Cum să faci o captură de ecran Windows 10?

Cum să faci o captură de ecran Windows 10?

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Utilizați comanda rapidă de la tastatură: Alt + PrtScn. În Windows, puteți face și capturi de ecran ale ferestrei active. Deschideți fereastra pe care doriți să o capturați și apăsați Alt + PrtScn de pe tastatură. Captura de ecran este salvată în clipboard.Iată ghidul nostru rapid și ușor pentru înregistrarea capturilor de ecran pe Surface sau Surface Book.

 • Surface 3 și Surface Pro 3.
 • Metoda 1: Cea mai rapidă modalitate de a face o captură de ecran pe dispozitivul Surface 3 este să țineți apăsată sigla Windows din partea din față a dispozitivului și apoi să apăsați butonul de reducere a volumului.

Metoda 1: Cea mai rapidă modalitate de a face o captură de ecran pe dispozitivul Surface 3 este să țineți apăsată sigla Windows din partea din față a dispozitivului și apoi să apăsați butonul de reducere a volumului. Ecranul se va estompa pentru scurt timp pe măsură ce ecranul este înregistrat și salvat în folderul Capturi de ecran din biblioteca dvs. de imagini sub „Acest PC”.

Finalizarea lucrărilor la structur...
Finalizarea lucrărilor la structura casei
Cum faci o captură de ecran pe Windows?

 1. Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o capturați.
 2. Apăsați Ctrl + Print Screen (Print Scrn) ținând apăsată tasta Ctrl și apoi apăsând tasta Print Screen.
 3. Faceți clic pe butonul Start, situat în partea stângă jos a desktopului.
 4. Faceți clic pe Toate programele.
 5. Faceți clic pe Accesorii.
 6. Faceți clic pe Paint.

Cum faci o captură de ecran pe w10?

Apăsați tasta Windows + tasta G pentru a apela bara de jocuri. De aici, puteți face clic pe butonul de captură de ecran din bara de joc sau puteți utiliza comanda rapidă implicită de la tastatură tasta Windows + Alt + PrtScn pentru a face o captură de ecran pe tot ecranul. Pentru a seta propria dvs. comandă rapidă de tastatură pentru captură de ecran din bara de jocuri, la Setări > Jocuri > Bara de jocuri.

De ce nu pot face o captură de ecran Windows 10?

Pe computerul cu Windows 10, apăsați tasta Windows + G. Faceți clic pe butonul Cameră pentru a face o captură de ecran. Odată ce deschideți bara de joc, puteți face acest lucru și prin Windows + Alt + Print Screen. Veți vedea o notificare care descrie unde este salvată captura de ecran.

Cum desenezi pe o captură de ecran în Windows?

Derulați în jos pe ecranul tastaturii și porniți comutatorul la Utilizați butonul PrtScn pentru a deschide decuparea ecranului. Pentru a face o captură de ecran cu Snip & Sketch, trebuie doar să apăsați PrtScn. Meniul Snipping apare cu trei opțiuni. Faceți clic pe prima pictogramă și desenați un dreptunghi în jurul conținutului pe care doriți să îl capturați (Figura A).

Unde merg capturile de ecran pe PC?

Pentru a face o captură de ecran și a salva imaginea direct într-un folder, apăsați simultan tastele Windows și Print Screen. Veți vedea că ecranul se estompează pentru scurt timp, emulând un efect de declanșare. Pentru a găsi captura de ecran salvată, mergeți la folderul implicit de captură de ecran, care se află în C:\Users[User]\Imaginile mele\Capturi de ecran.

Cum fac capturi de ecran?

Dacă aveți un telefon nou strălucitor cu Ice Cream Sandwich sau mai sus, capturile de ecran sunt încorporate chiar în telefon! Doar apăsați butoanele de reducere a volumului și de pornire în același timp, țineți-le apăsat timp de o secundă, iar telefonul dvs. va face o captură de ecran. Va apărea în aplicația Galerie pentru a-l partaja oricui doriți!

Cum fac o captură de ecran fără butonul printscreen?

