Cum trec de la difuzoare la căști în Windows 8?

Cum comut între căști și difuzoare pe Windows 8?

Faceți clic pe mic vorbitor pictograma de lângă ceas din bara de activități Windows. Selectați săgeata mică în sus din dreapta dispozitivului actual de ieșire audio. Selectați rezultatul dorit din lista care apare.

Cum schimb dispozitivele audio în Windows 8?

Faceți clic dreapta pe butonul Start, apoi faceți clic stânga pe Panoul de control. Faceți clic pe hardware și sunet, apoi Gestionați dispozitivele audio în secțiunea Sunet, Se deschide fereastra de sunet. Faceți clic pe Difuzoare, apoi faceți clic pe Set Default, apoi pe OK și închideți fereastra panoului de control.

Cum opresc atât difuzoarele, cât și căștile Windows 8?

Metoda 2: Dacă problema persistă, vă sugerez să vă asigurați că dispozitivul audio implicit este setat corect.

 1. Apăsați tasta Windows + X și faceți clic pe panoul de control.
 2. Tastați Sound în caseta de căutare și faceți clic pe Sound.
 3. Faceți clic pe fila Redare.
 4. Faceți clic dreapta pe Microfon și selectați Setare ca dispozitiv implicit.
 5. Faceți clic pe Aplicare și apoi pe Ok.

Cum îmi fac sunetul să treacă automat la căști?

ai putea incerca: conectați monitorul și setați ca dispozitiv de sunet implicit, conectați căști și setați ca dispozitiv de sunet implicit. atunci când deconectați căștile, acestea ar trebui să revină automat la dispozitivul anterior (disponibil).

Cum îmi setez căștile ca implicite pe Windows 8?

Sub fila Sunet, faceți clic pe Gestionare dispozitive audio. În fila Redare, faceți clic pe căști, apoi faceți clic pe butonul Set Default. În fila Înregistrare, faceți clic pe setul cu cască, apoi faceți clic pe butonul Setare implicită. Faceți clic pe OK pentru a salva modificările.

Cum activez ieșirea audio pe Windows 8?

Accesați Start și faceți clic pe panou de control. Faceți clic în Sound, apoi se va deschide o nouă fereastră. În noile ferestre, faceți clic pe fila „Redare” și faceți clic dreapta în fereastră și faceți clic pe Afișare dispozitive dezactivate. Acum verificați dacă căștile sunt listate acolo și faceți clic dreapta pe ea și alegeți activare.

Cum schimb audio?

Folosind comutatorul media al Android 11

 1. În timp ce redați muzică pe telefon prin Bluetooth, glisați în jos pentru a reduce umbra de notificare. …
 2. Acum, faceți clic pe butonul mic în formă de pastilă din notificarea „Acum se joacă”.
 3. Veți vedea acum o fereastră pop-up cu dispozitive audio conectate și comenzi individuale de volum.

Cum comut între ieșirile audio?

Schimbați ieșirea audio în Windows 10

 1. Faceți clic pe pictograma Sunet din partea dreaptă jos a ecranului.
 2. Faceți clic pe săgeata de lângă opțiunea Difuzor.
 3. Veți vedea opțiunile disponibile pentru ieșirea audio. Faceți clic pe cel de care aveți nevoie în funcție de ceea ce sunteți conectat. (…
 4. Sunetul ar trebui să înceapă să fie redat de pe dispozitivul corect.

Cum aleg un dispozitiv audio?

Comutați cu ușurință dispozitivele audio pe Windows

 1. Pentru a comuta dispozitivele de redare, faceți clic stânga pe pictograma Comutare audio din bara de sistem și selectați-o din listă. …
 2. Pentru a comuta dispozitivele de înregistrare, țineți apăsat Ctrl și faceți clic stânga pe pictograma Comutare audio.
 3. Pentru a ascunde anumite dispozitive audio din listă, faceți clic dreapta pe pictogramă > Setări > Dispozitive.

Pot avea difuzoare și căști în același timp?

În cazul în care vă întrebați, puteți reda muzică și prin căști și difuzoare în același timp folosind dispozitivul Android sau iOS? da, dar nu există setări încorporate pentru Android sau iOS care să vă permită să faceți acest lucru. Cel mai simplu mod este să folosiți un splitter audio pentru a trimite sunetul către două sau mai multe dispozitive.

De ce să folosiți căștile și difuzoarele în același timp?

Dacă faci pașii sugerați de JayEff și hardware-ul se verifică bine, atunci faceți clic dreapta pe pictograma sunet și alegeți dispozitivele de redare. Ar trebui să vedeți atât difuzoarele pentru laptop, cât și căștile, căștile cu lumină puternică și faceți clic pe Setarea implicită. Ar trebui să comute înapoi la difuzoare în mod implicit atunci când scoateți căștile.

Cum trec de la difuzoare la căști?

Încercați următorii pași și verificați dacă vă ajută.

 1. Faceți clic dreapta pe pictograma difuzorului care se află în colțul din dreapta jos.
 2. Faceți clic pe Open Volume Mixer.
 3. Reglați volumul schimbându-l pe difuzoare/căști.
 4. Faceți clic pe aplicați.

Cum activez sunetul pe computerul meu?

conectați-vă difuzoarele la Port de ieșire de linie de 3,5 mm pe computerul dvs. (astfel încât sunetul computerului dvs. va fi redat din difuzoare). apoi conectați monitorul (sau comutați mufa pentru căști) la portul de intrare de linie de pe computer. apoi, accesați setările de sunet al computerului, apoi panoul de control al sunetului.

Cum îmi modific setările căștilor?

Veți găsi aceste setări audio într-un loc similar pe Android. Pe Android 4.4 KitKat și mai nou, accesați Setări și pe fila Dispozitiv, atingeți Accesibilitate. Sub antetul Auz, atingeți Echilibrul sunetului pentru a regla echilibrul volumului stânga/dreapta. Sub această setare se află o casetă pe care o puteți atinge pentru a verifica pentru a activa audio mono.

#Cum #trec #difuzoare #căști #în #Windows

You may also like...