Cum se pronunță GIF sau GIF?

„Se pronunță JIF, nu GIF.” La fel ca untul de arahide. „Dicționarul englez Oxford acceptă ambele pronunții”, a spus Wilhite pentru The New York Times. “Greșesc. Este un „G” moale, pronunțat „jif”.

De ce se pronunță GIF?

5 Pași: Burger Întreg + Cartofi P...
5 Pași: Burger Întreg + Cartofi Prăjiți Reîncălzirea Cuptorului Perfect

Logica din spatele acestei pronunții vine din ceea ce înseamnă GIF: Graphics Interchange Format. … În discursul său de acceptare, el a declarat prin propria sa invenție – odată pentru totdeauna (așa credea el) – modul corect de a o pronunța: „Se pronunță „JIF” nu „GIF”.

Când auziți pe cineva care pronunță GIF ca Jif?

„Dicționarul englez Oxford acceptă ambele pronunții. Greșesc. Este un „G” moale, pronunțat „jif”. … Wilhite a mai menționat că este enervat că încă există dezbateri cu privire la pronunție.

Cum pronunță creatorul GIF-ului?

Acum, pe vremuri, informaticianul care a creat GIF, Steve Wilhite de la popularul serviciu online CompuServe, a indicat altfel: GIF trebuia să fie pronunțat ca „Jif”.

Ce înseamnă prescurtare GIF?

Formatul Graphics Interchange, sau GIF, a fost dezvoltat pentru prima dată de un informatician care lucra la CompuServe în 1987. Și, deși s-a umflat sau a scăzut, dezbaterea cu privire la modul de pronunțare a acronimului pentru acele animații în bucle minute a devenit un lucru odată ce GIF-ul a luat cu adevărat. oprit.

Se pronunță Carmel sau caramel?

Oxford Dictionaries afirmă: „Cuvântul caramel poate fi pronunțat în mod acceptabil în mai multe moduri acceptate, inclusiv KARR-uh-mel, KARR-uh-muhl și, în engleza nord-americană, KAR-muhl. Dispariția acelei a doua silabe -uh- în pronunția finală pare să fi fost în lucru de mult timp.”

Cum spui cuvântul meme?

Modul corect de a spune „meme”, conform Oxford English Dictionary și BBC’s Pronunciation Unit, este „meem” – nu „may may” sau „mee mee”. Cuvântul a fost inventat de Richard Dawkins în cartea sa din 1976 The Selfish Gene.

Cine a inventat GIF-ul?

Steve Wilhite este un informatician american care a lucrat la CompuServe și a fost principalul creator al formatului de fișier GIF, care a devenit standardul de facto pentru imaginile color pe 8 biți de pe Internet, până când PNG a devenit o alternativă viabilă. El a dezvoltat GIF (Graphic Interchange Format) în 1987.

Cum pronunță Nike Nike?

Modul corect de a pronunța „Nike” este astfel încât să rimeze cu „spiky”.

Cum pronunți Nguyen?

Vietnamezii de Sud au tendința de a tăia unele dintre sunetele lor, așa că Nguyen ar fi pronunțat ceva de genul „Win” sau „Wen”. Vietnamezii de nord l-ar păstra, dând o pronunție mai degrabă „N’Win” sau „Nuh’Win”, toate făcute cât de bine poți într-o singură silabă.

Cum pronunți Siobhan?

Pronunțați porțiunea „Sio” a numelui ca „Shi” cu un sunet moale „ih”. Pronunțați porțiunea „bhan” a numelui ca „vawn”. „Vawn” ar trebui să fie pronunțat pentru a rima cu „peluză” sau „plecat”. Combinați ambele silabe ale numelui pentru a pronunța „Siobhan” ca „Shi-vawn”.

Ce înseamnă GIF-urile în mesaje text?

GIF înseamnă Graphics Interchange Format – în rețelele sociale, GIF-urile sunt animații mici și înregistrări video. Un GIF este folosit în mod obișnuit pentru a reprezenta un sentiment sau o acțiune.

Se pronunță Nitch sau Neesh?

Conform dicționarului Cambridge, se pronunță „Nitch” în engleză americană și canadiană și „Neesh” în engleza britanică. Deci, se pare că cuvântul Niche a evoluat și că, în timp ce „Nitch” este corect pentru americani și canadieni, restul lumii preferă să-l pronunțe „Neesh”.

#Cum #pronunță #GIF #sau #GIF

You may also like...