Apăsați tasta „Windows” pentru a afișa ecranul Start, tastați „tastatură pe ecran” și apoi faceți clic pe „Tastatură pe ecran” în lista de rezultate pentru a lansa utilitarul. Apăsați butonul „PrtScn” pentru a captura ecranul și a stoca imaginea în clipboard. Lipiți imaginea într-un editor de imagini apăsând „Ctrl-V” și apoi salvați-o.

Unde este folderul capturii de ecran în Windows 10?

Care este locația folderului de capturi de ecran în Windows? În Windows 10 și Windows 8.1, toate capturile de ecran pe care le faceți fără a utiliza aplicații terțe sunt stocate în același folder implicit, numit Capturi de ecran. Îl puteți găsi în folderul Imagini, în dosarul dvs. de utilizator.

Cum fac o captură de ecran a unui ecran când am două?

Capturi de ecran care arată un singur ecran:

 • Plasați cursorul pe ecranul de pe care doriți o captură de ecran.
 • Apăsați CTRL + ALT + PrtScn de pe tastatură.
 • Apăsați CTRL + V pentru a lipi captura de ecran în Word, Paint, un e-mail sau orice altceva în care o puteți lipi.

De ce nu pot face capturi de ecran pe computerul meu?

Dacă doriți să faceți o captură de ecran a întregului ecran și să o salvați ca fișier pe hard disk, fără a utiliza alte instrumente, atunci apăsați Windows + PrtScn de pe tastatură. În Windows, puteți face și capturi de ecran ale ferestrei active. Deschideți fereastra pe care doriți să o capturați și apăsați Alt + PrtScn de pe tastatură.

De ce nu pot face capturi de ecran?

Apăsați și mențineți apăsate butoanele Acasă și Pornire împreună timp de cel puțin 10 secunde, iar dispozitivul dvs. ar trebui să forțeze repornirea. După aceasta, dispozitivul dvs. ar trebui să funcționeze bine și puteți face cu succes o captură de ecran pe iPhone.

Cum deschid instrumentul de tăiere în Windows 10?

Accesați meniul Start, selectați Toate aplicațiile, alegeți Accesorii Windows și atingeți Instrumentul de decupare. Introduceți snip în caseta de căutare de pe bara de activități și faceți clic pe Instrument de decupare în rezultat. Afișează Rulați folosind Windows+R, introduceți instrumentul de decupare și apăsați OK. Lansați Command Prompt, tastați snippingtool.exe și apăsați Enter.

Cum desenez un cerc în jurul unei capturi de ecran?

Desenați un oval sau un cerc

 1. În fila Inserare, în grupul Ilustrații, faceți clic pe Forme.
 2. Sub Forme de bază, faceți clic pe Oval .
 3. Faceți clic unde doriți să înceapă cercul. Pentru a face forma un cerc, apăsați și mențineți apăsat SHIFT în timp ce trageți pentru a desena. Note:

Cum descarc cerneala pentru Windows?

Descărcați Ghidul de cerneală Windows pentru Windows 10 de la Microsoft

 • Accesați bara de activități din partea din dreapta jos a ecranului și selectați Windows Ink Workspace sau faceți clic pe spatele stiloului. În cazul în care nu vedeți pictograma Windows Ink, puteți face clic dreapta oriunde în bara de activități și apoi selectați butonul Afișare Windows Ink Workspace.
 • Asta e!

Care este tasta de comandă rapidă pentru Instrumentul Snipping?

Combinație de instrumente de tăiere și comenzi rapide de la tastatură. Cu programul Snipping Tool deschis, în loc să faceți clic pe „Nou”, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură (Ctrl + Prnt Scrn). În locul cursorului vor apărea reticule. Puteți face clic, trage/desenați și eliberați pentru a vă captura imaginea.

Unde ajung capturile de ecran pe steam?

 1. Accesați jocul în care ați făcut captura de ecran.
 2. Apăsați tasta Shift și tasta Tab pentru a accesa meniul Steam.
 3. Accesați managerul de capturi de ecran și faceți clic pe „Afișați pe disc”.
 4. Voila! Aveți capturile de ecran acolo unde doriți!

Unde se duc capturile de ecran pe DELL?

