Cum spațiez uniform un obiect în Illustrator?

Cum aliniez aceeași distanță în Illustrator?

Deci, trebuie să alegeți opțiunile Distribuire spațiere din partea de jos a panoului de aliniere. Selectați 3 sau mai multe obiecte, apoi utilizați Spațierea distribuită între obiect, orizontal sau vertical. Atunci SPAȚIAREA va fi aceeași ÎNTRE, indiferent de dimensiunea obiectelor.

Cum obiectezi în mod egal spațiul?

Adăugați lățimea obiectului dvs. la spațiul total pe care doriți să-l umpleți. În exemplul dat, ar fi 223-1/2″. Aceasta este distanța „A”. Indiferent de dimensiunea reală a stâlpilor de capăt, coloanelor sau clădirilor, acest lucru vă va oferi o distanță egală pentru a adăuga posturi între ele.

Cum aliniați obiectele în Illustrator?

Aliniați sau distribuiți în raport cu o panou de desen

  1. Selectați obiectele de aliniat sau distribuit.
  2. Folosind instrumentul de selecție, faceți Shift-clic în planșa de desen pe care doriți să o utilizați pentru a o activa. …
  3. În panoul Aliniere sau panoul de control, selectați Aliniere la panoul de desen , apoi faceți clic pe butonul pentru tipul de aliniere sau distribuție dorit.

15.02.2017

Cum aliniați panourile de desen în Illustrator?

Selectați planurile de artă pe care doriți să le aliniați sau să le distribuiți. Efectuați una dintre următoarele: În panoul Proprietăți (Fereastră > Proprietăți), faceți clic pe pictograma pentru tipul de aliniere sau distribuție dorită. Faceți clic pe Aliniere în panoul de control, apoi faceți clic pe pictograma pentru tipul de aliniere sau distribuție dorită.

Cum fac un obiect la fel de spațial în Indesign?

Pentru a seta spațiul dintre obiecte, fie de la centru la centru, fie de la margine la marginea corespunzătoare, selectați Utilizare spațiere sub Distribuire obiecte, apoi introduceți cantitatea de spațiu pe care doriți să o aplicați. Faceți clic pe un buton pentru a distribui obiectele selectate de-a lungul axelor lor orizontale sau verticale.

Cum calculezi distanța?

  1. Măsurați lățimea fiecărei piese, apoi adăugați dimensiunea spațiului dorit pentru a găsi lățimea unității. …
  2. Măsurați lățimea totală a zonei de instalare. …
  3. Împărțiți lățimea totală de instalare la lățimea unității. …
  4. Recalculați lățimea unității pentru a găsi lățimea fiecărui spațiu.

Cum spațiez uniform un obiect în Powerpoint?

Pentru a distribui obiectele uniform:

  1. Selectați obiectele pe care doriți să le aliniați. …
  2. Din fila Format, faceți clic pe comanda Aliniere, apoi selectați Aliniați la diapozitiv sau Aliniați obiectele selectate.
  3. Faceți clic din nou pe comanda Aliniere, apoi selectați Distribuire orizontală sau Distribuire verticală din meniul derulant care apare.

Cum deplasați uniform un cârlig?

Dacă doriți să păstrați lucrurile destul de simple: porniți cârligul #1 la patru inci de la un capăt, apoi plasați cârligul #2 cu 7-5/8 inchi mai departe, apoi plasați cârligul #3 cu 7-5/8 inchi din nou, apoi plasați cârligul # 4 7-5/8″ mai departe și așa mai departe. Cârligul #12 ar trebui să ajungă la aproximativ 4-1/8″ de la capăt. Voila!

Ce caracteristică a Illustrator vă ajută să aliniați conținutul?

Instrumentul de aliniere al Illustrator este un set special de comenzi utile care vă ajută să vă ajustați opera de artă.

Cum aliniați literele în Illustrator?

Selectați cadrul de text sau faceți clic în interiorul cadrului de text cu Instrumentul de tipare. Alegeți Tip > Opțiuni tip zonă. Alegeți o opțiune de aliniere în meniul derulant Align > Vertical. Alternativ, alegeți dintre opțiunile Aliniere din panoul Proprietăți sau Control.

Cum faci ceva simetric în Illustrator?

Selectați întregul strat în panoul Straturi. Acum mergeți la Efect > Distorsionare și transformare > Transformare… și în caseta de dialog, specificați axa de simetrie și numărul de copii egal cu 1. Pentru control vizual asupra situației, bifați opțiunea Previzualizare și apăsați OK. Șablonul dvs. este complet, așa că puteți începe să desenați.

De ce nu funcționează align în Illustrator?

iată răspunsul dvs…. Asigurați-vă că în interiorul instrumentului dvs. de transformare, casetele dvs. „Scale Strokes & Effects” și „Align To Pixel Grid” sunt NEBIFATE. În prezent, vă aliniați cu Selection, aceasta este problema.

Care este comanda rapidă pentru a centra un obiect în Illustrator?

Selectați obiectele pe care doriți să le aliniați, apoi apăsați Shift + 0 pentru a le alinia la centrul tabloului de desen.

Cum găsești centrul unui obiect în Illustrator?

Puteți găsi centrul tabloului de desen în illustrator selectând tabloul de desen din panoul de instrumente, apoi opțiunile și, în final, selectând „afișați marcajul centrului”.

#Cum #spațiez #uniform #obiect #în #Illustrator

You may also like...