Cum schimbi sunetul spațial pe iOS 14?

Accesați Setări > Bluetooth. lângă AirPod-urile tale. Activați sau dezactivați Audio spațial.

Cum configurezi Spatial Audio pe iOS 14?

Activați sunetul spațial

 1. Accesați Setări > Bluetooth.
 2. Găsiți AirPods Pro sau AirPods Max în listă (de exemplu, „John’s AirPods”).
 3. Atingeți butonul Informații de lângă AirPod-urile dvs.
 4. Activați Audio spațial.

iOS 14 are audio spațial?

Audio spațial Apple a fost inițial lansat ca parte a iOS 14 și iPadOS 14, iar Apple a lansat noua funcție Spatial Audio cu Dolby Atmos pentru Apple Music pe 7 iunie 2021, ca parte a actualizărilor gratuite de software iOS și iPadOS 14.6.

Cum funcționează Spatial Audio pe iOS 14?

Audio spațial poate profita de giroscopul și accelerometrul din ‌AirPods Pro‌ și ‌iPhone‌ pentru a urmări mișcarea capului și locația dispozitivuluicomparând datele de mișcare și remapând câmpul sonor din mers, astfel încât să rămână ancorat de ‌iPhone‌ chiar și atunci când capul se mișcă.

Ce videoclipuri acceptă Spatial Audio iOS 14?

Aplicații populare care acceptă audio spațial

 • Air Video HD (Activați surround în setările audio)
 • Aplicația Apple TV.
 • Netflix.
 • Disney+
 • FE File Explorer (DTS 5.1 neacceptat)
 • Foxtel Go (Australia)
 • HBO Max.
 • Hulu.

Audio spațial consumă bateria?

Spatial Audio necesită atât iPhone-ul sau iPad-ul, cât și AirPods Pro sau AirPods Max pentru a lucra suplimentar, deci are un impact asupra bateriei. Telefonul sau iPad-ul trebuie să facă o procesare suplimentară, iar căștile sau căștile trimit datele accelerometrului înapoi către telefon, care consumă și putere suplimentară.

Ce este sunetul spațial al Apple?

Ce este sunetul spațial Apple? Audio spațial Apple preia semnale 5.1, 7.1 și Dolby Atmos și aplică filtre audio direcționaleajustând frecvențele pe care le aude fiecare ureche, astfel încât sunetele să poată fi plasate practic oriunde în spațiul 3D.

Audio spațial este în iOS 14 beta?

Ce este nou în iOS 14 Beta 6: Setări audio spațiale, ecran de prezentare Hărți și multe altele. … În versiunea beta de astăzi, există o nouă comutare Spatial Audio disponibilă în secțiunea Accesibilitate a aplicației Setări. Alegeți AirPods și apoi în partea de jos a ecranului, există o comutare „Urmăriți iPhone”.

Audio spațial funcționează cu Netflix?

După o lungă așteptare, Netflix a făcut-o a lansat în sfârșit compatibilitatea Spatial Audio pentru utilizatorii iOS și iPadOS. Cu această lansare, Netflix a activat caracteristica audio spațială a Apple. Cu ajutorul filtrelor audio direcționale, această funcție va oferi o experiență captivantă pentru utilizatorii Netflix.

Spotify este Dolby Atmos?

Spotify nu are încă o opțiune Dolby Atmos. … Dar există o diferență notabilă între muzica stereo obișnuită și aceste noi melodii „Spatial Audio cu suport pentru Dolby Atmos”. Cel puțin, de cele mai multe ori. Diferența este mai vizibilă în unele melodii decât în ​​altele.

#Cum #schimbi #sunetul #spațial #iOS

You may also like...