Cum se face o captură de ecran în Windows?

Cum se face o captură de ecran în Windows?

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Pentru a captura întregul ecran și a salva automat captura de ecran, atingeți tasta Windows + PrtScn. Ecranul dvs. se va estompa pentru scurt timp pentru a indica faptul că tocmai ați făcut o captură de ecran, iar captura de ecran va fi salvată automat în folderul Imagini > Capturi de ecran. Pentru a realiza o captură de ecran pe un laptop Windows, trebuie doar să urmați acești pași. Dacă doriți să faceți o fotografie a tot ceea ce este afișat pe ecran și doriți să îl salvați pentru a-l trimite sau a-l încărca, pur și simplu: 1. Apăsați tasta Windows și butonul PrtScn (Imprimare ecran). Când sunteți gata pentru a face o captură de ecran a ecranului actual al Surfacei sau al tabletei, țineți apăsat butonul Windows din partea din față a dispozitivului, apoi apăsați și eliberați butonul de reducere a volumului dispozitivului. Metoda 1: Cel mai simplu mod de a face o captură de ecran pe Surface 3 este apăsând lung butonul Windows și apoi apăsând butonul de reducere a volumului. Ecranul se estompează pentru o secundă, iar imaginea este salvată în folderul Capturi de ecran al bibliotecii de imagini. Captură de ecran – Captură ecran – Imprimare ecran în Windows pe Mac. Pentru a captura întregul ecran, pur și simplu apăsați Funcție (fn) + Shift + F11. Pentru a captura cea mai mare fereastră din față, apăsați Opțiune (alt) + Funcție (fn) + Shift + F11.

Cum faci o captură de ecran pe computer?

 1. Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o capturați.
 2. Apăsați Ctrl + Print Screen (Print Scrn) ținând apăsată tasta Ctrl și apoi apăsând tasta Print Screen.
 3. Faceți clic pe butonul Start, situat în partea stângă jos a desktopului.
 4. Faceți clic pe Toate programele.
 5. Faceți clic pe Accesorii.
 6. Faceți clic pe Paint.

Unde merg capturile de ecran pe PC?

Pentru a face o captură de ecran și a salva imaginea direct într-un folder, apăsați simultan tastele Windows și Print Screen. Veți vedea că ecranul se estompează pentru scurt timp, emulând un efect de declanșare. Pentru a găsi captura de ecran salvată, mergeți la folderul implicit de captură de ecran, care se află în C:Users[User]Imaginile meleCapturi de ecran.

Cum poți face o captură de ecran pe un Dell?

Pentru a face o captură de ecran a întregului ecran al laptopului sau desktopului dvs. Dell:

 • Apăsați tasta Print Screen sau PrtScn de pe tastatură (pentru a captura întregul ecran și a-l salva în clipboard-ul de pe computer).
 • Faceți clic pe butonul Start din colțul din stânga jos al ecranului și tastați „vopsea”.

Care este tasta de comandă rapidă pentru a face o captură de ecran în Windows 7?

(Pentru Windows 7, apăsați tasta Esc înainte de a deschide meniul.) Apăsați tastele Ctrl + PrtScn. Aceasta captează întregul ecran, inclusiv meniul deschis. Selectați Modul (în versiunile mai vechi, selectați săgeata de lângă butonul Nou), alegeți tipul de tăiere dorită, apoi selectați zona de captură de ecran pe care o doriți.

Cum faci o captură de ecran pe un computer HP?

Calculatoarele HP rulează sistemul de operare Windows, iar Windows vă permite să faceți o captură de ecran prin simpla apăsare a tastelor „PrtSc”, „Fn + PrtSc” sau „Win+ PrtSc”. Pe Windows 7, captura de ecran va fi copiată în clipboard odată ce apăsați tasta „PrtSc”. Și puteți folosi Paint sau Word pentru a salva captura de ecran ca imagine.

Cum faci o captură de ecran pe un computer Apple?

Capturați o porțiune selectată a ecranului

 1. Apăsați Shift-Command-4.
 2. Trageți pentru a selecta zona ecranului de capturat. Pentru a muta întreaga selecție, țineți apăsată bara de spațiu în timp ce trageți.
 3. După ce eliberați butonul mouse-ului sau trackpad-ului, găsiți captura de ecran ca fișier .png pe desktop.

Cum faci capturi de ecran pe Windows 10?

Metoda unu: faceți capturi de ecran rapide cu ecranul de imprimare (PrtScn)

 • Apăsați butonul PrtScn pentru a copia ecranul în clipboard.
 • Apăsați butoanele Windows+PrtScn de pe tastatură pentru a salva ecranul într-un fișier.
 • Utilizați Instrumentul de tăiere încorporat.
 • Utilizați bara de jocuri în Windows 10.

