Cum schimb notele lipicioase în Windows 7?

Cum modific setările Sticky Notes?

Deschideți aplicația Sticky Notes și vizualizați lista dvs. de note. Dacă este afișată doar o singură notă, faceți clic sau atingeți pictograma puncte suspensie ( … ) în colțul din dreapta sus al notei și apoi faceți clic sau atingeți Lista de note. Faceți clic sau atingeți pictograma setări din dreapta sus a listei de note.

De ce nu pot edita notele mele lipicioase?

Resetați sau reinstalați

Deschideți din nou Setări și faceți clic pe aplicații. Sub Aplicații și funcții, căutați Note lipicioase, faceți clic pe el o dată și selectați Opțiuni avansate. … Dacă Resetarea nu funcționează, dezinstalați Sticky Notes. Apoi descărcați și reinstalați-l din Windows Store.

Cum recuperez o notă lipicioasă?

Cea mai bună șansă de a vă recupera datele este să încercați să navigați la C: UtilizatoriDirector AppDataRoamingMicrosoft Sticky Notes, faceți clic dreapta pe StickyNotes. snt și selectați Restaurare versiuni anterioare. Acest lucru va extrage fișierul din cel mai recent punct de restaurare, dacă este disponibil.

De ce notele lipicioase își schimbă dimensiunea?

Dimensiunea notelor lipicioase devine mai mare, făcându-le să se suprapună una pe alta ceea ce le face greu de văzut. Fiecare notă trebuie redimensionată manual (ce pierdere de timp).

Windows 7 are note lipicioase?

Accesoriul Sticky Notes vă permite să plasați echivalentul electronic al notelor Post-It bune de modă veche pe tot desktopul Windows 7. Puteți utiliza note lipicioase în Windows 7 ca mementouri pe ecran: le puteți chiar codifica color pentru a vă ajuta să rămâneți organizat.

Cum păstrez note lipicioase pe ecran Windows 7?

Trageți comanda rapidă Sticky Notes în folderul Pornire deschis în File Explorer (sau Windows Explorer). Pictograma Note lipicioase urmează cursorul mouse-ului împreună cu eticheta Link sau „Creare Link”. Notele lipicioase vor „rămâne” acum când închideți Windows.

Puteți schimba culoarea notelor lipicioase?

Puteți schimba culoarea unui lipicios individual folosind meniul de note lipicioase (faceți clic o dată pe nota lipicioasă și meniul va apărea), sau puteți schimba întreaga paletă de note lipicioase folosind meniul de configurare din partea de jos a ecranului.

#Cum #schimb #notele #lipicioase #în #Windows

You may also like...