați aplicația care nu apare în lista de widget-uri. Atingeți butonul „Stocare”.

De ce s-au înnegrit widgeturile mele iOS 14?

Această problemă poate fi cauzată de o eroare a iOS 14, care necesită ca aplicațiile terțe să fie deschise cel puțin o dată, înainte ca widget-urile lor să înceapă să apară în lista „Adăugați widget”.

Cât de des actualizează widget-urile iOS 14?

Pentru un widget pe care utilizatorul îl vede frecvent, un buget zilnic include de obicei între 40 și 70 de reîmprospătări. Această rată se traduce aproximativ în reîncărcările widget-ului la fiecare 15 până la 60 de minute, dar este obișnuit ca aceste intervale să varieze din cauza numeroșilor factori implicați. Sistemul durează câteva zile pentru a afla comportamentul utilizatorului.

Cum elimin widget-urile din iOS 14?

Cum să eliminați widget-urile. Eliminarea widget-urilor la fel de ușor ca eliminarea aplicațiilor! Doar intrați în „modul Jiggle” și atingeți butonul mic (-) din colțul din stânga sus al widget-ului. De asemenea, puteți apăsa lung pe un widget și selectați „Eliminați widgetul” din meniul contextual.

Cum schimb widget-urile ecranului de blocare iOS 14?

În schimb, când vă aflați în editorul Vizualizare astăzi, glisați în jos în jos, apoi atingeți „Editați”. De aici, lucrurile ar trebui să pară familiare, deoarece este la fel cu cum arăta în iOS 13 și versiunile anterioare. Puteți atinge minusul (–) de lângă widgeturile incluse pentru a le elimina sau puteți atinge plus (+) de lângă cele pe care doriți să le adăugați.

Cum elimin widget-urile din ecranul de blocare iOS 14?

Apăsați lung pe un widget aflat deja în meniul Vizualizare azi și selectați „Editați widgeturi”. Derulați în partea de jos a ecranului și atingeți „Editați”.

  1. Deschideți aplicația Setări a iPhone-ului dvs.
  2. Atingeți opțiunea „Touch ID & Passcode” sau „Face ID & Passcode”.
  3. Derulați în jos până când vedeți „Vizualizare astăzi” și dezactivați butonul.

14 дек. 2020 г.

Cum depanez widget-urile IOS 14?

  1. Faceți clic pe numele proiectului, puteți vedea o listă, selectați numele widgetului, rulați-l.
  2. Faceți clic pe numele widget-ului, puteți vedea o listă, selectați numele proiectului, rulați-l.

5 окт. 2020 г.

Cum reîmprospătați widget-urile?

Pentru a reîmprospăta un widget, apăsați pur și simplu butonul Reîmprospătare date, din colțul din dreapta sus al widget-ului. Widgetul se va reîmprospăta apoi cu date noi și actualizate.

Cum reîmprospătați widget-urile pe flutter?

push( new MaterialPageRoute( builder: (BuildContext context){ return new SplashPage(); } ) ); Puteți înlocui „new SplashPage()” în codul de mai sus cu orice widget principal (sau ecran) pe care doriți să îl reîncărcați. Acest cod poate fi apelat de oriunde aveți acces la un BuildContext (care se află în majoritatea locurilor din UI).

Ce s-a întâmplat cu widget-urile mele?

Widgeturile sunt acum în lista de aplicații. Deschideți sertarul aplicațiilor și le veți vedea. Este posibil ca unele dintre aplicații să nu aibă aplicații compatibile ICS. Doar verificați dacă există actualizări pentru aplicațiile dvs. și vedeți dacă asta se rezolvă.

De ce widgetul meu meteo nu se actualizează?

Scoateți-l din ecranul de pornire, apoi puneți-l înapoi, ștergeți și cache-ul aplicațiilor meteo, apoi, dacă continuă să faceți acest lucru, verificați în setările dvs. că aplicația dvs. meteo este pe lista albă pentru a nu fi pusă în stare de repaus de către sistem, deoarece acesta este motivul cel mai probabil pentru o widget-ul să nu se actualizeze corect.

De ce mi-a dispărut widgetul meteo?

Vremea de pe widget a dispărut de la actualizarea la 9.0. … Accesați setările dvs. Google -> Feedul dvs. și verificați setările de notificări pentru vreme. Am avut aceeași problemă cu OG Pixel. Resetez preferințele de feed și activez toate notificările pentru vreme.

#Cum #remediați #widgeturile #iOS

You may also like...