Unde sunt stocate capturile de ecran din Windows 10?

În Windows 10 și Windows 8.1, toate capturile de ecran pe care le faceți fără a utiliza aplicații terțe sunt stocate în același folder implicit, numit Capturi de ecran. Îl puteți găsi în folderul Imagini, în dosarul dvs. de utilizator.

Unde ajung capturile de ecran pe steam?

 1. Accesați jocul în care ați făcut captura de ecran.
 2. Apăsați tasta Shift și tasta Tab pentru a accesa meniul Steam.
 3. Accesați managerul de capturi de ecran și faceți clic pe „Afișați pe disc”.
 4. Voila! Aveți capturile de ecran acolo unde doriți!

Cum fac o captură de ecran fără butonul printscreen?

Apăsați tasta „Windows” pentru a afișa ecranul Start, tastați „tastatură pe ecran” și apoi faceți clic pe „Tastatură pe ecran” în lista de rezultate pentru a lansa utilitarul. Apăsați butonul „PrtScn” pentru a captura ecranul și a stoca imaginea în clipboard. Lipiți imaginea într-un editor de imagini apăsând „Ctrl-V” și apoi salvați-o.

Ce este tasta Print Screen?

Tasta de imprimare a ecranului. Uneori abreviată ca Prscr, PRTSC, PrtScrn, Prt Scrn sau Ps/SR, tasta de imprimare a ecranului este o tastă de la tastatură care se găsește pe majoritatea tastaturilor computerelor. În imaginea din dreapta, tasta de imprimare a ecranului este tasta din stânga sus a tastelor de control, care se află în partea din dreapta sus a tastaturii.

De ce imprimarea ecranului nu funcționează?

Exemplul de mai sus va aloca tastele Ctrl-Alt-P pentru a înlocui tasta Print Screen. Țineți apăsate tastele Ctrl și Alt și apoi apăsați tasta P pentru a executa o captură de ecran. 2. Faceți clic pe această săgeată în jos și selectați un caracter (de exemplu, „P”).

Cum faci o captură de ecran pe un Windows 7 Professional?

(Pentru Windows 7, apăsați tasta Esc înainte de a deschide meniul.) Apăsați tastele Ctrl + PrtScn. Aceasta captează întregul ecran, inclusiv meniul deschis. Selectați Modul (în versiunile mai vechi, selectați săgeata de lângă butonul Nou), alegeți tipul de tăiere dorită, apoi selectați zona de captură de ecran pe care o doriți.

Cum fac o captură de ecran a unei anumite zone din Windows?

Apăsați tasta Windows + tasta G pentru a apela bara de jocuri. De aici, puteți face clic pe butonul de captură de ecran din bara de joc sau puteți utiliza comanda rapidă implicită de la tastatură tasta Windows + Alt + PrtScn pentru a face o captură de ecran pe tot ecranul.

Unde sunt salvate capturile de ecran în Windows 7?

Această captură de ecran va fi apoi salvată în folderul Capturi de ecran, care va fi creat de Windows pentru a salva capturile de ecran. Faceți clic dreapta pe folderul Capturi de ecran și selectați Proprietăți. Sub fila Locație, veți vedea ținta sau calea folderului în care sunt salvate în mod implicit capturile de ecran.

Cum faci o captură de ecran pe un laptop HP Chromebook?

Fiecare Chromebook are o tastatură, iar realizarea unei capturi de ecran cu tastatura se poate face în câteva moduri.

 • Pentru a captura întregul ecran, apăsați Ctrl + tasta de comutare a ferestrei.
 • Pentru a captura doar o parte a ecranului, apăsați Ctrl + Shift + tasta de comutare a ferestrei, apoi faceți clic și trageți cursorul pentru a selecta zona pe care doriți să o capturați.

Cum fac o captură de ecran pe HP Envy?

Apăsați tasta Etichetată Prt. Sc (Print Screen) în partea de sus a tastaturii. apoi, în meniul de pornire Windows, căutați MSPaint și lansați-l. Apoi apăsați Ctrl+V pentru a lipi captura de ecran acolo și salvați-o în formatul dorit.

Cum fac o captură de ecran pe laptopul meu HP Pavilion x360?

cum să faci capturi de ecran pe pavilion 360. Există programe gratuite care pot face capturi de ecran pentru tine. Cel mai simplu mod este să apăsați butoanele „Fn” și „prt sc” în același timp, apoi deschiderea vopselei și apăsarea ctrl+V.

Cum faci o captură de ecran pe o bară tactilă?

Pentru a face o captură de ecran a Touch Bar, țineți apăsat Shift + Command + 6 în același timp.

Cum transform o captură de ecran într-un PDF pe un Mac?

