Cum văd evaluările fotografiilor în Lightroom?

Lightroom are un sistem de evaluare cu stele, care poate fi accesat sub miniatura fiecărei imagini în Grid View (tasta rapidă G) din Biblioteca Lightrom. Fiecărei imagini i se poate atribui o evaluare cu stele de 1-5 prin simpla apăsare a numărului corespunzător de pe tastatură.

Cum îmi văd evaluările în Lightroom?

Pentru a afișa steaguri și etichete în celulele miniaturii din vizualizarea Grilă, alegeți Vizualizare > Opțiuni de vizualizare. Apoi, în fila Vizualizare grilă a casetei de dialog Opțiuni de vizualizare a bibliotecii, selectați Steaguri și Nuanță celule grilă cu culori de etichetă. Pentru a afișa stelele de evaluare, alegeți Evaluare din meniul Etichetă de sus sau Etichetă de jos.

Cum pot vedea 5 stele în Lightroom?

Utilizați bara de filtre (apăsați bara oblică inversă dacă nu este prezentă în partea de sus a ferestrei dvs. Lightroom) Faceți clic pe atribut. Apoi faceți clic pe numărul de stele pe care îl căutați. În exemplul de mai jos, am dat clic pe a cincea stea, iar căutarea va găsi toate fotografiile cu 5 stele.

Cum sortez fotografiile după evaluare în Lightroom?

Sortați fotografiile

În orice vizualizare, faceți clic pe pictograma din colțul din stânga jos al ferestrei Lightroom pentru a afișa opțiunile de sortare. Alegeți una dintre opțiunile de sortare din meniul pop-up – Data capturii, Data importului, Data modificării, Numele fișierului sau Evaluarea cu stele.

Cum afișez informațiile despre fotografie în Lightroom?

În modulul Bibliotecă, alegeți Vizualizare > Opțiuni de vizualizare. În fila Vizualizare lupă din caseta de dialog Opțiuni vizualizare bibliotecă, selectați Afișare suprapunere de informații pentru a afișa informații cu fotografiile dvs.

Care este diferența dintre Lightroom și Lightroom Classic?

Diferența principală de înțeles este că Lightroom Classic este o aplicație bazată pe desktop, iar Lightroom (nume vechi: Lightroom CC) este o suită de aplicații integrată bazată pe cloud. Lightroom este disponibil pe mobil, desktop și ca versiune web. Lightroom stochează imaginile dvs. în cloud.

Ce înseamnă DNG în Lightroom?

DNG înseamnă fișier negativ digital și este un format de fișier RAW open-source creat de Adobe. În esență, este un fișier RAW standard pe care oricine îl poate folosi – și unii producători de camere chiar o fac. În acest moment, majoritatea producătorilor de camere au propriul lor format RAW proprietar (Nikon este .

Cum evaluezi fotografiile?

O imagine poate fi evaluată cu 1-5 stele și fiecare rating cu stele are o semnificație foarte specifică.

Cum ați evalua fotografia dvs., 1-5?

 1. 1 stea: „Instantaneu” Evaluările cu 1 stea sunt limitate doar la instantanee. …
 2. 2 stele: „Necesită muncă”…
 3. 3 stele: „Solid”…
 4. 4 stele: „Excelent”…
 5. 5 stele: „Clasă mondială”

3.07.2014

Cum filtrezi stelele în Lightroom?

Filtrarea la stele

Pentru a începe cu filtrarea, asigurați-vă că sunt afișate opțiunile avansate de filtrare. Pentru a aplica un filtru bazat pe evaluare, dați clic pe numărul corespunzător de stele. Lightroom aplică filtrul pe un efect „mai mare decât” în mod prestabilit, astfel încât selectarea a 3 stele va selecta toate imaginile cu 3, 4 sau 5 stele.

Ce este adâncimea de biți în Lightroom?

Bit Depth: Din nou, o alegere simplă; Lightroom vă oferă să exportați imaginea cu o adâncime de biți de 8 biți pe canal sau 16 biți pe canal. În termeni simpli, fiecare canal de culoare poate avea 256 de niveluri de intensitate (8 biți) sau 16,7 milioane de niveluri (16 biți).

Care este cel mai bun program de organizare a fotografiilor?

Cel mai bun software de organizare a fotografiilor din 2021

 1. Adobe Lightroom CC. Cel mai bun software de organizare a fotografiilor în general. …
 2. Podul Adobe. Cel mai bun software de organizare a fotografiilor pentru lucrul cu aplicațiile Adobe. …
 3. ACDSee Photo Studio Professional. …
 4. CyberLink PhotoDirector. …
 5. Corel Aftershot 3.…
 6. Zoner Photo Studio X.

11.03.2021

Unde sunt stocate fotografiile Lightroom?

Unde sunt stocate fotografiile?

 • Dispozitivul tau. Lightroom oferă opțiunea de a stoca fotografiile editate pe dispozitiv (adică, camera digitală sau DSLR). …
 • USB-ul dvs. De asemenea, puteți alege să salvați fișierele pe o unitate USB în loc de dispozitiv. …
 • Unitatea ta de hard disk. …
 • Unitatea dvs. în cloud.

9.03.2018

Lightroom Classic este mai bun decât CC?

Lightroom CC este ideal pentru fotografii care doresc să editeze oriunde și are până la 1 TB de spațiu de stocare pentru a face copii de rezervă ale fișierelor originale, precum și ale editărilor. … Lightroom Classic, totuși, este încă cel mai bun când vine vorba de funcții. Lightroom Classic oferă, de asemenea, mai multă personalizare pentru setările de import și export.

Cum pot vedea metadatele dintr-o fotografie?

Urmați acești pași pentru a vizualiza datele EXIF ​​pe smartphone-ul Android.

 1. Deschideți Google Foto pe telefon – instalați-l dacă este necesar.
 2. Deschide orice fotografie și atinge pictograma i.
 3. Aceasta vă va afișa toate datele EXIF ​​de care aveți nevoie.

9.03.2018

Cum văd numele fișierelor în Lightroom?

Din fericire, există o opțiune pentru a afișa numele fișierului în vizualizarea grilă. Vizualizare > Opțiuni de vizualizare (ctrl + J) > filă Vizualizare grilă „suplimente pentru celule compacte” > bifați „Etichetă de sus” > alegeți numele copiei numelui de bază al fișierului.

Unde sunt stocate fișierele XMP în Lightroom?

Sub fila „Metadate” veți găsi opțiunea pe care o puteți activa și dezactiva. Această opțiune salvează automat orice modificări pe care le faceți unui fișier RAW în Lightroom (ajustări de bază, decupare, conversie alb-negru, clarificare etc.) în fișierele secundare XMP care sunt salvate chiar lângă fișierele RAW originale.

#Cum #văd #evaluările #fotografiilor #în #Lightroom

You may also like...