Cum scapi de liniile punctate din Photoshop?

Accesați „Selectare” > „Deselectare” sau apăsați „Ctrl” + „D” după ce ați terminat de utilizat selecția.

Cum scap de linia punctată?

Eliminarea liniilor punctate de întrerupere de pagină

  1. Faceți clic pe fila Fișier.
  2. Faceți clic pe Opțiuni.
  3. În caseta de dialog Opțiuni Excel care se deschide, faceți clic pe opțiunea Avansat din panoul din stânga.
  4. Derulați în jos la secțiunea – „Opțiuni de afișare pentru această foaie de lucru”
  5. Debifați opțiunea – „Afișați întreruperile de pagină”

Cum faci să dispară selecția rapidă?

Pentru a scădea din selecția inițială, apăsați tasta Opțiune (MacOS) sau tasta Alt (Windows) în timp ce selectați o zonă pe care doriți să o eliminați din selecție. Când eliberați tasta Opțiune sau Alt, instrumentul de selecție rapidă revine la opțiunea Adăugare la selecție.

Cum elimin o selecție din Photoshop?

Ștergeți sau tăiați pixelii selectați

Alegeți Editare > Ștergeți sau apăsați Backspace (Win) sau Delete (Mac). Pentru a tăia o selecție în clipboard, alegeți Editare > Tăiați. Ștergerea unei selecții pe un strat de fundal înlocuiește culoarea originală cu culoarea de fundal.

Ce este o linie punctată?

1 : o linie alcătuită dintr-o serie de puncte. 2: o linie pe un document care marchează locul unde trebuie să semnați. Semnați-vă numele pe linia punctată.

Care sunt liniile punctate în Excel?

În versiunile mai noi de Excel, întreruperile de pagină adăugate manual sunt prezentate ca linii continue, în timp ce întreruperile de pagină automate sunt afișate ca linii punctate. Pentru a elimina aceste linii punctate, selectați o celulă într-un rând care urmează imediat întreruperea de pagină principală.

Cum poți deselecta o selecție?

Apăsând tasta Ctrl, puteți face clic sau faceți clic și trageți pentru a deselecta orice celule sau intervale dintr-o selecție. Dacă trebuie să reselegeți oricare dintre acele celule, continuați să țineți apăsată tasta Ctrl și să reseclectați acele celule (pentru Mac, utilizați tasta Cmd).

Ce face Ctrl d în Photoshop?

Ctrl + D (Deselectare) — După ce ați lucrat cu selecția dvs., utilizați această combinație pentru a o renunța. Notă secundară: atunci când lucrați cu selecții, acestea pot fi aplicate unui strat ca mască, pur și simplu prin adăugarea unei noi mască de strat folosind pictograma casetă cu un cerc în interior din partea de jos a paletei de straturi.

Care este alt nume pentru linia punctată?

În această pagină puteți descoperi 23 de sinonime, antonime, expresii idiomatice și cuvinte înrudite pentru punctat, cum ar fi: spotted, specked, sprinkled, dappled, dash-dotted, punctate, stippled, dashed, flecked, spotted and dispersed.

#Cum #scapi #liniile #punctate #din #Photoshop

You may also like...