Cum se poate obține locația curentă în fundal Android?

Putem obține locația în aplicațiile Android în modul de fundal?

Actualizări limitate pentru locația de fundal

Pe aceste versiuni de Android, dacă aplicația dvs. rulează în fundal, aceasta poate primi actualizări de locație doar de câteva ori pe oră.

Ce este locația de fundal în Android?

Într-un efort de a reduce consumul de energie, Android 8.0 (nivelul API 26) limitează modul des o aplicație poate prelua locația curentă a utilizatorului în timp ce aplicația rulează în fundal. În aceste condiții, aplicațiile pot primi actualizări de locație doar de câteva ori pe oră.

Ce aplicație folosește locația mea acum?

Pentru a vedea o listă de aplicații care au solicitat acces la datele dvs. de locație, deschideți aplicația Setări și atingeți „Confidențialitate.” Apoi, atingeți „Servicii de localizare”. Următorul ecran va afișa fiecare aplicație care poate solicita acces la datele dvs. de locație.

Ce aplicație folosește în prezent locația mea Android?

Accesați pagina Locație (prin apăsarea lungă a pictogramei Locație din bara Setări rapide). Atingeți „Permisiunea aplicației.” Veți găsi aici o listă cu toate aplicațiile dvs. actuale care au permisiunea de a vă accesa locația fie tot timpul, fie numai în timpul utilizării.

Unde sunt setările de locație pe Android?

Setări de locație GPS – Android™

  1. Dintr-un ecran de pornire, navigați: Aplicații > Setări > Locație. …
  2. Dacă este disponibil, atingeți Locație.
  3. Asigurați-vă că comutatorul de locație este setat pe pornit.
  4. Atingeți „Mod” sau „Metoda de localizare”, apoi selectați una dintre următoarele: …
  5. Dacă vi se solicită consimțământul locației, atingeți De acord.

Telefonul meu poate fi urmărit dacă Serviciile de localizare sunt dezactivate?

Da, ambele telefoane iOS și Android pot fi urmărite fără o conexiune de date. Există diverse aplicații de cartografiere care au capacitatea de a urmări locația telefonului dvs. chiar și fără conexiune la internet.

Serviciile de localizare ar trebui să fie activate sau dezactivate?

În interior. Semnalul GPS nu este cel mai mare în interior, ca un centru comercial. De asemenea, nu este puternic în parcurile naționale. Întoarce-te în afara locației dvs Servicii atunci când nu există recepție celulară pentru a evita descărcarea bateriei.

Ce fac serviciile de localizare?

Când ați activat locația pentru telefon, puteți obține informații bazate pe locația sa, de exemplu previziuni de navetă, restaurante din apropiere și rezultate de căutare locale mai bune. Când o aplicație folosește locația telefonului prin GPS, partea de sus a ecranului arată Locație . Important: utilizați o versiune Android mai veche.

De ce vă doresc aplicațiile locația?

Ele sunt, de asemenea, o poartă către o cantitate masivă de date personale. … Atât sistemele iOS de la Apple, cât și cele Android de la Google au evoluat pentru a conține regimuri de permisiuni de date foarte robuste și, în general, aplicații cereți-vă permisiunea de a vă accesa datele deoarece au nevoie de el pentru o funcție sau alta.

#Cum #poate #obține #locația #curentă #în #fundal #Android

You may also like...