Apăsați Comandă ⌘ + Shift + 4. Când apăsați Comandă + Shift + 4, cursorul se transformă într-o reticulă pe care o puteți face clic și trage peste zona pe care doriți să o capturați pe Mac. Adevărata frumusețe a capturii de ecran Mac. Captura de ecran va fi salvată pe desktop ca PNG, în același mod ca metoda anterioară.

Cum capturezi o imagine pe un Mac?

A. Întregul ecran:

 1. Pentru a captura întregul ecran, apăsați Command-Shift-3. Captura de ecran va fi salvată automat ca fișier PNG pe desktop, cu numele fișierului care începe cu „Imagine” urmat de un număr, de exemplu Imaginea 1, Imaginea 2 și așa mai departe.
 2. Pentru a copia întregul ecran, apăsați Command-Control-Shift-3.

Unde sunt salvate capturile de ecran dota2?

Apăsați F12 (aceasta este tasta implicită Captură de ecran) pentru a salva o captură de ecran. După închiderea jocului, va apărea fereastra Screenshot Uploader a Steam. Selectați butonul Afișare pe disc. Aceasta va deschide folderul de pe hard disk care conține capturile de ecran pentru joc.

Ce este butonul Captură de ecran steam?

Jucați jocul și, când doriți să faceți o captură de ecran, apăsați „tasta de comandă rapidă pentru captură de ecran” care a fost configurată la pasul anterior. În mod implicit, acesta este F12. Ieșiți din joc astfel încât să vă întoarceți în aplicația Steam. Va apărea fereastra „Încărcare capturi de ecran”.

Cum fac capturi de ecran pe steam?

Steam a făcut mai ușor să faceți și să partajați capturi de ecran ale jocurilor dvs. preferate. Apăsați tasta rapidă (F12 în mod implicit) în timp ce vă aflați în orice joc care rulează Steam Overlay pentru a face capturi de ecran. Apoi publică-le în profilul tău Steam Community, precum și pe Facebook, Twitter sau Reddit pentru a le partaja prietenilor tăi.

Unde este cheia printscreen pe un laptop?

Apăsați tasta siglă Windows + butoanele „PrtScn” de pe tastatură. Ecranul se va estompa pentru un moment, apoi salvați captura de ecran ca fișier în dosarul Imagini > Capturi de ecran. Apăsați tastele CTRL + P de pe tastatură, apoi selectați „Imprimare”. Captura de ecran va fi acum tipărită.

Ce este butonul PRT SC?

Print Screen (deseori abreviat Print Scrn, Prnt Scrn, Prt Scrn, Prt Scn, Prt Scr, Prt Sc sau Pr Sc) este o tastă prezentă pe majoritatea tastaturilor PC-urilor. De obicei, este situat în aceeași secțiune cu tasta de pauză și tasta de blocare a derulării.

Unde merg ecranele de imprimare?

Apăsând PRINT SCREEN captează o imagine a întregului ecran și o copiază în Clipboard din memoria computerului. Apoi puteți lipi (CTRL+V) imaginea într-un document, mesaj de e-mail sau alt fișier. Tasta PRINT SCREEN se află de obicei în colțul din dreapta sus al tastaturii.

Cum fac să funcționeze butonul de imprimare a ecranului?

 • Faceți clic pe fereastra pe care doriți să o capturați.
 • Apăsați Ctrl + Print Screen (Print Scrn) ținând apăsată tasta Ctrl și apoi apăsând tasta Print Screen.
 • Faceți clic pe butonul Start, situat în partea stângă jos a desktopului.
 • Faceți clic pe Toate programele.
 • Faceți clic pe Accesorii.
 • Faceți clic pe Paint.

De ce computerul meu nu face o captură de ecran?

Dacă doriți să faceți o captură de ecran a întregului ecran și să o salvați ca fișier pe hard disk, fără a utiliza alte instrumente, atunci apăsați Windows + PrtScn de pe tastatură. În Windows, puteți face și capturi de ecran ale ferestrei active. Deschideți fereastra pe care doriți să o capturați și apăsați Alt + PrtScn de pe tastatură.

Unde sunt salvate ecranele de imprimare?

Pentru a face o captură de ecran și a salva imaginea direct într-un folder, apăsați simultan tastele Windows și Print Screen. Veți vedea că ecranul se estompează pentru scurt timp, emulând un efect de declanșare. Pentru a găsi captura de ecran salvată, mergeți la folderul implicit de captură de ecran, care se află în C:Users[User]Imaginile meleCapturi de ecran.

Fotografie în articolul „OpenCage” http://opencage.info/pics.e/large_11294.asp

#Cum #face #captură #ecran #în #Windows

You may also like...