Dacă utilizați o tabletă Dell Windows, puteți apăsa simultan butonul Windows și butonul de reducere a volumului (-) de pe tabletă pentru a face o captură de ecran a întregului ecran. Captura de ecran realizată în acest fel este stocată în folderul Capturi de ecran din folderul Imagini (C:\Utilizatori\[YOUR NAME]\Imagini\Capturi de ecran).

Cum faci capturi de ecran pe un computer Dell?

 • Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o capturați.
 • Apăsați Alt + Print Screen (Print Scrn) ținând apăsată tasta Alt și apoi apăsând tasta Print Screen.
 • Notă – Puteți face o captură de ecran a întregului desktop, mai degrabă decât o singură fereastră, apăsând tasta Print Screen fără a ține apăsată tasta Alt.

Cum faci capturi de ecran pe un Motorola?

Iată un ghid rapid despre cum să faci o captură de ecran cu Motorola Moto G.

 1. Apăsați și mențineți apăsat atât BUTONUL DE PORNIRE, cât și BUTONUL DE REDUCERE VOLUM, timp de trei secunde, sau până când auziți clicul declanșatorului camerei.
 2. Pentru a vizualiza imaginea de pe ecran, atingeți Aplicații > Galerie > Capturi de ecran.

Cum faci capturi de ecran pe un HP?

Calculatoarele HP rulează sistemul de operare Windows, iar Windows vă permite să faceți o captură de ecran prin simpla apăsare a tastelor „PrtSc”, „Fn + PrtSc” sau „Win+ PrtSc”. Pe Windows 7, captura de ecran va fi copiată în clipboard odată ce apăsați tasta „PrtSc”. Și puteți folosi Paint sau Word pentru a salva captura de ecran ca imagine.

Cum fac captură de ecran cu un Samsung?

Iată cum să o faci:

 • Pregătește ecranul pe care vrei să-l captezi.
 • Apăsați simultan butonul de pornire și butonul de pornire.
 • Acum veți putea vedea captura de ecran în aplicația Galerie sau în browserul de fișiere încorporat „Fișierele mele” de la Samsung.

Cum schimb folderul capturii de ecran în Windows 10?

Cum să schimbați locația implicită de salvare pentru capturile de ecran în Windows 10

 1. Deschideți Windows Explorer și accesați Imagini. Veți găsi acolo folderul Capturi de ecran.
 2. Faceți clic dreapta pe folderul Capturi de ecran și accesați Proprietăți.
 3. Sub fila Locație, veți găsi locația implicită de salvare. Faceți clic pe Mutare.

Unde se duc înregistrările ecranului Windows?

Când înregistrarea este gata, puteți găsi fișierul de înregistrare finalizat în File Explorer, sub This PC\Videos\Captures\. Capturile de imagini de pe ecran sunt, de asemenea, salvate în același folder „Videoclipuri\Capturi”. Dar, cel mai rapid mod de a le localiza este în aplicația Xbox în sine, în secțiunea Game DVR.

Cum accesați capturile de ecran Xbox pe computer?

Salvați, ștergeți sau partajați capturi de ecran Xbox prin intermediul unui computer cu Windows 10

 • Apăsați pe meniul Start și tastați „Xbox”.
 • Faceți clic pentru a deschide aplicația Xbox.
 • Dacă nu l-ați folosit înainte, vi se va solicita să vă conectați utilizând Contul Microsoft.
 • Deschideți meniul de hamburger din colțul din stânga op cu un clic de mouse.
 • Selectați Game DVR.

Cum decup și lipesc o captură de ecran?

Copiați doar imaginea ferestrei active

 1. Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o copiați.
 2. Apăsați ALT+PRINT SCREEN.
 3. Lipiți (CTRL+V) imaginea într-un program Office sau altă aplicație.

Cum faci o captură de ecran doar a ferestrei active?

Odată ce apăsați ALT + Print Screen, o captură de ecran a ferestrei active este copiată în Clipboard Windows; trebuie să deschideți editorul de imagini preferat (de exemplu, Microsoft Paint), să lipiți captura de ecran și să o salvați – exact așa cum ați face dacă ați folosi doar Print Screen.

Cum salvez mai multe capturi de ecran?

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Fotografie din articolul „Flickr” https://www.flickr.com/photos/osde-info/19599412463

#Cum #să #faci #captură #ecran #Windows

You may also like...