Cum selectezi conturul unui strat în Photoshop?

Pentru a contura o imagine în Photoshop, faceți dublu clic pe stratul dvs. pentru a deschide panoul Stiluri strat. Selectați stilul „Stroke” și setați tipul de contur la „Outside”. De aici pur și simplu schimbați culoarea și lățimea conturului pentru a se potrivi aspectului dorit!

Cum selectezi conținutul unui strat în Photoshop?

Făcând Ctrl-clic sau Command-clic pe miniatura stratului selectează zonele netransparente ale stratului.

  1. Pentru a selecta toate straturile, alegeți Selectare > Toate straturile.
  2. Pentru a selecta toate straturile de un tip similar (de exemplu toate straturile de tip), selectați unul dintre straturi și alegeți Selectare > Straturi similare.

Cum selectez un contur negru în Photoshop?

Shift+Command+I pentru a inversa selecția (veți vedea că toate părțile negre ale operei de artă sunt selectate) Selectați canalul gri (Pe panoul Canale) Faceți clic pe Creare un nou strat (Pe panoul Straturi) Selectați instrumentul Paint Bucket Tool (G) și completați selecția cu negru.

Cum tăiați contururile în Photoshop?

Selectați instrumentul Lasso din caseta de instrumente, apoi faceți clic și trageți cursorul mouse-ului în jurul marginilor obiectului pe care doriți să-l decupați. Nu eliberați butonul mouse-ului până când nu ați conectat punctele de început și de sfârșit ale conturului dvs.

Care este cel mai simplu mod de a selecta conținutul unui strat?

Dacă aveți un strat care conține multe obiecte, puteți pune o selecție în jurul fiecărui obiect de pe acel strat ținând apăsată tasta Comandă (PC: tasta Control) și făcând clic pe numele Layer-ului în paleta Straturi. Acest lucru este ideal în situațiile în care aveți un obiect care este puternic pene sau are o umbră aplatizată.

Cum încărcați stratul ca selecție?

Pentru a încărca un strat ca selecție, țineți apăsată tasta Command (PC: Ctrl) și faceți clic pe miniatura stratului. Dacă faceți Comandă-Shift-clic (PC: Ctrl-Shift-clic), acesta va adăuga acel strat la selecția deja existentă.

Cum creezi automat un contur în Photoshop?

Faceți clic pe instrumentul „Pen” din bara de instrumente. Selectați pictograma „Cale” pentru creion în bara de opțiuni din partea de sus a aplicației. Utilizați acest instrument pentru a crea o cale în jurul imaginii selectând puncte de-a lungul contururilor imaginii pe care le urmează linia creionului, conturând obiectul.

Cum inversez o selecție în Photoshop?

Inversați o selecție

Într-o fotografie cu un chenar de selecție existent, alegeți Selectare > Invers. Notă: Puteți utiliza această comandă pentru a selecta cu ușurință un obiect care apare pe o zonă de culoare solidă. Selectați culoarea solidă folosind instrumentul Baghetă magică, apoi alegeți Selectare > Invers.

Cum pot tăia o formă în jumătate în Photoshop?

Sau Obiect > Cale > Împărțiți obiectele de mai jos (și în Illustrator). Dreptunghi selectați jumătate, Tăiați, Lipiți, mutați gata. Selectați 100% lățime 50% înălțime, Ctrl+X tăiat, Ctrl+V lipire, Ctrl+A selectați pânza pentru alinierea straturilor la partea de sus a pânzei.

Cum faci o selecție în Photoshop?

O selecție izolează o parte a unei imagini, astfel încât să puteți lucra pe acea zonă fără a afecta restul imaginii.

  1. În panoul Instrumente, selectați instrumentul Marquee dreptunghiulară. …
  2. Pentru a selecta mai multe, faceți clic pe pictograma Adăugați la selecție din bara de opțiuni sau apăsați Shift și trageți. …
  3. Selectați un strat pe care doriți să-l reglați.

7.08.2017

Cum activez Selectarea automată a stratului în Photoshop?

Pentru a selecta automat mai multe straturi, apăsați lung Ctrl (Win) / Command (Mac) pentru a activa temporar Selectarea automată, apoi adăugați tasta Shift. Faceți clic în document pentru a selecta straturile de care aveți nevoie, apoi eliberați tastele pentru a dezactiva Auto-Select.

Cum se numește stratul selectat curent în Photoshop?

Pentru a denumi un strat, faceți dublu clic pe numele stratului curent. Introduceți un nume nou pentru strat. Apăsați Enter (Windows) sau Return (macOS). Pentru a modifica opacitatea unui strat, selectați un strat în panoul Straturi și trageți glisorul Opacitate situat în partea de sus a panoului Straturi pentru a face stratul mai mult sau mai puțin transparent.

Unde este plasat stratul selectat în prezent?

Puteți selecta straturile pe care doriți să le mutați direct în fereastra documentului. În bara de opțiuni a instrumentului Mutare, selectați Selectare automată și apoi alegeți Strat din opțiunile de meniu care apar. Shift-clic pentru a selecta mai multe straturi.

#Cum #selectezi #conturul #unui #strat #în #Photoshop

You may also like...