Cum selectezi mai multe obiecte în Illustrator Mac?

Cum selectezi mai multe obiecte în Illustrator?

Selectați obiecte făcând clic cu instrumentul săgeată neagră. Pentru a selecta mai multe obiecte, țineți apăsată tasta Shift în timp ce faceți clic pe obiecte suplimentare sau luați instrumentul săgeată neagră și desenați un pătrat în jurul obiectelor pe care doriți să le editați. După ce le-ați selectat pe toate, le puteți edita pe toate simultan.

Cum selectez mai mulți vectori în Illustrator?

Selectați obiecte făcând clic cu instrumentul săgeată neagră. Pentru a selecta mai multe obiecte, țineți apăsată tasta Shift în timp ce faceți clic pe obiecte suplimentare sau luați instrumentul săgeată neagră și desenați un pătrat în jurul obiectelor pe care doriți să le editați. După ce le-ați selectat pe toate, le puteți edita pe toate simultan.

Cum selectezi mai multe obiecte în Illustrator IPAD?

Selectarea mai multor obiecte

  1. Atingeți instrumentul de selectare.
  2. Țineți apăsată balonul tastelor rapide cu mâna nedominantă.
  3. Atingeți cele două sau mai multe obiecte pe care doriți să le selectați multiplu.

15.11.2020

Cum muți un grup de obiecte în Illustrator?

Mutați mai multe obiecte simultan

  1. Selectați unul sau mai multe obiecte.
  2. Alegeți Obiect > Transformare > Transformați fiecare.
  3. Setați distanța la care doriți să mutați obiectele selectate în secțiunea Mutare a casetei de dialog.
  4. Efectuați una dintre următoarele: Pentru a muta obiectele cu cantitățile specificate, faceți clic pe OK.

15.02.2017

Cum selectez mai multe puncte de ancorare în Illustrator?

Selectați punctele de ancorare

Shift-clic pentru a selecta mai multe puncte. Selectați instrumentul Selecție directă și trageți o limită în jurul punctelor de ancorare. Shift-trageți în jurul punctelor de ancorare suplimentare pentru a le selecta.

Cum selectezi mai multe obiecte în Adobe Acrobat?

Pentru a selecta mai multe obiecte, țineți apăsată tasta Shift și apoi faceți clic pe obiecte unul câte unul.

Ce este instrumentul de selecție de grup în Illustrator?

Instrument de selecție. Vă permite să selectați obiecte și grupuri făcând clic sau trăgând peste ele. De asemenea, puteți selecta grupuri din grupuri și obiecte din grupuri. Instrument de selecție de grup. Vă permite să selectați un obiect dintr-un grup, un singur grup din mai multe grupuri sau un set de grupuri din cadrul operei de artă.

Cum selectezi mai multe elemente în Adobe Acrobat?

Puteți selecta mai multe casete apăsând Ctrl/Cmd + clic de mouse. Funcționează și trageți și selectați folosind mouse-ul. După selectare, deplasați-vă folosind mouse-ul sau folosiți tastatura pentru ajustări mai fine.

Cum selectezi obiectele în Illustrator IPAD?

Atingeți pentru a utiliza instrumentul de selecție pentru a selecta un obiect. Atingeți pentru a utiliza instrumentul Cale pentru a adăuga, șterge sau modifica puncte de ancorare pentru a schimba forma căii. C. Atingeți pentru a selecta instrumentul Pen pentru a crea trasee.

Cum selectez și copiez în Illustrator?

Când apăsați tasta Opțiune (Mac) sau Alt (Windows), sub instrumentul de selecție apare o săgeată albă, indicând că copiați. De asemenea, puteți copia și lipi obiectele selectate alegând Editare > Copiere din meniu.

Cum selectezi straturile în Illustrator?

Pentru a selecta un strat, faceți clic pe stratul din panoul Straturi. Trageți un strat în sus sau în jos în panoul Straturi pentru a schimba ordinea obiectelor stratificate din document.

Cum selectezi un anumit obiect în Illustrator?

În Illustrator, puteți selecta obiecte care se află sub alte obiecte folosind Ctrl+clic (Windows) sau Command+clic (macOS). Indicatorul se schimbă în Selectați în urmă la primul Ctrl+clic (Windows) sau Command+clic (macOS).

#Cum #selectezi #mai #multe #obiecte #în #Illustrator #Mac

You may also like...